Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Forlenget retur frem til 15. januar 2024

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og forlenget retur frem til 15. januar 2024

Gratis frakt over 499.-

Returner frem til 15. januar

VESKER FRA BY MALENE BIRGER

Fra By Malene Birger veskene ble introdusert i 2016, har de store, flotte skulderveskene vært svært populære. Heldigvis har Miinto et utvalg på over 150 vesker fra By Malene Birger, og du kommer nok ikke til å vanskeligheter med å finne din reiseveske, shopping veske, håndveske, PC-veske, skulderveske, toalettmappe eller crossover vesken. 

Finn din signatur-veske hos Miinto fra den kjente, nordiske designeren By Malene Birger, og matche vesken med en av designerens lommebøker, kortholder eller minivesker. 

Da merket ble grunnlagt i 2003 av Malene Birger, viet hun det til den moderne bohemen. Kolleksjonene hennes omfavner en visjon om skandinavisk minimalisme og alt som blir laget har et autentisk og ekte mål i livet.


By Malene Birger - Abigail vesken


Den fine Abigail Tote-vesken er mellomstor i størrelse og har By Malene Birger sitt signatur trykk utenpå. Vesken kan brukes til både reising, shopping, på stranda og til kafebesøk. Og her kan du lagre både mobil, PC, nøkler, lommebok, servietter, vannflasken, leppestiften din og ellers andre ting du måtte ønske å ta med deg ut. Den er både romslig og solid og har en innvendig glidelåslomme til de minste tingene. Det følger også med en praktisk nøkkelring i skinn og vesken har praktiske bærehåndtak. Veskens lukkemekanisme kan justeres. 

Hos Miinto finner du Abigail-vesken i flere forskjellige fargemotiv, blant annet svart og grå, brun og svart, svart og beige, fersken og beige, lilla og blå og oransje og svart.


Mix og Match - Veske og Mini bag


Det er så herlig å finne ut at man kan finne matchende lommebøker og mini-vesker til de mellomstore veskene. Det matchende tilbehøret fra By Malene Birger vil ingen ende ta, og det gjør oss så glad! For eksempel kan du finne at den sorte og grå Abigail vesken kan matches med den stilige Stuffed bagen til By Malene Birger. Med disse to kan du dra på overnatting hos kjæresten eller venninnen din uten å mangle plass til både klær og tannkost!


Den perfekte vesken


Fra By Malene Birger lanserte sin veskekolleksjon for 5 år siden, har de fått mange beundrere. Den gang fortalte den kreative direktøren at hun ville lansere en veske som var vakker, og som kunne brukes til alle anledninger og tilstelninger. Fokuset var at kvaliteten skulle være den aller beste, og stilen skulle være anvendelig og tidløs. Den ble også inspirert av DNA-et By Malene Birger, som sier at mote handler om det individuelle og det å være tro mot seg selv. Så om du kjenner at denne visjonen er noe du deler, så vil du kjenne på fellesskapet når du bruker en av veskene fra By Malene Birger veskene.

Vi kan oppsummere stilen til By Malene Birger som rimelig luksus med en kunstnerisk vinkel av de moderne klassikerne. Det internasjonale merket er kjent for sitt rene, luksuriøse design og moderne utseende. De fokuserer på den sterke og moderne kvinnen i alle sine forskjellige former og typer. Derfor gjør By Malene Birger det lett å gjøre merket egnet til å skape både et trendy og klassisk uttrykk.


Stort utvalg av vesker fra By Malene Birger   


Miintos store utvalg av vesker fra By Malene Birger er ikke den eneste grunnen til at motebevisste kvinner handler hos oss. Vårt rike, tilgjengelige og alltid oppdaterte utvalg av vesker fra By Malene Birger får kvinner til å handle og finne sine favorittvesker fra dette motemerket her hos oss, gang på gang. Dette er fordi våre ansatte alltid jobber for å gi våre kunder et godt utvalg av de ferskeste trendene fra danske By Malene Birger.  

Hev antrekket med den ikoniske Tote Baggen fra By Malene Birger eller gi det litt farge med en fargeglad håndveske fra kolleksjonen. Uansett hvilken veske som faller i smak, vil stilspillet bli hevet med en perfekt By Malene Birger-veske fra kolleksjonen her hos Miinto! 


Oppgrader stilen din med en elegant veske 


By Malene Birger er virkelig ikonisk når det kommer til å produsere vesker med lekkert trykk. Dette er et av de mest gjenkjennelige kjennetegnene til By Malene Birgers vesker. Veskene er kjent for sine dristige og iøynefallende trykk, som ofte er inspirert av kunst, natur og ulike kulturer. Vesketrykkene er nøye designet, noe som gjør hver veske i kolleksjonen til egne kunstverk.

Så enten du ønsker å fullføre et antrekk eller heve et allerede flott utseende, kan en velvalgt veske med By Malenes ikoniske trykk utgjøre hele forskjellen. Med så mange veskemodeller, farger og stiler å velge mellom her på siden, vil du garantert ikke bare finne én, men flere vesker fra dette skandinaviske merket som vil fange oppmerksomheten din!


Allsidige og funksjonelle vesker til enhver kvinne 


I tillegg til de fantastiske trykkene er By Malene Birgers vesker også kjent for sin funksjonalitet og allsidighet. De kommer i en rekke former og størrelser, med funksjoner som flere rom, avtakbare stropper og slitesterke materialer som gjør dem perfekte for daglig bruk. 

Veskene til By Malene Birger er en perfekt kombinasjon av stil og funksjonalitet, og gir deg virkelig i pose og sekk når det kommer til dette. I tillegg til veskenes minimalistiske design og rene uttrykk, leker By Malene Birger med spennende kontraster når de kombinerer skandinavisk minimalisme med spennende mønstre fra andre verdenskulturer. Her får du altså en helt unik veske når det kommer til design. 


Komplette sett og toalettmapper fra By Malene Birger


I kolleksjonen av By Malene Birger-vesker vil du finne elegante matchende sett av vesker, toalettvesker, lommebøker og kortholdere, som vil gi en gjennomført stil når du kombinerer en veske med passende tilbehør. God funksjonalitet er gjennomgående i alle By Malene Birger-vesker og -tilbehør, og det lekre designet gjør tilbehøret til noe elegant ekstra i tilbehørsgarderoben.

By Malene Birger introduserer virkelig også den ultimate toalettmappen som vil ta reisespillet ditt til neste nivå! Deres toalettvesker er laget av høy kvalitet og er designet for å holde alle dine nødvendigheter organisert og lett tilgjengelig, slik at du kan fokusere på å nyte reisen. Deres toalettmapper kommer i forskjellige størrelser og farger, slik at du kan velge etter eget behov. Alle toalettmappene har romslige design som gir god plass til alle toalettsakene dine, med flere rom og lommer som holder alt på plass.

Fjern alle filter

By Malene Birger

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.