Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SOLBRILLER TIL HERRE

Siden 50-tallet har solbriller vært det ultimate praktiske motetilbehøret både om sommeren og på skitur i vintersolen. Solbriller kan i tillegg til å beskytte øynene dine mot solen, være med på å vise din personlighet og gi antrekket det lille ekstra. Gjennom solbrillens historie har vi sett mange ulike typer solbriller. Fra rene motebriller til briller med polariserte glass og andre tekniske spesifikasjoner. Kanskje foretrekker du de sportslige og litt futuristiske brillene som kom på 90-tallet, eller kanskje noen litt større som dekker ekstra godt for solen. Pilotbrillene ble ekstra populære etter at filmen Top Gun kom ut på 80-tallet, men har siden 60-tallet vært en klassiker som passer de fleste. Hos Miinto finner menn og herrer et stort utvalg solbriller på nett; retrobriller i klare farger, enkle og klassiske sorte solbriller og futuristiske briller med speilede glass i ulike farger. Velg mellom merker som Greg Norman Eyewear, Oakley og Hoven Vision Norway. Vi har alltid fri frakt til hele Norge, og brillene sendes fra butikken du bestiller fra innen 2–5 arbeidsdager.


Solbriller som tilbehør 


Det fantastiske med et par kvalitetssolbriller er at de holder år etter år. De er også det ultimate tilbehøret til antrekket ditt. Hvis du er på utkikk etter nye solbriller til sommersesongen, så er det bare å fortsette med å utforske her på siden. Kanskje du har lyst til å prøve noe nytt? Da kan du for eksempel gå for et par unike, avlange, sorte briller. Bruk de til en lindress hvis du skal på fest eller bruk de til et par enkle shorts og en T-skjorte. Et ellers enkelt antrekk vil signalisere kraft og styrke med et par kule signatursolbriller.  Kanskje du trenger nye solbriller til vintersesongen? Solbriller er også perfekt til kaldt vær når solen står høyt på himmelen. Gå for noen runde og klassiske 70-tallsbriller for en tidløs og hip stil. Da er du garantert å være et moteikon – også på fjellet. Hvis du ønsker å ta utseendet til nye høyder kan du gå for et par futuristiske solbriller i en kraftig farge som gul eller rød. De vil gjøre at du skiller deg ut i mengden, samtidig som skiantrekket ditt får det unike ekstra. Herresolbriller som beskytter mot solenSolbriller skal ikke kun være et trendy tilbehør, de har også en viktig funksjon: Å beskytte øynene mot solen. Det er derfor viktig at du velger noen solbriller som er laget i god kvalitet og som fungerer godt for øyne dine og passer til dine behov. Skal du være mye ute med høy sol, er det viktig at du bruker et par som har 100 % UV-beskyttelse, da de skal beskytte deg mot UV-stråling. På den måten tar du vare på øynene dine og beskytter dem mot unødvendig kraftig sollys som kan skade øynene dine. 


Mange forskjellige uttrykk


Her på siden kan du finne et hav av herresolbriller. Hvis du liker morsomme mønstre, farger og annerledes former, så er det bare å ta en titt her. Kjøp et par rektangulære solbriller i sølv eller gull for en hip og tidløs stil. Bruk de til en stor saueskinnsjakke og du er garantert at folk vil få øye på deg. Hvis du liker en enklere og mer harmløs stil, kan du gå for et par slanke, sorte solbriller. Disse vil passe godt sammen med resten av antrekket ditt. Det fantastiske med solbriller, er at de også kan brukes på en dag hvor du gjerne vil gjemme deg litt vekk i offentligheten. Bruk da et par store solbriller, og du vil få følelsen av at du forsvinner inn i din egen verden, bak solbrillene. Et par solbriller kan derfor fungere som en personlig signatur eller simpelthen bare som det praktiske tilbehøret det er – samtidig som disse faktorene selvsagt kan kombineres. Her hos Miinto ønsker vi at du skal bli fornøyd med dine neste par solbriller. Vi hjelper deg derfor gjerne, hvis du har noen spørsmål, eller hvis du trenger litt hjelp til å finne frem til hvilke modeller som vil passe perfekt for deg. 

Side 1 Av 34

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.