Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SINGLETTER TIL DAME

På jakt etter en ny singlet? Da har du kommet til rette sted. En singlet er for de aller fleste kvinner et uvurderlig plagg fordi det passer til så utrolig mye. Du kan bruke singletten på en varm sommerdag når det er for varmt til å ha på noe med ermer, og du kan bruke singletten som et plagg du har innerst under antrekket ditt for å holde på varmen og ha det varmt og behagelig hele dagen. 

Her på denne siden kan du finne et utrolig stort utvalg av den elskede singletten på samme side. Vi har nemlig samlet det store utvalget vi har på ett og samme sted, slik at du enkelt kan skaffe deg et overblikk over hva det er man har å velge mellom. 

Her kan du finne singletter i en rekke ulike stiler og varianter. Du kan finne den singletten som er laget som et underplagg du kan bruke under klærne eller når du slapper av der hjemme, i tillegg til de aller fineste singlettene som passer til den store festen når du skal se ekstra fresh og flott ut. Uansett hva du er på jakt etter, så kan du finne din neste favorittsinglet her hos oss i Miinto


Singlet til de varme sommerdagene


Når vi er ute og reiser til varmere strøk, eller når sommeren for alvor har kommet til Norge, kan temperaturene raskt komme opp i en varme som gjør at det er ubehagelig å ha på seg plagg med ermer. Uansett om det er en t-skjorte eller en langermet genser kan man fort bli svett, noe som for eksempel kan etterlate irriterende merker under armene.

En singlet er derfor det perfekte sommerplagget siden den er så lett og ledig, og som gjør at du behagelig kan bevege deg ute i varmen. Her på siden kan du finne de helt enkle singlettene med spagettistropper og singletter med bredere skuldre. 


Singlet som en del av basisgarderoben


Singletten er også elsket av mange av oss som en stor del av basisgarderoben. På vinteren er det deilig å kunne ta på seg en ullsinglet under klærne sine for å holde varmen selv på de kaldeste dagene. I tillegg er det noen plagg hvor det er deilig å ha en singlet under. Hvis du for eksempel har på deg en stor og tykk genser, så kan det være veldig behagelig å ha på seg en singlet under genseren slik at den ikke klør eller irriterer. Det kan også være praktisk å ha på seg en singlet under en cardigan, slik at det ikke kommer noen ermemerker nedover på overarmen din. 


Perfekt Styling Med Enkel Singlet


En singlet kan styles på mange forskjellige måter. For en avslappet look, prøv å par den med favorittjeansene dine og noen behagelige joggesko. Hvis du vil ha et mer sofistikert utseende, kan du kombinere den med en blazer og et par høyhælte sko. Eller kanskje du foretrekker å bære din singlet under en strukturert dressjakke for et moderne kontorantrekk?


Hvordan Ta Vare På Din Singlet


Å ta vare på din singlet vil sikre at den varer lenge og forblir i god stand. Følg alltid vaskeinstruksjonene som er gitt på etiketten. Mange singlets krever skånsom vask for å unngå krymping eller strekking. Hvis singleten din er laget av et delikat materiale som silke, kan det hende du må tørke den flat for å beholde formen.


Fargevalg For Din Singlet


Når det kommer til farger, har du mange alternativer. En hvit eller sort singlet er et klassisk valg som passer til alt i garderoben din. Men hvis du vil legge til litt farge, hvorfor ikke prøve en rød eller blå singlet? Eller kanskje en pastellfarget variant for de varmere månedene?


De Mest Populære Merkene For Singlets


Miinto tilbyr et bredt utvalg av singlets fra mange populære merker. Du finner alt fra luksuriøse designermærker som Gucci og Prada, til mer rimelige alternativer som Vero Moda og Only.


Kjøp din neste singlet hos Miinto


Her på denne siden finner du alle typer singletter, og vi er derfor helt trygge på at du finner akkurat det du er ute etter her hos oss. Vi i Miinto samarbeider med et stort antall selvstendige butikker over hele landet, og er derfor så heldige at vi har fått samle hele deres utvalg her på vår nettside. Av den grunn kan du finne et bredt spekter av singletter i ulike merker, fasonger, stiler og til forskjellige bruksområder og priser. 

Side 1 Av 47

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.