Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SKINNSKJØRT TIL DAME

Skinnskjørt er tilbake, og er i dag et av de hotteste plaggene man ser i motebildet. Det er et absolutt must for alle motebevisste kvinner, uansett hvilken stil de har. For et flott skinnskjørt kan styles på uendelig mange måter, i tillegg til at de kommer i alle mulige design, farger, mønstre og trykk. Og her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg, slik at du kan finne et skinnskjørt som passer perfekt til deg.

Det ikoniske skinnskjørtet hadde sin første storhetstid på 80-tallet, hvor rocka og hardbarka jenter kombinerte dem med nettingstrømper, skinnjakker og krøllete hår. I dag ser man skinnskjørt brukt av alle mulige slags kvinner med forskjellige stiler og uttrykk. det er simpelthen et plagg som kan kombineres med nærmest hva som helst, og kan derfor brukes i enhver anledning. Og hvis du ikke vil ha ekte skinn, så finnes det selvfølgelig mange modeller i utekte skinn også.


Det klassiske, svarte skinnskjørtet


Selv om du i dag kan få skinnskjørt i alle slags farger, er nok et svart skinnskjørt den mest klassiske varianten. Et skinnskjørt vil alltid se bra ut, uansett farge, men et svart skinnskjørt har mange fordeler. For det første er det utrolig anvendelig. Det passer til omtrent alt av topper, gensere, skjorter og jakker, og du kan bruke det med og uten strømpebukser, med høye sko, lave sko, sko i dramatiske farger eller helt enkle sorte eller hvite sko. I tillegg er det praktisk, for i motsetning til et hvitt eller lyst skjørt, tåler et svart skinnskjørt en natt ute på byen med alt det innebærer av dansing og søl, uten at det ser stygt og flekkete ut av den grunn.

Sort er også som kjent en slankende farge som fremhever din figur fra den beste siden – et svart skinnskjørt er intet unntak fra denne reglen. Det er ikke uten grunn at flere kjendiser og stilikoner ofte ses i et svart skinnskjørt.


Skinnskjørt til alle anledninger


Som nevnt er skinnskjørt lette å kombinere med stort sett alt av klær, og du kan oppnå nærmest en hvilken som helst stil med dette plagget. Hvis du ønsker et rått utseende og en litt rocka stil, kan du kombinere et kort skinnskjørt med en jakke i denim- eller skinnstoff. Med et par sneakers og en hettegenser blir du «dronningen» i gatebildet. Hvis du vil ha en litt mer feminin vri på antrekket, kan du velge deg et litt lengre og figurnært skinnskjørt, og kombinere det med mykere materialer, som f.eks. en genser i strikket ull eller en topp i silke. Med håret utslått og en litt myk sminke, for eksempel et strøk lipgloss og rosenrøde kinn, får du straks et ungt og feminint uttrykk som passer til både fest og hverdag.


Trendy skinnskjørt hos Miinto 


Skinnskjørt er perfekte for enhver kvinnes figur, og det er derfor vi kvinner elsker dem. Skinn legger seg pent på kroppen og gir et flatterende utseende. Hos Miinto har vi også en rekke skinnskjørt i mange forskjellige modeller og designs, slik at du alltid vil finne et for deg. Vi har alt fra lange og korte skinnskjørt til løse og tettsittende modeller. Et skinnskjørt er tidløst og med sitt iøynefallende materiale gir det antrekket ditt en ekstra piff. I tillegg kan det styles med hva som helst! Styles det med en vakker topp med volanger kan du få et mer pyntet utseende enn hvis det styles med en enkel topp eller en klassisk hvit T-skjorte. Et skjørt fremhever midjen og gir enhver stil et feminint preg. Et skinnskjørt er perfekt for enhver anledning. Det passer like godt til et cafebesøk og en finere middag som til et klassisk jobbantrekk. Det er derfor trygt å legge til denne plaggnødvendigheten i handlekurven din nå!


Skinnskjørt for hver sesong


Skinnskjørt et grunnleggende element i kvinnegarderoben fordi det er allsidig og kan styles til alle sesonger og stiler. Om våren kan du gå for et fargerikt skjørt med en tynn strømpebukse og en romantisk bluse. Om vinteren kan du gå for et lengre skinnskjørt med varme strømpebukser og en høyhalset genser i en lekker høstnyanse. Sommeren vil alltid være en passende sesong for å vise frem skinnskjørtet ditt og fremheve de sommerbrune bena dine i kombinasjon med en enkel singlet eller kortermet topp. Enten du styler det med kule støvler, sommersandaler eller joggesko, passer hver kombinasjon perfekt med et skinnskjørt.


Skinnskjørt i alle stiler 


Hver kvinne har sin egen favorittstil, og derfor har vi hos Miinto vært opptatt av å tilby våre kunder et skinnskjørt for enhver stil og lommebok, fra mange kjente motemerker. Du finner blant annet skinnskjørt fra store merker som blant annet Inwear, Neo Noir, Part Two og Balmain. Elsker du en feminin og søt stil? Da kan du gå for et kort rosa skinnskjørt fra Cras og style det med favorittsmykkene dine og en trendy veske. Foretrekker du en røffere stil? Da kan du gå for et klassisk svart, knelangt skinnskjørt og style det med en overdimensjonert genser, tykke smykker og kraftige boots. Elsker du en elegant stil, kan du gå for et lengre skinnskjørt og style det med en pen, mønstret topp. Og for den som elsker en enkel og klassisk stil kan du gå for et skinnskjørt i semsket skinn og style det med en hvit skjorte og et par pensko. Uansett hvilket skinnskjørt du velger fra utvalget vårt, er det viktig at du velger et skjørt som du vil føle deg vel i!


Det perfekte antrekket


Det er ganske tydelig at et skinnskjørt er det perfekte plagget som vil passe til alle antrekk. Vi kvinner sliter daglig med å bestemme oss for hva vi skal ha på oss, og da er et skinnskjørt et helt perfekt tilskudd til garderoben som alltid vil sikre deg noe å ha på! Det lekre skinnmateriale vil i tillegg gi blikkfang som vil fullføre utseendet på en stilfull måte. La deg inspirere her på siden, og velg dine favorittmodeller av klassiske svarte skinnskjørt eller gå for et skinnskjørt i en lekker farge slik som blant annet blå, brun, hvit eller grønn.  


Imitert skinn


I dag er det mange, særlig unge mennesker, som er veldig opptatt av miljø og dyrevelferd. Dette er selvfølgelig en særdeles positiv trend for både klima og dyr, og selv om det ved første øyekast kan virke som at dette ekskluderer skinnskjørt fra garderoben, er det overhodet ikke tilfellet. Man kan selvfølgelig velge å gå til anskaffelse av et skjørt i imitert skinn. Uansett om det er laget av ekte skinn eller ei, ser skinnskjørt alltid godt ut, og med den kvaliteten som er i dag på imitert skinn, er det nærmest umulig å se forskjell.

Derfor kan du kjøpe et skinnskjørt i imitert skinn med god samvittighet og med vissheten om at du stadig vil se lekker ut. Skinnskjørt er utvilsomt en udødelig og stilig klassiker, som nok kommer til å bestå i mange år fremover. For slik er det med tidløse klassikere – de vil alltid være aktuelle.

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.