Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

TØFLER TIL DAME

De fleste av oss tar de på som noe av det aller første når vi kommer hjem. De er myke, varme og ikke minst komfortable. Det er vel derfor de nok på mange måter er føttenes beste venn. Vi snakker selvfølgelig om tøfler, og her finner du et kjempeutvalg av tøfler til dame og mann, og selvsagt også til barn.

Tøfler kommer i mange former og farger, og vi har alle våre egne favoritter. Noen foretrekker ulltøfler, mens andre foretrekker moteriktige tøfler med fjær og perler på. Smaken er som baken, heter det, og nettopp derfor har vi et stort sortiment her hos oss, slik at du kan være sikker på å finne et par tøfler som passer perfekt til dine behov.


Kjærlighet til føttene


Hygge og tøfler er to ord som passer perfekt sammen. Tøfler og sofa passer også helt perfekt sammen. Tøfler passer i grunn sammen med veldig mye forskjellig, og du kan lett tilføye stearinlys, lørdagsgodt, ild i peisen og en god film på den lange listen.

Det er ingenting føttene elsker mer enn et par behagelige tøfler, og det er vel knapt en bedre følelse enn å skjemme bort føttene sine med et par lekre ulltøfler eller et par andre tøfler i lekre materialer. Hvis du velger ulltøfler, så velger du uten tvil et par tøfler du kommer til å elske å ta på deg gang etter gang, og du kan bare glemme å fryse på tærne om vinteren. Om sommeren er det bare å ta på et par lette tøfler, som fortsatt gir føttene dine massevis av kjærlighet, men som allikevel lar de puste og få luft.


Tøfler til dame


Når man snakker om å ha et godt forhold til skoene sine, så er det ofte tøflene sine man snakker om. Disse kommer i et vell av materialer, farger og utforminger. Tøfler er ikke bare beregnet for vinterbruk, det finnes nemlig mange tøfler som er beregnet til varme sommerdager også. Du kan for eksempel finne et par åpne tøfler i luftige materialer som gir deg best mulig komfort, i tillegg til flere andre med lette design som passer perfekt til sommerens gjøremål.


Tøfler er også en del av motebildet


Sko sier mye om personligheten vår, og det samme gjelder tøfler. Derfor tenker vi oss ofte godt om når vi skal finne den helt riktige modellen. Vi har gjort det litt enklere for deg, og har et stort sortiment av trendy og moderne sko, i tillegg til et stort utvalg av mer klassiske og tradisjonelle utgaver. Derfor kan du for eksempel forelske deg i et par tøfler i tidløst design, eller falle over et par som følger de aktuelle motetrendene. Så glem alt om utslitte tøfler som står og samler støv i hjørnet.

Tøfler er ikke bare kjedelige og praktiske, men også en del av motebildet, og her kan du velge mellom noe iøynefallende med modeller i knallfarger, eller noen i mer stilsikre farger som grå, hvit og svart. Du finner også tøfler med morsomme og spennende detaljer, som kan gi tøflene et elegant, romantisk, morsomt eller søtt preg, eller på andre måter skape et tids- og moteriktig utseende.

Side 1 Av 3

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.