Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

HANSKER

Enten du ønsker deg et par tykke votter, elegante skinnhansker eller hansker du kan bruke sammen med touchtelefonen din, finner du et stort utvalg i vårt sortiment. Når vinterkulden slår oss for fullt, vet vi alle at det fort blir kaldt og vondt på hendene om man ikke kler seg skikkelig. Finn et par som står til garderoben din, så løfter de antrekket ditt samtidig som de holder deg varm på hendene. Et par klassiske, svarte skinnhansker passer perfekt til ullkåpen for en ren stil, mens søte strikkevotter gir en uformell og varm finish på antrekket. Et par feminine og rutete ullhansker med skinndetaljer kan derimot styles med både parkasen og kåpen, og gir looken et stilig løft. Skinnhansker med ullfôr varmer på kjøligere dager, mens skinnhansker uten fôr kan være fine til vår og høst.

 


Votter til de kaldeste dagene


Det er både logisk og sant at den beste måten å holde hendene varme på, er å holde fingrene samlet i en vott. Skinnvotter med lammeull holder hendene varme på selv de kaldeste vinterdagene. Velger du et par i glatt, sort skinn kan vottene også kombineres med de fleste antrekk. Bretter du fôret i skinnvottene en gang rundt gir du antrekket et koselig preg. Vi har alternativer for å bekjempe vått vær også, med smarte vanntette belegg og hurtigtørkende materialer som holder deg både komfortabel og skjønn når det regner eller snør. Du finner alt fra klassiske hansker og votter i mørke farger til modeller med lyse og moderne farger. Hvilken stil går du for? Kjøp enkelt og greit fra Miintos raffinerte virtuelle hylle. Her hos Miinto har vi hansker og votter fra motebutikker og spesialister på accessories fra hele Norge. Sorter etter merke og kategori, eller finn din favorittbutikk i vår butikkoversikt.


Tidløse og kvalitetsfulle skinnhansker 


Begynn med et par tidløse svarte eller brune skinnhansker hvis du vil ha en elegant og klassisk stil, eller gå for de mer fargerike designene hvis du ønsker et lekent og dristig utseende. Bruk et par hansker sammen med en lekker skinnveske for det ultimate og sofistikerte utseendet og sleng på deg et ullskjerf for å øke sjarmen og kosefaktoren til vinterantrekket ditt.

Et par deilige skinnhansker holder ikke bare hendene og fingrene varme, de fullfører også høst- og vinterantrekket ditt, og gjør det mer moderne. Sikre deg sesongens nye hansketrender med høy kvalitet, funksjonalitet og vakkert design. Inkluder dette elegante nøkkelelementet til kalde dager i din høst- og vintergarderobe. Så hva venter du på? Finn noen stilfulle skatter til handlekurven allerede nå! 


Lek med stilen med fargerike hansker 


Vil du ha et par hansker med et fascinerende utseende? Velg en livlig fargetone eller et par hansker med delikate detaljer for å fremheve stilen din. Hvis preferansen din er å tilføre bare et lite snev av farge til antrekket, har vi hansker med fargeglade toner som lett blander seg med nøytrale kåper og skjerf for et elegant utseende. Oppdag designerhansker fra merker som blant annet UGG, Tommy Hilfiger, Emporio Armani og mange andre velkjente merker. 

Hvis du vil trekke oppmerksomhet til antrekket kan du for eksempel gå for et par røde skinnhansker og kombinere det med en lekker veske og et par galante støvletter i samme farge. Dette vil gi et høymoderne antrekk som virkelig vil kle selvsikre motekvinner i alle aldre. Lek med hanskene i kombinasjon med annet lekkert tilbehør, som for eksempel et skjerf eller en lue – mulighetene er mange og du kan leke deg med uendelige stiler akkurat slik som du selv ønsker. 


Hansker og votter med yndige detaljer 


Spenner, sløyfer, skinnknapper, juvelknapper, hengsler, paljetter og andre fantasifulle moteelementer kompletterer og personliggjør hansker og gir et eksklusivt preg. La stilen lyse fram ved å velge hansker og votter med nydelige detaljer. Ønsker du det lille ekstra til hendene, kan du gå for hansker og votter fra blant annet Accessorize, Re:designed og Ralph Lauren, som gir deg et bredt utvalg av hansker med delikate design. 

Går du for et par hansker eller votter med detaljer, er dette en enkel måte å gjøre antrekket mer nyansert og tidsmessige på. Er du til det helt klassiske og elegante kan du gå for et helsvart antrekk med en skinnende lakkveske, kombinert med et par svarte skinnhansker med en sølvspenne på. Dette vil gi antrekket en ekstra glød og umiddelbart gi det en luksuriøs følelse.  


Bredt utvalg av sports- og fritidshansker 


I vårt utvalg finner du votter og hansker som passer utmerket til sport og fritid. Vi har et bredt spekter av hansker med de beste og nyeste teknologiene som er skreddersydd til utendørs aktivitet. Er du typen som er glad i utendørssport som ski eller lignende, vil modellene fra blant annet MM6 Maison Margiela, Morild, Markberg og UGG være opplagte valg. Våre skreddersydde hansker og votter til utendørs aktivitet begrenser ikke bevegelsesfriheten og holder aktive fingre gode og varme i selv harde minusgrader. Holder du deg varm på hendene, vil også ytelsesevnen øke og du vil bevare energi som kan brukes til den fysiske aktiviteten. 

Med andre ord kan du ved å investere i et par kvalitetsfulle hansker eller votter som er spesielt tilpasset til utendørsaktiviteter, utelukkende konsentrere deg om aktiviteten og nyte sporten med alle sanser. Alle sport- og fritidshansker fra vårt utvalg er laget på en slik måte at de er fleksible, myke og behagelige på huden din. De fleste modellene er laget av elastiske materialer som følger alle bevegelsene dine. 


Stoff- eller skinnhansker 


Er du ikke helt sikker på om du skal gå for stoff- eller skinnhansker, er det noen overveielser du kan ta før du bestemmer deg helt. Skinnhansker vil ofte gi et mer elegant og eksklusivt uttrykk som passer til en sofistikert stil. Stoffhansker er ofte et mer praktisk valg, og vil kunne gå pent til et mer hverdagslig og uformelt antrekk. Et par skinnhansker, eller votter i vanntett tekstil er mer praktiske for fuktige eller snøfulle dager, mens et par stoffhansker gjør seg godt til en kald høstdag. Uansett kan det være en god ide å sikre seg både et par skinn- og stoffhansker til garderoben. Så kan man variere etter både vær og ønsket stil. 


Finn riktig størrelse 


For å holde fingrene varme er det viktig å kjøpe hansker og votter i riktig størrelse. Å finne sin egen hanskestørrelse er ikke så komplisert som man kanskje skulle tro. Mange merker har utviklet sitt eget størrelsessystem for hansker, og derfor er det viktig å ha litt oversikt over sin egen størrelse for å finne den perfekte passformen. 

Den avgjørende størrelsen for hansker er håndbredden eller omkretsen. Den enkleste måten å måle håndbredden på er med et målebånd. Plasser målebåndet rundt hånden din slik at den er like under fingerknoklene og rett over bunnen av tommelen. Dette er vanligvis den bredeste delen av hånden din. Omkretsen i cm er referansestørrelsen og på denne måten kan du finne passende hansker og votter. Skulle det gå helt galt kan du alltid returnere varen og bestille ett nytt par – enkelt og greit! 


Miinto gir deg smakfulle hansker og votter til alle unike stiler   


Vi hos Miinto sørger alltid for å ha et stort utvalg av vakre hansker og votter for enhver person og stil der ute. For oss er det viktig å kunne tilby alle unike stilsikre kvinner der ute noe som vil falle i smak –det når det kommer til både stil og kvalitet. Derfor bruker vi mye tid og ressurser på å finne boutique-partnere som vi vet våre motebevisste kunder vil elske. Handler du gjennom vår plattform, kan du være helt sikker på at du får de seneste trendene fra kjente merkevarer og butikker verden over. Til gjengjeld får våre butikk-partnere tilgang til en rekke mangfoldige kunder fra Skandinavia og Europa. Oppdag vår nye kolleksjon av damehansker i dag – vi ser frem til å se hvilket par (eller kanskje flere?) du velger!

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.