Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

LOMMEBØKER OG KORTHOLDERE TIL HERRE

Herrelommebøker og maskuline kortholdere, punger, pengeklemmer, portemonéer – kjært barn har mange navn. Uansett, så er det produktet som skal oppbevare og frakte pengene våre et viktig tilbehør som man ikke kan leve uten. I tillegg til å være et ekstremt praktisk tilbehør, bør det selvfølgelig også være veldig stilig og moderne. Nettopp derfor finner du et stort og bredt utvalg av lommebøker og kortholdere her hos Miinto hvor kvalitet, funksjonalitet og design er helt på topp.

Når du skal ut for å kjøpe en herrelommebok, er det flere ting du bør vurdere. Blant annet skal du tenke gjennom om du ofte har mynter og sedler, eller om du utelukkende eller kanskje overveiende betaler med kort – og i så fall hvor mange kort du vil ha med deg. Det betyr mye for utformingen. Hvis du sjelden har penger på deg, vil en kortholder for menn sannsynligvis være å foretrekke. Kortholderen er vanligvis smal og enkel å putte i lommen, og avhengig av hvilken modell du velger, er det plass til et gitt antall kort.

Hvis du er mer av typen som både har kort og kontanter, kanskje noe små papirsedler, huskelapper og andre ting på deg, kan en vanlig lommebok være det riktige valget for deg. De er tilgjengelige i både store og små størrelser, og du finner alltid en som har plass til alt det du trenger. Hvis du pleier å ha veldig mye med, så skal du kanskje overveie å kjøpe en liten veske i stedet.


Kjøp en maskulin kortholder fra de beste designerne


I dag er det en rekke lekre design når det gjelder både kortholder og lommebok til herre. De fleste lages i diskrete farger som grå, brune og svarte, og har ofte stilige og diskrete mønstre. Du finner selvfølgelig også lommebøker og kortholdere med trykk, ville farger og spenstige mønstre. Det hele avhenger selvfølgelig av dine personlige preferanser og smak. Videre er det også forskjell i valg av materiale, som spenner mellom stoff, skinn, lær og metall. I det brede utvalget her på siden er det noe for enhver smak – både når det gjelder design, men også størrelse og funksjon. Utvalget inkluderer også fantastiske design fra alle de mest kjente designerne fra inn- og utland.


Kjøp maskuline lommebøker og kortholdere hos Miinto


Her på siden finner du alle mulige typer lommebøker og kortholdere som passer herrer. Fellesnevnerne for alle produktene er høye standarder for kvalitet, design og funksjonalitet. Du får ikke mye nytte av en stilig kortholder hvis den ikke oppfyller kravet om å kunne ha mange kort – eller hvis du må bruke mye krefter på å få kortene dine ut av den igjen. Da blir det fort meningsløst å drasse den med seg rundt omkring.

Her på siden kan du trygt og rolig la deg fascinere og fristes av en eller flere av modellene du finner blant det brede og varierte sortimentet. Husk på at du får fri frakt hvis du handler for mer enn 499 kr, og du har dessuten alltid 14 dagers returrett.

Side 1 Av 15

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.