Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VERSACE

Dette ikoniske merket ble startet opp av den italienske motedesigneren Gianni Versace allerede i 1978. Gianni hadde vokst opp med en syerske som mor, og under hele oppveksten vokste hans store interesse for tekstiler, design og mote som en følge av hans mors yrke. Hun lærte ham å sy og hans interesse for motefaget vokste etterhvert som han ble eldre. Hans interesse for mote ble tatt godt imot av folket, og han ble blant annet kåret til «beste moteskaper» for en av hans aller første kolleksjoner – og siden det har merket Versace bare vokst til å bli en italiensk kulturarv elsket av hele verden.

Kvalitet og nytenkende design er det de fleste assosierer med dette merket. Inspirert av det gamle Romerriket og abstrakt kunst har motehuset gang på gang vist frem banebrytende plagg som har snudd opp ned på moteverden. De har provosert, blitt hedret og har blitt et kjennetegn på luksus. I deres kreasjoner bruker de alt fra skinn til prangende mønstre og farger for å skape unike klær for den som vil skille seg ut i mengden.


Versace – en familiehistorie


Historien om Gianni Versace er dessverre ikke en historie med en lykkelig slutt – til tross for hans store suksess. Etter han flyttet til Milano og skapte det som i dag er dette legendariske merket fortsatte hans suksess å vokse i mange år fremover. Han var elsket av kjendiser og hans design ble verdenskjent.

I 1997 ble Gianni på tragisk vis drept i hans hus i Miami, noe som rystet hele verden og satte hele fremtiden til Versace i fare. Hans søster Donatella, som frem til da hadde fungert mer som en ansatt i selskapet, trådde så frem for å videreføre arven etter Gianni. Hun har klart å videreføre selskapet til å bli en motegigant som er tilstedeværende i alle store moteeventer verden over. De fortsetter å flytte grenser og skape nytenkende mote som setter standarden for fremtidige trender.


Lekre plagg i unike og glamorøse design


Versace ble internasjonalt kjent for ultraglamorøse kreasjoner samt spektakulære teatralske kostymer og innovativt design. Versaces stil kombinerer det luksuriøse med det dristige og vil kle enhver selvsikker mann eller kvinne som ikke er redd for å skille seg ut.

Fra figursmigrende design og overdrevne proporsjoner, finner du hos Miinto et bredt utvalg av ekstra flotte og dristige Versace-plagg med lekre print som virkelig gir deg en signaturstil. Ønsker du å fremheve både kroppen og stilen, vil det ikke være noe til hinder for dette med lekre plagg fra Versaces unike og kunstneriske kolleksjon.


Versace gir deg kunstneriske plagg i ekte Italiensk kvalitet


Lidenskap for kunst er noe som har gjenspeilet seg i kolleksjonene til Versace. Dette henger sammen med at Versace var en ivrig kunstsamler, samtidig som han hyllet grafisk kunst og hadde en særegen interesse for kjolestoff med trykk. Med dette som utgangspunkt begynte Versace å designe kunstneriske klær, som du nå har gleden av å kle deg i. Hvis du virkelig ønsker å gjenspeile det kunstneriske, da bør du gå for heltrykte plagg, slik som en dristig Versace-kjole eller jakke. Dette vil desidert gi deg en både spennende og leken stil. Ønsker du noe litt mer diskret så kan du gå for noen plagg med færre detaljer i enkle farger. Uansett hva din personlige preferanse er, vil du finne det i Miintos store utvalg av Versace-produkter.


Skill deg ut med bombastisk Versace-design


Det er umulig å gå ubemerket hen med plagg, sko eller tilbehør fra Versace. Ønsker du å virkelig være et blikkfang, da er Versace det ultimate merket for deg. Med denne luksusmoten kan du være helt trygg på at du både vil se flott ut, føle deg komfortabel og ikke minst fremheve stilen.

Versace-navnet ble skapt som et dristig og fremtredende merke, som kombinerer gatestil med høymote for å skape bombastiske, avantgarde-design. Versace er kjent for å blande ulike teksturer som metall, mesh og lær, ofte malt i lyse, nesten skurrende farger. Svart skinn, iøynefallende gylne detaljer, bomberjakker og glidelåser dukker opp ofte. I tillegg preges kolleksjonen av et rock-and-roll-utrykk og en livlig punk-stemning. Denne rockeinnflytelsen på kolleksjonene har ikke minst blitt understreket av Donatella Versaces vennskap med kjendiser som Madonna, Elton John og Bruce Springsteen. Hun brenner for musikk, og dette er også en lidenskap som gjenspeiles i hennes ekstravagante kolleksjoner.


Kolleksjoner av høy kvalitet


Alle plagg og tilbehør fra Versace oser av eksklusivitet, luksus og kvalitet. Alt er produsert i de beste og mest holdbare materialene, sånn at når du kjøper et plagg, en veske eller et par sko fra Versace kan du være trygg på at dette er noe du vil ha lenge og kan få gleden av i mange, mange år fremover.

I dag finner du tre forskjellige merker under paraplyen Versace. De har Versace Collection som tilbyr design til litt rimeligere priser enn hovedmerket, samt en Home-linje som gjør at du kan få Versaces lekre design som en del av interiøret i hjemmet ditt.

I dag kan du finne klær, vesker, sko og masse annet tilbehør til kvinner, menn og barn – sånn at hele familien kan kle seg i merkets spennende mønstre, farger og materialer i høyeste kvalitet.

Vi i Miinto samarbeider med de beste selvstendige butikkene Norge har å by på, og kan derfor stolt tilby deg et stort utvalg av T-skjorter, bukser, gensere, sko, vesker og mye annet fra Versace. Du kan sortere og filtrere mellom kategorier, farger og størrelser og på den måten finne akkurat det du er på jakt etter. Vi tilbyr alltid rask levering, og kjøper du for over 499 kr får du også fri frakt.


Versace: En boutiquepartner som lyser opp stilen


Versace er et merke som ikke sparer på verken kvalitet eller bruk av luksuriøse materialer i produktene sine. Som et merke som har utspring i Italia er Versace opptatt av å tilby kunder verden over lekne luksusplagg og tilbehør som er produsert i den høyeste og mest eksklusive kvaliteten i verden. Det er nettopp derfor Miinto har inngått et boutique-partnerskap med Versace, fordi vi også er opptatt av å kunne tilby kundene våre det beste utvalget av storslagne luksusvarer i den beste kvaliteten på markedet.

I tillegg til at Versace tilbyr moteriktige produkter av fremste kvalitet, som vi hos Miinto er stolte av å kunne ha i vårt utvalg, er Versace opptatt av å kunne produsere allsidige plagg og bygge oppunder og støtte det unike mangfoldet hos kunder verden over. Derfor er vi stolte av å føre Versace i utvalget vårt, slik at du kan få tilgang til lekre plagg som garantert vil lyse opp ethvert utseende og særegne stilpreferanse.

Fjern alle filter

Versace

Side 1 Av 33

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.