Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VINTERSKO TIL HERRE

Når man går rundt i forskjellige butikker, så kan utvalget av vintersko for herrer være rimelig snevert, men her hos Miinto forholder det seg annerledes. Hos oss finner du et kjempeutvalg av varme vintersko fra alle de største og mest populære merkene her på siden.

Når man skal velge et par vintersko, så skal man først og fremst vite hva de skal brukes til. Forskjellige vintersko for herrer dekker ulike behov, og det er derfor viktig å tenker seg godt om, slik at man finner et par som passer perfekt. Det er likevel ikke bare funksjon man skal tenke på, men også om skoene passer til ens personlige stil. Vi er alle forskjellige og smaken varierer selvfølgelig når det kommer til hvilke vintersko man gjerne vil ha. Derfor har vi i Miinto sørget for å alltid ha et bredt utvalg av vintersko for herrer – hos oss kan alle finne en skomodell som passer perfekt.


Forskjellige typer vintersko for herrer


Det er stor variasjon i hvordan vintersko for herrer er utformet. På den ene siden har du de som lener seg mest mot den sportslige stilen, utstyrt med snøring, solid såle og et robust materiale. Disse ligner mer en tursko og vil også kunne brukes i mer sportslige omgivelser ute i naturen. Som en forlengelse av disse finner du vinterskoene, som også er utstyrt med snøring, men som har en mildere og mer urban stil. Disse har gjerne en enklere såle og en mer elegant utforming med renere linjer, sammenlignet med de som er mere sportslige. På den andre siden har du de klassiske UGG-skoene, som egner seg mest til enkelt, varsomt bruk i urbane omgivelser. Setter du pris på en vintersko uten snøring, men ønsker en litt «proffere» stil, så skal du satse på noen klassisk chelsea-sko. Disse er utrolig stilfulle og passer perfekt for de som liker et skarpere utseende. Vi har også en stor variasjon av sko som stopper enten ved ankelen eller høyere opp ved leggen, så det skulle ikke være et problem å finne noen vintersko som passer perfekt til akkurat deg. Farger? Her kan du velge og vrake mellom vintersko i sort, grå, marineblå, brun, beige, hvit og grønn. 


Finn det perfekte paret for deg


Når det kommer til funksjon, så skal man blant annet tenke på vær og vind. Været her i Norge er særdeles uforutsigelig, men med et par varme vintersko er man klar til å møte selv de laveste temperaturene. Det er lite som er verre enn å fryse på føttene. Hvor varme vintersko du trenger avhenger av hvor mye du oppholder deg utendørs, og hvor mye du fryser. Hvis du er mye utenfor, uansett hvor kaldt det er, så kan det være en god investering å ha et par fôrede vintersko som holder deg både varm og tørr. Hvis du derimot er så lite utendørs som mulig, så kan det kanskje være nok med et par som ikke har den samme isoleringsevnen. Du kan også ta med i betrakning den generelle temperaturen der hvor du bor. Hvis det generelt er på den kaldere siden, men du er en person som liker deg bedre innenfor enn utenfor, så vil det likevel være en idé å velge sko som beskytter deg godt mot kulden. For at dine nye vintersko skal holde lengst mulig, er det viktig at du behandler dem godt. Hyppig rengjøring, skopuss og impregnering vil sørge for at de holder seg fine i flere år. Et par nye vintersko er virkelig en god investering du ikke vil angre på. 


Vintersko til flere anledninger


En av de aller største fordelene ved vintersko i forhold til store vinterstøvler, er selve størrelsen. Mange tenker kanskje at praktisk bekledning ikke er forenelig med god stil, men der tar de feil. Det finnes utrolig mange vintersko for menn på markedet hvor design ikke har måttet vike for funksjonalitet. Dette vil du raskt oppdage når du ser gjennom utvalget vårt her på siden.

Hvis du for eksempel ikke gidder å skifte sko når du kommer på jobb, men fortsatt har lyst til å holde deg varm og tørr hele vinteren, så er det nemlig vintersko som er det perfekte valget. Vintersko er generelt mye lettere på foten og passer til mange flere anledninger enn det de tyngre og større vinterstøvlene gjør. Herrenes vintersko kommer i mange forskjellige design og størrelser. Noen modeller fungerer perfekt når en vil kjøre en mer formell stil, samtidig som man gjerne vil være varm på føttene når det er kaldt. Elegante og svarte vintersko passer like godt når du skal på møte, som når du skal treffe kameratene ute på byen. Hvis du heller vil ha et mer sportslig utseende, så finnes det flere varianter som er varme og vannavstøtende i stilig design og moteriktige farger. Det finnes med andre ord et par vintersko som passer til de fleste stiler og anledninger, og her hos Miinto finner du helt sikkert et par som passer perfekt til deg og dine behov. Vi håper du finner de neste par med vintersko som skal sørge for at du kommer deg gjennom vinteren med varme føtter. 


Herre-lige vintersko for tøffe vintre 


Her i Norge er vi godt kjent med at vi kan komme i møte med noen harde og kalde vintre med både snø, sludd og regn, og andre ekstreme værforhold. For snøvær og lange vinterturer i kulden vil merkene Keen, Topaz, Kuoma og Merrell komme deg til unnsetning med deres utvalg av kvalitetsfulle vintersko med vanntett teknologi, forede modeller for å holde på varmen, såler som gir overlegent grep og med yttersåler som ikke sklir i det glatte været. Med disse merkene får du super trekkraft på både snø og is under vinterens tøffeste forhold. Med et bredt utvalg av andre merker som også tilbyr menn og herrer vintersko av høy kvalitet, vil du garantert finne et par passende vintersko til deg. 

Et bredt utvalg av vintersko fra anerkjente motemerker 

Sko er den essensielle prikken over i-en til ethvert antrekk, og det samme gjelder for et par vintersko. Kaldt vær betyr ikke at man ikke kan forholde seg moteriktig, samtidig som man holder seg både varm og komfortabel. I Miintos utvalg av vintersko til menn og herrer, tar vår veloverveide samling av de beste vinterskoene høyde for både stil, kvalitet og komfort. 

Med et bredt utvalg av vintersko finner du alt fra luksussko fra merker som Santoni og Moncler, til moderne vintersko fra anerkjente designere slik som UGG og Timberland. Her er det noe til enhver stilfull herre, som ønsker å kle seg i trendy varme sko fra verdenskjente motemerker som har både design, kvalitet og komfort for øye. 


Allsidige vintersko som kan brukes hele dagen  


All verdens smart fottøysteknologi, varme såler og isolasjon spiller ingen rolle hvis skoene begynner å føles ubehagelige på føttene etter noen timer. Det er derfor vi hos Miinto er opptatt av å tilby et utvalg fra merker som er opptatt av både utseende, materialer, kvalitet og komfort. Hos Miinto finner du derfor merker som har stort fokus på å produsere vintersko med godt grep, og med kvalitetsfulle inner- og yttersåler som gir støtte til foten, gjør det at du kan gå i skoene en hel dag. Sko med polstrede innersåler reduserer fotsmerter, mens et komfortabelt design gjør de behagelige å ha på seg over lengre tid. Og det aller beste? I vårt utvalg av «herre-lige» vintersko vil du i tillegg finne allsidige skostiler. Du finner lekre vintersko som ikke ligner klassiske vinterstøvler, men som fint kan brukes både på fest og på jobb. For et klassisk utseende som passer til ethvert hverdagsantrekk, kan du gå for vintersko fra merker som blant annet Ara, Barbour og Tod´s. 

Ønsker du en ekstra varm vintersko, som i tillegg er moderne og stilsikker, kan du prøve en foret modell fra HUB. Kombiner antrekket med et par klassiske svarte bukser, en varm ullgenser med en hvit skjorte under, og du har et stilsikkert antrekk som fungerer til et hav av anledninger.  


De perfekte vinterskoene finner du på nettet hos Miinto  


Finn «herre-lige» vintersko som er slitesterke nok for alle værforhold. Hos Miinto har vi gleden av å tilby deg et bredt skoutvalg med vanntette og varme vintersko til menn og herrer, hvor fokuset også er på å kunne tilby deg den nyeste komfortteknologien og et stilsikkert utseende. 

Vi har de perfekte vinterskoene for både kalde høst- og vinterdager, og til mer krevende utendørs vinteraktiviteter. Bla deg gjennom alt fra våre robuste og maskuline vintersko, til våre klassiske modeller i skinn. Bli klar til ditt nye eventyr med vintersko fra utvalget til Miinto. Husk at du alltid får gratis frakt på ordre over 499 kr og alltid gratis retur. 

 

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.