Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

FENDI VINTAGE

Uansett om du er på jakt etter en liten og elegant «clutch», eller liten håndveske om du vil, i kanarigult og pels, eller en slitesterk og eksklusiv veske i kalveskinn, så finner du det blant Fendis store utvalg av imponerende produkter. Her på siden har vi samlet et stort og variert utvalg av Fendi Vintage, slik at du kan finne en veske som passer perfekt til deg.

Fendi designer klassiske og moderne produkter i en mer avantgarde-stil. Det er med andre ord noe for enhver smak. Du kan slentre rundt med en veske med romantiske volanger, eller en «clutch» med kraftige syinger og morsomme og dristige mønstre. Vis deg frem med psykedeliske blomster og spennende reptilskjell. Når man ser hvor mange forskjellige typer vesker dette italienske merket har produsert, så får man lyst til å velge flere vesker fra Fendi Vintage, og her på siden har vi nå et godt og lekkert utvalg.


En ekte familiehistorie


Fendi har siden starten vært synonymt med luksuriøst tilbehør ulikt alt annet. Her er det nemlig snakk om høymote på sitt mest sofistikerte og lekne. Merket ble grunnlagt i Roma i 1925, og ble fort kjent som en mester innenfor arbeid med pels og skinn. Grunnleggerne var Edoardo og Adele Fendi, og ekteparet skapte et ikonisk motehus som i dag er kjent over hele verden for håndverk i verdensklasse. I løpet av 40-tallet ble parets fem døtre også innlemmet i firmaet, og motemerket viste snart en uovertruffen sans for å lage akkurat det etterkrigstidens kvinner ville ha.

I 1965 ble selveste Karl Lagerfeld med på designteamet, og skapte merkets berømte dobbel-F, det merket i dag har som logo, og nytolket Fendis pelsdesign. Merket fortsetter den dag i dag med å produsere fantastiske vesker som kvinner over hele verden vil ha, og produktene blir brukt av flere av de aller mest berømte kvinnene verden over. Her kan vi for eksempel nevne Rihanna, Sarah Jessica parker og Sharon Stone. Nye og unge kvinnelige berømtheter kommer hele tiden til, noe som viser at Fendi hele tiden har fingeren på pulsen, og designer unike produkter sterke og motebevisste kvinner elsker å gå med.


Skill deg ut i mengden


Fendi er kjent for sitt store sortiment av luksusprodukter, som for eksempel Spy Bag, Baguette Bag og 2Jours Tote. De har alltid vært kjent for å designe vesker som både overrasker og gir bæreren oppmerksomhet, og de gjør det fortsatt. I vår Vintage-kolleksjon fra Fendi kan du finne en veske eller en «clutch» du vil elske å bære rundt på, og som får deg til å skille deg ut i mengden. Ta på deg et par flotte sneakers eller retro-mokkasiner sammen med et par tettsittende jeans eller en sommerkjole, så har du allerede et friskt og moderne antrekk både du og de som ser deg vil elske. Vi kan kun anbefale deg å ta en nærmere kikk på sortimentet vårt av Vintage fra Fendi – for når du først har fått fingrene i en veske fra dette italienske motemerket, så har du aldri lyst til å gi slipp på den igjen.

Fjern alle filter

Fendi Vintage

Side 1 Av 33

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.