Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

STØVLER OG BOOTS TIL DAME

Ekte støvelelskere vil hevde at hver dag er støvelvær. Og det er vanskelig å argumentere mot det! Støvler til kvinner, menn og barn behøver ikke å være foret og tykke. Tvert imot. Det finnes et hav av vakre støvler både med og uten fôr her på siden, i tillegg til støvler med eller uten snøring eller glidelås. Et par gode støvler er ikke bare forbeholdt dårlig vær, så du kan selvfølgelig også finne et par støvler som passer til sommerbruk også.  

Støvler er populært året rundt, men er kanskje aller mest populært når det er festivaltid. Hvis du har vært på festivaler, så har du sikkert lagt merke til hvor mange jenter, gutter, menn og kvinner som går rundt i forskjellige typer støvler. Og det er egentlig ikke så rart, siden støvler og boots kan brukes på samme måte som gummistøvler siden de kan beskytte mot det verste smusset, vannet og støvet, samtidig som det er med til å gi en kant til antrekket. Utvalget her på siden er fullpakket med alt fra vanntette gummistøvler til solide og isolerende vinterstøvler, vakre knestøvler, rå bikerboots, funksjonelle snørestøvler og mange andre typer støvler.

Stort utvalg av støvler


Leter du etter et par foret og solide støvler slik at du kan holde føttene varme og tørre om vinteren i snø og kulde? I så fall er du på rett sted. Her hos Miinto har vi blant annet et stort og variert utvalg av tykke vinterstøvler fra nasjonale og internasjonale merker som lar føttene ha det trygt og varmt gjennom vintermånedene. Dessuten finner du også et stort utvalg av klassiske Chelsea-støvler og andre typer ankelstøvler i en rekke modeller, materialer, farger og design som er uunnværlige til daglig bruk og til finere anledninger.

Sist, men ikke minst, kan du selvsagt også velge blant et bredt utvalg av støvler med stiletthæler og generelt bare høye hæler, noe som er spesielt egnet til finere bruk på jobben eller til festlige anledninger og arrangementer. 

Ha flere par støvler


Som tilfellet er med de aller fleste ting, så varer produkter av høy kvalitet rett og slett lenger. Og dette gjelder selvfølgelig også støvler. Her hos Miinto tilbyr vi derfor et solid utvalg av støvler av høy kvalitet laget av deilige og funksjonelle materialer som garanterer deg støvler som ikke bare beholder sitt flotte ytre, men også er holdbare og tåler å bli brukt om og om igjen.

Det er føttene våre som transporterer oss rundt hver eneste dag, og derfor må de selvfølgelig også være kledd i komfortable og funksjonelle kvalitetsstøvler. Det kan derfor være en god idé å ha flere støvler og sko man kan veksle mellom, og du kan for eksempel investere i både et par varme og isolerende vinterstøvler som passer perfekt når frosten virkelig biter, og supplere med et par klassiske og elegante støvler med eller uten hæl til når du skal på jobb eller til festlige anledninger. Det anbefales at du har mer enn et par støvler i en sesong, ettersom både føttene og fottøyet trenger luft. Dessuten er det godt for føttene dine at du bytter mellom forskjellige støvler, slik at de får forskjellig støtte og press.

Kvalitetsstøvler som varer


Det er mange som ofte kjøper nye støvler og sko, og det er nok mange som har opplevd å mangle et par vinterstøvler til neste sesong allerede før den aktuelle sesongen er ferdig. Det er dog ikke nødvendig å kjøpe nye støvler hvert eneste år så lenge man sørger for å ta vare på dem ordentlig og har et solid utvalg å veksle mellom. På den måten kan kvalitetsskoene dine vare mange sesonger, noe de fleste nok gjerne vil. Det skal selvfølgelig alltid være mulighet for å kunne kjøpe et par støvler for å være med på siste skrik, men ellers bør man ha et solid utvalg av to eller tre par støvler som kan brukes sesong etter sesong og som man enkelt kan style opp og ned etter behov. 

Finn dine favoritt-støvler hos Miinto


Når solen snur og temperaturen synker, bugner det av tøffe boots og støvler til dame i butikkene våre, og vi gleder oss hvert år til å fylle skohyllen med høstlige favoritter. Det finnes et hav av varianter, og du finner både klassiske modeller og nye trender for sesongen. Uansett om du foretrekker klassiske støvler som du kan ta frem sesong etter sesong eller har falt pladask for sesongens hotteste boots, finner du garantert et par som står i stil til din garderobe.

Støvler og boots som passer din stil


Cowboy støvler og chelsea boots vært tydelige gjengangere i motebildet, både nasjonalt og internasjonalt. Cowboy støvler gir et tøft uttrykk, og kombinerer du de med slitte, cropped jeans og en trendy skinnjakke blir antrekket komplett. En lengre bukse vil derimot gi støvlene mindre oppmerksomhet. Chelsea boots finnes i både robuste og minimalistiske varianter. Foretrekker du en klassisk, sofistikert look kan du velge et svart eller brunt par i glatt skinn. En robust modell gir deg en mer edgy og rocka finish, og kan være en kul kontrast til søte, romantiske plagg med blondedetaljer og plisserte materialer.

Tøffe støvler som ikke er glatte på isen


Sko er ikke alltid enkelt, og det er viktig at de står til både antrekk, anledning og værforhold. I Norge har vi et klima der støvler og boots brukes fra høsten og helt ut mot våren da de er mer robuste og tåler tøffe værforhold godt. For å unngå knall og fall på glattisen, er det viktig med solide og funksjonelle såler som gir et godt grep på glatte veier. Dessverre er det mange flotte, varme støvler som er svært glatte å gå med fordi materialet på sålen inneholder mye plast og lite gummi. Havner ditt nye favorittpar i denne kategorien, kan du gå innom en skomaker som kan legge på en ny såle av gummi. Denne vil hanskes bedre på glatt vinterføre.

Side 1 Av 77

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.