Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

LOMMEBØKER

Her vil du finne lommebøker i merker som Tiger of Sweden, Moo, GiGi New York og Trend, for å nevne noen. En lommebok kan brukes til så mye mer enn kun oppbevaring av bankkortene, enten om behovet er en liten og nett, eller en større variant der du har plass til mobil, nøkler og penger. Om du ønsker å gå for en klassisk i skinn eller en med spreke farger har vi hva du trenger. Husk at en lommebok også kan egne seg ypperlig som clutch og gir antrekket den siste finishen. Pynt opp vesken din med en ny pengebok!

Her hos Miinto finner du et stort utvalg av lommebøker. Selv om kontanter nå nærmest er overflødige for de fleste av oss i hverdagen, er det fortsatt fint å ha god kontroll over betalingskort og andre kort du går rundt med hver dag. Derfor er en fin og romslig lommebok fortsatt en sikker vinner for de aller fleste, og her på siden finner du lommebøker i mange forskjellige modeller. Hvilken type lommebok er du på jakt etter?  


Lommebok som passer din stil


Lommeboken er ikke lenger bare en praktisk pengebeholder. Den er også et motetilbehør. Å velge en lommebok er derfor ikke nødvendigvis noe som bare tar et øyeblikk eller to, for lommeboka skal passe perfekt til din stil og dine behov. Det er aldri spesielt morsomt å betale regninger, men med en flott lommebok kan man i hvert fall få lyst til i det minste å finne den frem. Derfor kan du være sikker på å finne en lommebok som passer din smak, uansett om du går etter det feminine eller rå uttrykket, eller om du elsker de delikate, nøytrale, fargerike eller mønstrede lommebøkene. Utvalget her på siden blir hele tiden større, og du kan derfor alltid finne en lommebok som passer perfekt til dagens trender og sesong.


Lommebokas opprinnelse


Opprinnelig var lommeboka en liten notatbok man kunne ha i lomma. I løpet av 1800-tallet begynte man også å oppbevare dokumenter og pengesedler i lommeboka, noe som ikke er så ulikt det vi bruker den til i dag. Den eneste forskjellen er vel at lommeboka ikke lenger består av mange blanke ark man kunne skrive og tegne på.  

En lommebok blir også kalt en pung. Det opprinnelige ordet for «pung» kommer fra det franske språket: «portemonnaie". "Porte" betyr "å bære" og "monnaie" betyr "penger". Den direkte oversettelsen av «portemonnaie" er derfor faktisk en "pengebærer". Pung er mye eldre enn lommebok, og mot slutten av middelalderen fantes det mange forskjellige modeller. Dette kan man blant annet se i malerier og skrifter fra den tiden, og de fungerte fremfor som et praktisk tilbehør.

På den tiden hadde man ennå ikke innerlommer i klærne. Så pungen skulle være en egen veske å oppbevare penger og andre personlige eiendeler i. På den tiden var det et stort utvalg punger, for eksempel skinnpunger med metalldetaljer eller lommeformede punger. På slutten av 1700-tallet dukket det opp vesker som hang fra beltene og som ble kalt "chatelaines".


Mange forskjellige typer lommebøker


Her på siden finner du mange forskjellige lommebøker, og det finnes garantert en som passer til din stil og dine behov. Du kan blant annet finne smale lommebøker og kortholdere med plass til kun de viktigste kortene, og større lommebøker med plass til mange kort, papirer og kontanter. Utvalget består dessuten av mange modeller med glidelås hvor du enkelt og sikkert kan oppbevare kort, sedler og mynter. Modellene varierer i størrelse, farger og design, i tillegg til lommebøker, kortholder og punger i forskjellige materialer. 


Finn din favoritt hos Miinto


På Miinto tror vi at mote ikke bare handler om klær, men også om tilbehør som komplementerer og fullfører antrekket ditt. Og hva er vel en bedre måte å gjøre et statement på enn med en stilfull og funksjonell lommebok? Vår samling av lommebøker tilbyr et utvalg av alternativer som passer til enhver smak og behov. Fra klassiske lærdesign til trendy mønstre og farger, har vi noe for alle. Her på siden finner du lommebøker og punger til enhver smak og stil, og utvalget spenner over et bredt spekter av forskjellige farger og former. 


Minimalistisk stil på sitt beste


På jakt etter et minimalistisk alternativ? Våre slanke og elegante kortlommebøker er perfekte for de som foretrekker å bære kun det mest nødvendige. Med flere lommer og en glidelås lomme for mynter er de både praktiske og stilsikre. Foretrekker du en større lommebok med plass til alt? Våre brettbare lommebøker tilbyr rikelig med plass til kort, kontanter og til og med telefonen din. Velg fra en rekke materialer, inkludert mykt skinn, solid kanvas og lekne trykk. Gjenspeil din personlige stil og legg til en touch av moro i din daglige rutine. 


Kvalitet og stil går hånd i hånd


For de som ønsker å gjøre et statement, har vi et utvalg av statement-lommebøker som garantert vil vekke oppmerksomhet. Metalliske og glitterdesign legger til en touch av glans til ethvert antrekk, mens dristige mønstre og trykk er perfekte for de som ønsker å uttrykke sin personlige stil. Men det handler ikke bare om utseende - vi prioriterer også kvalitet og funksjonalitet i lommebøkene. Alle lommebøkene er laget av høykvalitetsmaterialer og designet for å tåle daglig slitasje. Med solide glidelåser og slitesterk søm kan du stole på at utvalget av lommebøker hos oss vil vare. 


Lommebok-kjærlighet: Hvordan bevare din trofaste følgesvenn


Gi lommeboken din kjærlighet og omsorg den fortjener, og den vil vare lenger og se fantastisk ut år etter år. Følg disse enkle tipsene for å ta vare på lommeboken din og sørge for at den holder seg i topp stand. For å beskytte materialet på lommeboka så bør du holde den unna fuktighet, varme og direkte sollys. Dette vil bidra til å beskytte både materialet og fargen. Unngå også å oppbevare lommeboken din på grove overflater, da dette kan forårsake slitasje på materialet og skrape av fargen.


Hold lommeboken din som ny med disse enkle tipsene


Oppbevarer du lommeboken din i en veske, kan det være lurt å legge den i en egen lomme for å beskytte den mot andre gjenstander som kan skade den. Dette vil også bidra til å unngå at lommeboken din blir overfylt og slitt ut. Rengjør lommeboken din regelmessig med en myk klut og en mild såpe for å fjerne smuss og flekker som kan skade materialet eller falme fargen. Vær forsiktig når du rengjør og unngå å bruke sterke kjemikalier som kan ødelegge fargen. Med disse enkle tipsene vil lommeboken se ut som ny i lang tid fremover.

Side 1 Av 8

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.