Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

INTERIØR

De aller fleste legger vekt på å ha et hyggelig hjem. Det er her vi oppholder oss store deler av livet vårt, og det er her vi skal ha de hyggeligste minnene, stundene og opplevelsene i livet vårt. Noen er mer opptatte av interiør enn andre. Noen ønsker å fokusere mest på en gjennomførst stil eller utrykk i hjemmet, andre ønsker å fokusere mer på funksjonalitet og at ting skal være praktisk, mens andre er mest opptatte av å bare ha det de trenger uavhengig av hvordan stiler og ting passer sammen.

Uansett hva slags stil eller ønsker man har for hjemmet, så kan vel de fleste være enige om at det er de små tingene, fargene og hva som skjer rundt deg som skaper et hjem. Uten disse tingene er det bare et rom, en oppholdsplass eller et sted du befinner deg på. Det er interiøret i hjemmet som skaper en form for identitet og stemning, og dermed også i stor grad er med på å skape hjemmet ditt. 


Interiør til enhver stil


Visste du at vi i Miinto ikke bare tilbyr klær og sko? Hos oss kan du nemlig kjøpe en rekke interiørartikler på nett, uansett om du foretrekker en «shabby chic»-stil, en litt renere og enklere skandinavisk stil, eller om du ønsker en helt annerledes og eklektisk stil. Kanskje du er litt lei av det du har hjemme nå og ønsker å gjøre en liten forandring? For man trenger jo absolutt ikke å begynne å pusse opp eller gjøre de helt store og dyre endringene i hjemmet for å få litt forandring. Det skal faktisk veldig lite til for at det kan skape et helt nytt uttrykk og en stor forandring i hjemmet ditt. Det er derfor vi på denne siden har samlet alt vi har av interiør til hjemmet på ett sted. På den måten kan du bla deg igjennom og få inspirasjon til å se hva som kan passe til din stil og dine ønsker. Med få klikk kan du bestille hjem akkurat det du har lyst på og skape en helt unik identitet og stil i hjemmet ditt.


Små ting kan føre til store forandringer


Som sagt skal det svært lite til for å gjøre store forandringer i hjemmet ditt. Det er bare små detaljer som skal til før man kan føle hjemmet får den stilen og uttrykket du er ute etter, noe som kan føre til at man er tilfreds med det man allerede har i lengre tid.

Et godt tips til noe man kan gjøre for å få litt forandring i hjemmet ved hjelp av enkle grep, er for eksempel å bytte ut tekstilene til noen friske design i sesongens trender og farger. Du kan også med fordel investere i noen små møbler eller detaljer som kan være med til å forsterke eller forandre uttrykket og stilen i rommet.


Stort utvalg av interiør og ting til hjemmet hos Miinto


Her hos Miinto kan du bla deg igjennom og bli inspirert og enkelt sjekke ut hva som kan passe hjemme hos deg for å friske opp og fornye stilen, og på den måten gjøre hjemmet ditt til nettopp ditt hjem. Her finner du for eksempel et stort utvalg av lamper, veggur, stue- og soveromstekstiler, oppbevaringsbokser til kjøkkenet, småmøbler og mye, mye mer.Ikke bare samarbeider vi i Miinto med en rekke mote- og interiørbutikker som har det nyeste av interiør og hjeminnredning til stue, kjøkken og soverom. Vi samarbeider nemlig også med flere barnebutikker og interiørbutikker som tilbyr masse søte interiørartikler til barnerommet eller andre rom i huset du gjerne vil piffe litt opp.

Lammeskinn, geiteskinn, reinskinn og pledd kan være med på å skape en varm følelse i stuen, mens for eksempel en stilig designerlampe kan være prikken over i-en over spisebordet ditt. Bestill hjem dine favorittartikler med bare få klikk, og få alt du trenger til hjemmet innen få dager. 

Side 1 Av 12

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.