Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

MIDISKJØRT TILL DAM

Et midiskjørt er perfekt for deg som synes at miniskjørt er for korte, og for deg som ikke foretrekker at skjørtet er for langt. Da er det jo perfekt at det finnes noe midt imellom, nemlig midiskjørtet. Skjørtene du finner på denne siden har en lengde som kler de fleste, og som kan brukes i de aller fleste anledninger. Du vil finne skjørt som har en avslappet passform, og skjørt som passer til de litt mer formelle anledninger. Her hos Miinto har vi samlet det beste av det beste når det kommer til midiskjørt, og du er nesten garantert å finne et som passer til deg. Utvalget er enormt, og valget er ditt.


Midiskjørt i ulike varianter


Enten du er på jakt etter et midiskjørt du kan bruke i formelle anledninger, eller et du kan bruke for en avslappende spasertur i byen, så vil du finne det her på denne siden. Vi kan by på midiskjørt fra anerkjente og populære merker, i alle slags former og farger. Materialutvalget er også stort, og her er det kun dine egne preferanser som setter grenser. Tenk over hva slags stoff du synes er behagelig mot kroppen, og ta valget videre derfra. Husk at et midiskjørt også kan være et svært behagelig alternativ til joggebuksen når du sitter hjemme i sofaen med en deilig kopp kaffe.

På denne siden vil du finne midiskjørt i alt fra skinn til dongeri, i utallige fargekombinasjoner, med ulike passformer. Mens noen synes det er mest komfortabelt med et skjørt som er høyt i livet, foretrekker andre skjørt med lavt liv. Her kan du finne plagget som gjør deg til blikkfanget på festen, eller til den mest moteriktige på jobben.


Fantastiske skjørt til festlige anledninger


Det å ha flere midiskjørt å velge mellom når det kommer til festlige anledninger gjør bekledningen langt enklere, og nettopp derfor kan det være lurt å velge seg ut noen favoritter. Her kommer det helt an på hvordan du liker å kle deg, om du liker å skille deg ut, eller om du synes det er mest komfortabelt å finne din plass sammen med alle de andre. Ofte bestemmer vi oss for antrekk ut ifra både anledning og humør, og noen ganger kan det faktisk hjelpe på humøret å kle seg i glade farger – og hvem har vel ikke lyst til å være glad på fest?

Et plisseskjørt er et naturlig valg om du elsker å føle deg som en prinsesse, mens et sort skinnskjørt utstråler selvtillit. Er du på utkikk etter den romantiske følelsen, kan et midiskjørt i enten heklet stoff eller blonder være det rette valget for deg. Det som er så fint med et midiskjørt, er at du som overdel kan bruke stort sett alt mulig. Du kan bruke en klassisk hvit bluse i silke, eller en tykk og god ullgenser. Til og med en sweatshirt blir stilig i kombinasjonen med midiskjørtet. Det kan også enkelt styles både opp og ned ut ifra hvilke sko du ønsker å ha til, og selvfølgelig med smykker i ulike varianter og fasonger.


Den formelle varianten


Er du glad i å bruke skjørt på jobb, er et midiskjørt perfekt på grunn av dets lengde. Det kan styles med et par komfortable sneakers, og en enkel T-skjorte for en dag på kontoret, eller et par stilige boots og en ensfarget skjorte for et viktig jobbintervju. Miks og match i både farger og materialer, og sett sammen din helt unike stil.

Velg en fasong som passer til din kropp, slik at du føler deg vakker og selvsikker. Det er lite som er så kjedelig som å kle seg i plagg man ikke føler seg vel i, men heldigvis så gjør midiskjørtene dette ganske enkelt. Du kan alltid være sikker på at ikke det er for kort, og bare det er en stor trygghet i seg selv.


Midiskjørt til alle årets sesonger


Som du raskt vil se på denne siden, så finnes det et midiskjørt for enhver sesong. Det er klart at man må spe på med en strømpebukse i ull når vinteren har meldt sin ankomst, men en fin strømpebukse i ull kan faktisk være med på å piffe opp hele antrekket. Strømpebuksene trenger ikke lenger å være kjedelige, de kan fås i utallige farger og mønstre, og kan bære et helt antrekk på egenhånd. Velger du en strømpebukse i sterke farger, kan det være fint å kombinere det med et nøytralt midiskjørt, og motsatt. Samtidig er det viktig å ha i bakhodet at for eksempel silke er et ganske kjølig stoff, som kanskje ikke egner seg best på den kaldeste vinterdagen, mens ullskjørtene holder godt på varmen.

Hvilken farge du skal velge kommer også ofte an på sesongen. Det å velge nøytrale farger i vinterhalvåret er ganske vanlig, mens det å velge fargesterke herligheter når våren begynner å nærme seg, og blomstene begynner å spire, føles naturlig for mange – men, her handler det fortsatt kun om preferanser.


Vi gjør det enkelt foUpptäck vårt utbud av damskor. Shoppa styles från världens bästa modebutiker på Miinto.r deg


Skjørtene du finner hos oss får du i alle prisklasser. Det er viktig for oss å kunne tilby noe for alle, og da er lommeboken også et viktig element å ta hensyn til. Du kan på toppen av siden filtrere i både pris, farger, merker og størrelser, slik at du slipper å se gjennom side etter side for å endelig kunne finne det du liker. Hos oss kan du enkelt finne midiskjørtet du lenge har hatt lyst på, og er du heldig så får du det på tilbud. Du kan nemlig også filtrere ut salg sammen med de andre filtreringsvalgene.

Bruk fantasien, eller søk etter inspirasjon til et stilig antrekk på internett, og finn ditt neste midiskjørt her hos oss. Vi garanterer at det blir et kjærkomment tilskudd i garderoben din, og om du er heldig finner du mer enn ett som du kan klikke hjem og få stor glede av i tiden fremover.

 

 

 

 

 

Side 1 Av 17

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.