Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

HERREKLÆR

Her hos Miinto er vi utrolig glade og stolte over å kunne tilby et enormt utvalg av herreklær fra alle de kjente merkene, både norske og internasjonale. På denne siden finner du alle de nyeste kolleksjonene fra en rekke forskjellige merker, slik at du alltid kan holde garderoben din oppdatert. I stedet for å måtte valfarte rundt i byen til diverse butikker, kan du finne alle de beste merkene samlet på ett sted her hos oss. Vi har gjort det enkelt for deg å bli klar til den kommende bursdagen, kle deg med stil til hverdags og finne alt tilbehøret som gir litt ekstra til antrekket ditt – både til hverdags og fest. Vi vet hva som rører seg i moteverden når det kommer til herreklær, og du kan alltid være sikker på at utvalget av herreklær alltid er oppdatert og i samsvar med hva som trender.


Herreklær til enhver stil


Miinto er et kollektiv med mer enn 400 uavhengige motebutikker forent under Miinto-navnet, og nettopp derfor kan du være sikker på å finne noe som passer helt perfekt til deg og din stil. Vårt utvalg av herreklær inneholder alt fra myke skjorter og de beste grunn-plaggene til yttertøy i alle former og størrelser. Vi har alltid de nyeste kolleksjonene her på siden, og du kan enkelt finne frem til favorittmerkene dine. Vi selger også diverse tilbehør som er det perfekte supplement til stilig herreklær. Finn det perfekte antrekket med alt som det innebærer, og glem alt om en utdatert garderobe i fremtiden.


Hvilken stil drømmer du om?


Stil er en individuell ting. Men du behøver ikke å bekymre deg, for uansett om du går etter den klassiske stilen med skjorte og dress eller helst vil gå i noe mer uformelt og avslappet, så har vi det her på siden. Med noe av det aller største utvalget av herreklær i Norge, garanterer vi at du kan finne akkurat det du leter etter. Uansett om du velger skjorter, T-skjorter, gensere, poloskjorter, gensere, sko, støvler, hansker, slips, hatter, dresser eller hva som helst annet, kan du være sikker på at alle produktene er av ekstremt god kvalitet.

Stil er som sagt individuelt, noe som også er tilfellet med passform. Passformer kan variere utrolig mye fra merke til merke, og nettopp derfor kan du velge mellom et utall av forskjellige motemerker her på siden. På den måten kan du alltid være sikker på å finne noe som sitter som det skal.


Mange gode gaveideer til mannen


Det er ikke bare deg selv som kan ha stor glede av de mange alternativene vi har blant herreklær her på siden. Du finner også et velle av flotte gaveideer som helt sikkert faller i god jord hos mottakeren. Du kan for eksempel velge en gave basert på mottakerens absolutte favorittmerke, eller ta deg frihet til å velge det du synes passer perfekt. Hvis gaven skal være et komplett antrekk, så finner du alt du trenger her på siden. Her hos Miinto finner du herreklær som passer perfekt til både hverdag og fest, og til alle årstider og værtyper.

Her hos Miinto finner du et stort utvalg av sesongens herreklær fra utallige merker og prisklasser. Gensere, skjorter, bukser, jakker, T-skjorter, sko og tilbehør kan du alt sammen finne her i vårt utvalg av herreklær på nett. Her hos Miinto kan du kjøpe herreklær fra de beste uavhengige klesbutikkene i Norge, og du får selvfølgelig fri frakt på kjøp over 499,-.

Trenger du å friske opp garderoben din litt? Hos oss finner du herremote til enhver anledning. Trenger du litt flere klær til jobbhverdagen? Eller kanskje du trenger nytt antrekk til bryllup eller fest? Vi har samlet alt av herreklær på ett sted for deg, slik at du kan finne akkurat det du trenger!


Herreklær til hverdags


Klær skaper identitet, og det gjelder også i hverdagen. Sesonger og trender kommer og går, mens basisklær består fra år til år. I vårt store utvalg av herreklær på nett kan du finne alt fra sesongens IT-plagg til basisklær som frisker opp garderoben din året rundt. 

Trenger du en oppfriskning i skole- eller jobbgarderoben din? Hos Miinto kan du finne herreklær til enhver hverdagsanledning. Her finner du sneakers, pensko, gensere, cardigans/strikkejakker og mye mer, så du kan føle deg klar til det hverdagen måtte by på. Vårt store utvalg av tilbehør som klokker, vesker, belter og smykker er også noe som kan bidra til å sette den lille prikken over i-en.

Kanskje du heller er på utkikk etter klær du kan slappe av i hjemme? Sjekk ut det vi har av nattøy, joggebukser, tøfler, T-skjorter og hettegensere – så er du klar til en avslappende kveld hjemme i sofaen. 


Bli klar til festen


Dersom du ser etter et antrekk til neste fest, har du også kommet til riktig sted! Skal du i et bryllup? Da kan du finne et godt utvalg av dresser, skjorter, slips og annet tilbehør her hos oss. Eller ser du etter noe i en litt mer avslappet og ledig stil til festen, så kan du også finne det blant Miintos store utvalg av herreklær. 

Strikkejakker, skjorter, jakker, sko, tilbehør – alt du måtte trenge for å bli klar til fest, kan du finne her på vår oversikt over klær for herrer. Vi har også ytterklærne du måtte trenge! Hansker, luer, ytterjakker og vintersko kan du nemlig også la bli ditt med få klikk. 


Merker for alle aldre og prisklasser


Det er ikke alle som synes det er like gøy å gå på handletur. Gå fra butikk til butikk, inn og ut av prøverom og butikker som kan være fulle av andre mennesker. Mange forbinder dette med noe som er kjedelig og tar unødvendig med tid. Derfor gir vi hos Miinto deg muligheten til å handle herreklær hjemme fra ditt eget hjem. Klærne blir levert til deg, slik at du kan prøve dine nye herreklær hjemme i ro og fred. 

Uansett alder, stil eller prisklasse kan du finne noe til enhver anledning hos Miinto. Vi forhandler herreklær fra de beste uavhengige klesbutikkene i Norge, og kan derfor tilby et bredt utvalg av merker. Ta en kikk på vårt store utvalg av herreklær på nett og finn dine neste kupp allerede i dag!

Side 1 Av 1283

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.