Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

GUMMISTØVLER TIL HERRE

Mange av oss er vokst opp med at gummistøvler bare var noe vi brukte fordi det var nødvendig. Det var aldri et fottøy man gjerne ville gå med, rett og slett fordi gummistøvler aldri hadde noe preg av å ha noen ting med mote å gjøre i det hele tatt. Slik er det heldigvis ikke lenger, og her hos Miinto finner du et stort og bredt utvalg av moteriktige herregummistøvler.

Det er knapt noen ting som er mer irriterende enn våte føtter. Men heldigvis finnes det noe som heter gummistøvler. Heldigvis finnes det i dag mange forskjellige varianter, design og størrelser som gjør at man kan finne et par herregummistøvler som passer perfekt til den stilen man har. Det er nemlig ikke slik lenger at man blir nødt til å gå på kompromiss med sin egen stil bare fordi det regner.


Hvorfor skal man kjøpe gummistøvler?


Svaret på dette spørsmålet er enkelt. Hvis man har lyst til å holde føttene sine tørre og varme selv om det regner, eller man går tur i fuktig terreng, fisker nede ved vannkanten, eller noe helt annet som involverer vann i fothøyde, så er herregummistøvler eller sjøstøvler det mest opplagte valget. Heldigvis har det også blitt trendy med stilige gummistøvler, noe som selvfølgelig bare er en ekstra bonus. Det er tross alt viktig for mange av oss som setter pris på at vi kan ferdes ubekymret rundt i sludd og regn, og fortsatt ha en moteriktig stil intakt. Det kan hende at man foretrekker andre typer støvler når det ikke regner, men det er altså ikke noen andre støvler som egner seg bedre til å finne frem sitt indre barn og hoppe i alle de vannpyttene man møter på sin vei. Det er kanskje snakk om små gleder, men små gleder er også viktige.


Gummistøvler har blitt moteriktig


Herregummistøvler har gått gjennom en skikkelig stilevolusjon. En av årsakene til det er blant annet at de har blitt utrolig populære blant gjestene på musikkfestivaler. Dessuten har de forskjellige skomerkene også begynt å designe de til å være morsommere og mer moteriktige slik at de kan kombineres med det du ellers har i garderoben. Det betyr ikke at det er helt slutt på klassiske gummistøvler eller sjøstøvler i grønt, svart eller hvitt. De ensfargede og enkle gummistøvlene er fortsatt det sikre valget, og passer som regel sammen med det meste i garderoben.


Forskjellige typer kvaliteter


Man kan også få herregummistøvler i forskjellige kvaliteter. Nettopp derfor kan gummistøvler brukes nærmest hele året. Når det er ekstra kaldt, så er det bare å ta på seg et par ullsokker slik at man kan holde føttene varme. Uansett om du skal sykle på jobb, ut i hagen, på tur i skogen eller fiske, så er et par gummistøvler en god ting å ha i garderoben. For det ville være ergerlig hvis noen dråper regn får deg til å forandre planene for det du skulle gjøre – for det finnes tross alt ikke dårlig vær, bare dårlige klær.

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.