Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MINISKJØRT TIL DAME

I sommermånedene er det deilig å kle seg lett og luftig for å holde seg avkjølt. Et godt valg for nettopp dette er å bruke et miniskjørt. Et miniskjørt av bomull passer perfekt til late sommerdager i byen eller på stranden. Med et miniskjørt kan man også lett ta stilen fra dag til kveld med å bytte ut tilbehøret og pynte litt mer. Miniskjørtet passer også godt til høsten og vinteren hvor plagget enkelt kan kombineres med tykke ullstrømpebukser.

Et miniskjørt passer også perfekt til sommerens mange festivaler. Et klassisk miniskjørt i et enkelt jerseystoff er en super investering til basisgarderoben din og er noe alle kvinner burde ha i skapet. Gå på oppdagelse i vårt brede utvalg av miniskjørt og finn skjørtet som roper på nettopp deg. Disse lårkorte skjørtene slo igjennom på 60-tallet. Her gjorde kvinner som den britiske modellen Twiggy skjørtene populære, og de ble fort et symbol på kvinnelig frigjørelse og opprør mot autoriteter. Kort og godt; men også elegant og stilbevisst. Skjørtene kan brukes på mange måter og til mange forskjellige anledninger. Hvilke miniskjørt passer perfekt til deg?


Korte skjørt i god kvalitet og med mange utseender


Hos Miinto kan du finne et utvalg av mange forskjellige miniskjørt i god kvalitet fra anerkjente merker. Liker du en feminint stil, så kan vi anbefale et flagrende og kort skjørt med blomstermønster. Style dette skjørtet med et par sorte knelange boots og fargerike strømpebukser. Her har du en trendy og stilbevisst utgave av det klassiske miniskjørtet. Hvis du liker 90-tallsmoten, kan du med fordel style ditt miniskjørt over et par dressbukser og bruke et par sneakers til. På den måten har du et antrekk som både er moderne og behagelig samtidig. Drømmer du om et røffere og mer rocka utseende? Da kan du style et miniskjørt laget av skinn med en skinnjakke og et par boots. Bruk en farget strømpebukse til for å gi utseendet litt mer dynamikk. Hvis du liker et mer elegant og klassisk utseende, så kan vi anbefale et sort, lårkort skjørt som gjør det lett å style. Kombiner et flagrende og bohemsk skjørt med en blondebluse og en jakke med frynser for avslappet tidløshet. Hos Miinto har vi mange forskjellige miniskjørt i materialer som bomull, dongeri, skinn og meget mer. 


Miniskjørt til all slags vær 


Mange kvinner tenker at miniskjørt kun kan brukes om sommeren. Med et par lune strømpebukser og lange støvler, er de også perfekte til både høst- og vintersesongen. La deg inspirere av høstens røde, oransje og brune nyanser og ifør deg et brunt, semsket miniskjørt, kombinert med en hvit skjorte og ullstrømpebukser. Her har du et klassisk og behagelig antrekk som passer perfekt til høstens mange farger. Disse behagelige og stilfulle miniskjørtene passer til alle kvinner som liker alt fra det feminine til det røffe. Med et par sandaler, en tank-top og kimono har du et sommerlig og avslappet utseende. La deg inspirere av 60-tallets frigjorte kvinner. Du kan også finne frem din indre 90-talls kvinne og la deg inspirere av modeller som Kate Moss. Hun ble hyppig sett iført en bukse med et skjørt over – en trend som nå har fått nytt liv. Her hos oss på Miinto gjør vi det beste for at du skal bli fornøyd med ditt neste kjøp. Vi er derfor alltid klare for å veilede deg hvis du har noen spørsmål. Vi garanterer rask levering og fri frakt for varer over 499 kr. Slipp fantasien løs og finn ditt neste miniskjørt her hos oss. Drømmer du om en mer stilfull hverdag? Da kan et miniskjørt være noe for deg. Når solen står høyt på himmelen og sommerens lune dager har kommet, er et miniskjørt i en deilig pastellfarge også perfekt. 

Side 1 Av 22

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.