Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

HÅNDVESKER TIL DAME

En håndveske er en nødvendighet i enhver kvinnes garderobe. De kan være både store og små, så vel som runde, firkantede og ovale. Formen på den perfekte vesken er bare et spørsmål om hva du drømmer om og hva som kan gjøre antrekket ditt enda flottere. Her hos Miinto finner du alle typer håndvesker, alt fra de med en klassisk stil til håndvesker med en snerten holdning, det selvsagt i tillegg til de mer nøytrale for den som ønsker å forsterke en allerede feminin stil.

En håndveske kan tas med til enhver anledning, uansett om det er på jobb, byen eller som håndbagasje på flyet. Noen håndvesker er også utstyrte med lange stropper slik at du kan ta den på skulderen din, svinge den over kroppen eller bære den på armen. Vesker som du kan ha i hånden, som en clutch, kommer i alle slags materialer og farger, og kan derfor brukes som et vakkert tilbehør og som en viktig del av antrekket ditt. Vi har både klassikerne som aldri går av moten og håndvesker som krever mer mot og selvsikkerhet for å bære. Uansett hvilket budsjett, størrelse, merke og stil du leter etter, har vi alltid noe for deg her hos Miinto.


Veskenes historie


I en engelsk avis i 1805 kommenterte en mannlig journalist at: «Mens menn går med hendene i lommene, går kvinner med lommene i hendene.» Med disse uttalelsene er det et spørsmål om den elskede vesken allerede var på vei inn i motebildet. Denne trenden startet imidlertid på en litt annen måte enn slik vi kjenner håndveskene i dag. Tilbake på 1300-tallet kom vesken frem som et kjede rundt hoftene der det hang en utsmykket og forseggjort pung. I løpet av slutten av 1700-tallet ble denne «kjedevesken» modifisert i Paris, noe som var startskuddet for den velkjente vesken slik vi kjenner den i dag. Pompadour-vesken var den første modellen av den datidens håndveske, som gjennom årene har endret form, materiale og størrelse mange ganger.


Håndvesker for kvinner


Alle kvinner trenger flere forskjellige vesker, og det gjelder alle typer kvinner, store som små, gamle som unge.  Det er veldig sjelden det er nok å bare ha én veske, ettersom man som regel er med på forskjellige arrangementer, tilstelninger, sammenkomster og alt mulig annet, og dermed har forskjellige behov. På jobben skal håndvesken gjerne ha plass til en kalender, skriveutstyr, mobil, nettbrett og matpakke, mens man på fritiden bare trenger plass til vesken, mobiltelefonen, nøklene og litt kosmetikk. Her på siden finnes det et stort og bredt utvalg av håndvesker i alle ulike prisklasser, slik at man kan oppdatere garderoben sin når som helst og sørge for at ens utseende og stil alltid er oppgradert og ajourført med den nyeste og flotteste håndvesken.


Håndvesker det perfekte motetilbehøret


Du fortjener det beste, og her kan du være sikker på å finne en veske som passer deg. Velg en myk modell i semsket skinn med frynser for et boho-chic-utseende. Eller hvis du vil ha en stram forretningsstil, kan du velge en stilren modell i svart skinn. Ta en kikk på det store utvalget her på siden, og finn modellene som passer perfekt til deg og din stil. 

Side 1 Av 76

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.