Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

KLOKKER TIL HERRE

For mange menn er en herreklokke det eneste smykket de går med. Derfor er ofte valget av et nytt armbåndsur noe som er nøye gjennomtenkt. For en flott herreklokke sier noe om hvem du er. Du bruker ikke mobilen for å se hva klokka er, men vil heller ha et flott tilbehør rundt håndleddet for å sette prikken over i-en på antrekket ditt. Det finnes mange forskjellige typer som hver uttrykker noe spesielt. Her finner du et stort utvalg, og garantert en klokke som passer til deg.

 

Herreklokker er et spesielt smykke. Ikke bare er de praktiske og viser tiden, men de er også ofte det eneste smykket mannen går med. Tilbehøret er derfor med på å vise hvem mannen er. De forskjellige stilene kan være med på å gi en sportslig eller en tidløs og elegant stil. Noen typer er selvfølgelig mer eksklusive enn andre, og er dermed med på å fremheve en sans for kvalitet og luksus. Andre er mer subtile og anonyme, og fungerer perfekt til dem som lar dette smykket være et funksjonelt tilbehør, og ikke som et prangende tilbehør. Det finnes med andre ord mange forskjellige herreklokker. I rett kombinasjon med forskjellige antrekk kan de være med på å nedtone eller også fremheve en stil og et antrekk.


Den korte historien om herreklokker


En herreklokke ble for første gang brukt på 1500-tallet. Disse var selvfølgelig mekaniske, siden det ikke var noe elektrisitet den gangen. Den store milepælen for klokka var fjæren som gjorde oss i stand til å lagre energi som kunne brukes til å trekke opp klokka. De etterfølgende 500 årene ble brukt til å forbedre det mekaniske uret, frem til slutten av 1900-tallet hvor kvartsklokker kom veltende inn på markedet som en bulldoser, og i stor grad feide bort de mekaniske. Denne revolusjonen var så omfattende at den faktisk har fått sitt eget navn, og omtales som «kvarts-krisen». De mekaniske blir til tross for dette fortsatt laget den dag i dag, men er for det meste forbeholdt «high-end»-merkene, og har fått et aldri så lite comeback de siste årene. Det henger kanskje sammen med retrotrenden, og at flere og flere innser hvor elegant og flott det er med god kvalitet og gammeldags sjarme.


Kvarts eller mekanisk?


Hos oss finner du et stort utvalg av mange forskjellige klokker. Du kan blant annet velge mellom en kvartsklokke eller en mekanisk klokke. En mekanisk klokke inneholder ingen elektronikk, men fungerer utelukkende med mekaniske prosesser, det sitter en liten fjær inne i urskiven som skal trekkes opp, og som deretter driver uret i opptil 5 døgn, avhengig av kvalitet og type. Kvartsurverkene har fått navnet fordi de er bygget opp omkring vibrasjonene fra en kvartskrystall som oscillerer, eller svinger, med et bestemt og presist tidsintervall. Et intervall som blir overført til den tiden du ser på forsiden av klokken. Det kan være flere grunner til å velge en herreklokke med kvarts, spesielt hvis du vil ha en billig klokke med god kvalitet.


Et personlig tilbehør


Når du velger en herreklokke i stedet for å bruke mobilen, så velger du på mange måter samtidig et skarpere utseende. Et armbåndsur rundt håndleddet er et tilbehør som sier noe om deg og stilen din. En mobiltelefon er på mange måter upersonlig, og derfor er herreklokker en absolutt nødvendighet for alle stilbevisste og moteinteresserte menn, uansett om du dyrker sport, er forretningsmann eller bare liker god stil og kvalitet.

Når det kommer til hvilken du skal velge, så kommer det selvfølgelig an på hva du ønsker å uttrykke, samt prislappen du ønsker på ditt nye armbåndsur. Utvalget du ser her hos oss er variert hva både design og pris angår. Du finner de til under tusenlappen, og du finner de som koster en del mer. Og selvsagt alt midt imellom, som kanskje er der lommeboken har det mest behagelig. Men prisen trenger ikke å bestemme om en klokke er hverken fin eller bra, for kvaliteten har de alle til felles.


En klokke du har i mange år


Noen kjøper mange, mens andre foretrekker å investere i en de kan ha i mange år. Om du er på utkikk etter det perfekte armbåndsuret som kan være din trofaste følgesvenn i fremtiden, så har du kommet til rett sted. Først må du spørre deg selv hvilken type utseende du ønsker på ditt nye smykke. De klassiske i gull og sølv er tidløse og passer til alle antrekk. De blir som en slags forlengelse av deg, hvor en dag uten føles tom.

Er du på jakt etter en litt mer sportslig versjon, finner du også flust av dette. På denne siden har vi samlet såpass mange armbåndsur fra flere ulike merker, at det skal være enkelt å finne noe for alle. Noen foretrekker en nøytral type med brun rem, mens andre ønsker en sprek variant i herlige farger.

Uansett så er det viktig å være trygg på behovene sine når man skal velge den rette, slik at man blir fornøyd med kjøpet sitt. Vær trygg på at den utstråler hvem du er, og at den har de egenskapene du er på utkikk etter.


Håndledd, rem og massivitet


Et lite tips til deg når du nå skal gå i gang med å finne et armbåndsur som er perfekt for deg, er at det kan være lurt å velge en ut ifra størrelsen på håndleddet ditt. Er du kraftig rundt håndleddet, kan det være fint med en massiv type med tykk og kraftig rem. Har du tynne håndledd vil kanskje en litt mindre massiv variant, med en enkel og stilig rem passe bedre. Men, dette er ingen regel, kun et tips til hva som kan være lurt å tenke på før du trykker den hjem.

Med dette sagt kan vi ønske deg hjertelig velkommen til en morsom og spennende jakt i vårt store, flotte utvalg av stilige, tidløse og klassiske klokker fra anerkjente merker som garantert vil falle i smak. 

Side 1 Av 17

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.