Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SKJØRT TIL DAME

Skjørtet er uunnværlig for de fleste kvinner, og derfor finnes det utrolig mange forskjellige design, modeller og passformer. Vi vet at alle kvinner har forskjellig smak og derfor finner du et stort sortiment av skjørt til enhver anledning her hos oss.

Skjørt er og blir populært hvert eneste år. Du kan kombinere det med andre plagg på utallige måter, og det fungerer perfekt til absolutt alle anledninger. Her hos Miinto kan du finne nettopp de skjørtene som du mangler til sommerfestene eller presentasjonen på jobben. Et skjørt er med til å gi et feminin uttrykk, sammenlignet med alminnelige bukser. Skjørtene fungerer også perfekt på varme sommerdager i stedet for jeans, siden skjørtet gir huden muligheten for å få luft.


Klassisk og moderne


Skjørt kommer i utallige varianter og modeller, og mange av dem finner du her på siden. Det er altså grunnleggende noe for enhver smak. Hvis du går etter farger, finnes det nå etterhvert et hav av muligheter. Farger har vært en sentral del av motebildet en stund og det kommer til å fortsette og være det. I hvert fall om sommeren. Du kan også selvfølgelig finne skjørt som er mindre fargerike, hvis du heller vil ha en mer klassisk og elegant stil. Du kan velge et skjørt med mønster for å gi uttrykket ditt litt mer kant og farger. For å skape et romantisk og fint uttrykk kan du også velge skjørt med volanger, noe som passer perfekt når du skal på stranda eller på sommerfest. Hvis du ønsker en litt mer avslappet look kan du ta på deg et løstsittende skjørt med duse farger, og med en enkel topp får du en moderne stil som du kan benytte ved flere forskjellige anledninger.


Bruk skjørt på jobben


Uansett om du er selger eller jobber i barnehagen, kan du ha på deg et skjørt på jobb. Med et skjørt på jobb kan du gjøre antrekket ditt mer profesjonelt ved å ta på deg et par nylonstrømper under. Det er spesielt de knelange skjørtene som passer best på en arbeidsplass, og for å gi antrekket ditt en litt mer profesjonell snert, kan du matche det med en flott blazer eller dressjakke. Hvis du til gjengjeld jobber i et yrke med massevis av farger og lek, kan du selvfølgelig prøve skjørt med mønstre og farger.


Skjørt som et absolutt must


De aller fleste jenter og kvinner har et skjørt i garderobeskapet. De kan som nevnt brukes i mange forskjellige sammenhenger og de er derfor uunnværlige. Hvis sommerferien er rundt hjørnet, er skjørtet et soleklart valg. Uansett om du skal ta flyet sørpå eller bare skal på hytta i skjærgården, så er skjørtet en selvfølge som minst ett av antrekkene du tar med på turen.


Ikke bare for sommerbruk


Skjørtet hører ikke kun sommeren til. De kan selvfølgelig også brukes om vinteren. Det handler bare om å kombinere klærne dine riktig. På de litt kjølige dagene kan du for eksempel ta på et par støvler. Disse kan eventuelt ha litt kant, slik at uttrykket ditt ikke ser så kaldt ut. Du kan også sette skjørtet sammen med en varm genser. Ikke bare hjelper det deg med å holde varmen, men du vil også være supertrendy. Hvis det ikke helt er kaldt nok til å bruke en varm genser, så kan du ta på deg en tykk bluse eller skjorte. Det er ingen som sier at et skjørt bare kan styles med en topp, bluse eller t-skjorte. En fin og lett jakke kan være et fint element for å skape helhet – både til det lange og korte skjørtet.


Ulike typer skjørt du kan kjøpe hos Miinto


Ved Miinto, er vi stolte av det brede utvalget av skjørt vi tilbyr. Vi tror på å ha et mangfoldig og heldekkende sortiment for våre kunder slik at hver enkelt kan finne den perfekte modellen som passer deres individuelle stil og behov.

For en elegant og tidløs look, henvender mange av våre kunder seg mot A-line skjørt. Denne klassiske silhuetten kommer i forskjellige lengder og materialer, fra fløyel til denim - noe som gjør dem ideelle for både uformelle anledninger og mer formelle arrangementer.

Pencilskjørtene vi har på lager er også svært populære blant yrkeskvinner takket være dens strukturerte passform. Disse elegante piece offering håndhever en profesjonell estetikk samtidig som de gir mulighet til å se sofistikert ut selv utenfor kontoret.

Vi tilbyr også plisserte skjørt for de som søker et romantisk touch i garderoben sin. Dette designet med folder legger til ekstra bevegelse og tekstur som vil bringe liv til enhver outfit man bærer dem med.

Til slutt har vi miniskjørtene våre - et allsidig plagg man bare må ha i sin garderobe! Det kan være like egnet for varme sommerdager med sandaler så vel som chillier kvelder når kombinert med tights eller over-knee boots.

Hos Miinto tar vi sikte på å gi deg det beste innafor moteverdenen- uansett din personlige stil eller disse krav du har. Sett en trend eller hold det klassisk - valget er ditt!

Side 1 Av 64

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.