Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

GENSERE OG CARDIGANS TIL HERRE

Herregensere har lenge vært et fast inventar i de fleste motebevisste menns garderober. Det er et plagg som regnes for en absolutt nødvendighet, og hvis du kjøper en god og flott herregenser i høy kvalitet er dette er en investering du aldri kommer til å angre på. Her hos Miinto finner du et stort utvalg av herregensere i alle mulige former og størrelser, og fra alle de beste nasjonale og internasjonale merkene.

En genser er ikke bare en genser, men kan dekke alt fra trøyer til hettegensere, og tykke strikkegensere av ull til strikkejakker av kasjmir. Det er derfor et uunnværlig element i garderoben til enhver mann, og man bør alltid ha flere enn bare én man kan bruke i forskjellige anledninger. En flott genser kan nemlig brukes til enhver anledning, og her hos Miinto finner du et enormt utvalg av forskjellige herregensere med store variasjoner innenfor design, farger, størrelse, passform og detaljer. Det er med andre ord noe for enhver smak, og det finnes derfor garantert en herregenser til deg her inne også.


Kombiner den nye genseren med din eksisterende garderobe


En genser kan som sagt være så mangt, og det er nok nettopp derfor de passer til nærmest alle anledninger. Du kan få en både uformell og urban stil med en stor hettegenser, eller et formelt og stilfullt utseende med en strikkejakke. En strikkejakke eller en polo til herrer er perfekt i jobbsammenheng når man skal se presentabel ut, men samtidig ha en avslappet stil. Gensere kan dessuten kombineres på utallige måter, alt etter hvilket utseende anledningen kanskje krever. En pen strikkejakke passer like godt sammen med et par dressbukser som med et par jeans, og en hettegenser går fint sammen med både shorts og chinos.

Her inne finner du mange forskjellige typer herregensere, og du kan velge mellom alt fra de klassiske og ensfargede, til de fargerike og mønstrete. Du finner med andre ord garantert noe som passer for deg her inne. Det betyr at du kan finne en herregenser som passer til det du allerede har i garderoben din, uansett hvilken stil du har. Herregensere er et av de aller mest allsidige plaggene man kan ha, og hvis du velger en genser i nøytrale farger som svart, hvit, grå eller marineblå, så har du en genser som passer sammen med det aller meste.


Finn en herregenser hos Miinto


Med en flott herregenser eller to i garderobeskapet, så er du klar til det meste. Ta en nærmere kikk på det store utvalget her på siden, og finn en favoritt eller to allerede i dag. Utvalget består av alle mulige forskjellige typer herregensere, og finnes i flere forskjellige prisklasser. Uansett om du leter etter en tykk og varm ullgenser du kan varme deg med på kalde vinterdager, eller luftige langermede gensere som passer til sommeren, så finner du garantert noe som passer for deg her hos oss. Husk også på at vi har gratis frakt hvis du handler for mer enn 499 kr, og du har alltid 14 dagers returrett!

Side 1 Av 192

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.