Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

CLUTCH TIL DAME

En flott clutch er det perfekte tilbehøret til de anledningene hvor du vil se ekstra moteriktig ut. Dette er nemlig ikke veskene du har med deg på jobb eller når du har mye å bære på, men de er helt perfekte når du skal på date, på kafe med venner eller ut å spise. En clutch vil nemlig sørge for at du kan få med deg de helt nødvendige tingene, uten å ha med deg for mye. En god clutch har plass til mobil, nøkler, en leppestift og andre ting du må ha med deg når du skal ut. Det er derfor ikke uten grunn at den er et must når man skal på fest eller en tur på byen. 


Allsidig bruk av clutchen


En clutch kan faktisk brukes på veldig mange forskjellige måter. Det den blir mest brukt som er selvfølgelig en liten veske når man skal på fest, date eller ut å spise. Den er det perfekte tilbehøret som lar deg ta med deg det du trenger, uten at du må drasse på så altfor mye. En clutch kan være med på å pynte opp et antrekk og gi den lille prikken over i-en som vi nettopp ønsker tilbehøret vårt skal kunne gi. Det finnes både veldig pyntede modeller på markedet som passer fint til den store festen, i tillegg til modeller som har en litt mer avslappet stil som kan brukes i hverdagen eller på en litt mer avslappet middag med venner. 

I tillegg fungerer en clutch ofte fint som en lommebok. Har du for eksempel flere ting du gjerne vil ha med deg i lommeboken din, kan du fint gå til innkjøp av en kul clutch. Selve størrelsen og formen gjør at det er veldig enkelt å ha den med i en større veske når du vil det, og når du skal ut uten å skulle ta med deg mer enn lommebok og mobil, så kan du enkelt hive frem clutchen, og så er du klar. 

I tillegg til at man kan bruke den som lommebok, er det også mange som bruker clutchen for å få orden i sakene sine. Ha for eksempel dine viktigste ting som nøkler og lommebok i den, også fungerer den fint som et oppbevaringssted for dette i en større veske, og på den måten kan du enkelt og kjapt finne det du trenger.


Ulike typer clutch vesker i moteverdenen


Clutch vesken er en tidløs klassiker som aldri går av moten. Denne lille, elegante vesken er perfekt for å tilføre det lille ekstra til ethvert antrekk, enten det er til hverdags eller fest. Det finnes mange ulike typer clutch vesker i moteverdenen, så la oss ta en nærmere titt på noen av de mest populære.

Først og fremst har vi den tradisjonelle clutch vesken. Dette er en liten, rektangulær veske uten håndtak eller stropper. Den holdes i hånden eller under armen, og er ideell for å bære små personlige gjenstander som leppestift, mobiltelefon og nøkler.

Så har vi konvoluttclutchen, som er litt større enn den tradisjonelle clutchvesken. Som navnet antyder, ligner denne typen på en konvolutt med sin flate form og klaff på toppen. Konvoluttclutchen passer utmerket til mer formelle anledninger der du trenger litt ekstra plass til tingene dine.

Til slutt har vi bokclutchen - et unikt og kreativt alternativ for de modige fashionistaene der ute. Bokclutchen ser ut som en hardcoverbok på utsiden, men fungerer som en vanlig clutchveske på innsiden. Med denne kan du virkelig vise frem din unike stil!


Populære merker som har clutchvesker


Hos Miinto finner du et bredt utvalg av clutchvesker fra mange forskjellige merker - både velkjente designernavn og spennende nye aktører innen motebransjen.

Noe av det beste med Miinto er mangfoldet av merker vi kan by på. Du vil finne kjente merker som Michael Kors, Marc Jacobs og Calvin Klein med sine ikoniske clutches i elegant skinn eller med detaljerende pyntesteiner.


Hvorfor kjøpe en clutchveske hos Miinto?


Hos Miinto gjør vi det lett å finne den perfekte clutchvesken for deg! Vi har et stort utvalg av clutches fra hundrevis av forskjellige merker - alt fra luksusdesignere til rimeligere alternativer - slik at du kan finne noe uansett hva budsjettet ditt tillater.

Vårt brede sortiment betyr at du alltid vil kunne finne noe som passer din personlige stil - enten du foretrekker klassisk eleganse eller dristig originalitet.

Side 1 Av 12

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.