Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VESKER

Her hos Miinto har vi et av Norges største utvalg av lekre vesker i høy kvalitet og flott design. Vi har med andre ord noe for enhver smak. I sortimentet vårt kan du finne forskjellige vesker i ulike materialer som for eksempel skinn, lerret, fuskepels og mye annet. I tillegg har Miinto et stort utvalg av vintage vesker fra alle de største merkene. 

Kvinner begynte å gå med små vesker allerede på 1400-tallet når de skulle på ball, men det var først noen hundre år senere, nærmere bestemt på 1900-tallet, at begrepet «håndveske» ble et alminnelig uttrykk. Den gangen betydde dessuten en håndveske også vesker som ble båret av menn. Bruken av vesker har utviklet seg voldsomt siden da, og i dag er den rett og slett et uunnværlig tilbehør når man er på farten. Den er ikke bare praktisk når du skal ta med deg forskjellige småting når du skal avsted, men den er også med på å komplettere hele antrekket ditt og viser også hvem du er som person. Med en veske under armen, over skulderen eller i hånda, kan du uten problemer forklare hele verden hvem du er som person og hvor du er på vei. Trendy vesker finner du også masse av på Miinto, som små vesker som har kommet inn i motebildet igjen. Vesker til enhver anledningHvor mange vesker har du? Kvinner er nærmest fryktet og berømte for å være i overkant glad i vesker. I gjennomsnitt har en kvinne faktisk hele seks vesker og hver eneste av disse veskene skal utføre bestemte oppgaver, avhengig av kvinnens dag og ikke minst den aktuelle stilen. Det er derfor ikke likegyldig hvilken veske man som kvinne tar med eller på seg, siden alle veskene har hver sine funksjoner. Man kan for eksempel bruke en liten håndveske når man skal ut på byen med venninnene eller på en romantisk date. Når man skal på jobb og det skal være plass til datamaskinen er det derimot nødvendig med en større veske. Det er dessuten også viktig å ha en stor veske for når man skal på helgetur ett eller annet sted. En mellomstor veske er gjerne en nødvendighet når man skal ut og handle. Her får man plass til alle innkjøpene, skjerf og lommebok – og ikke minst en liten ekstra sminkeveske. På Miinto er vi veldig stolte over vårt store utvalg av designervesker, og vi fører merker som Balenciaga og Stella McCartney. Har du en veske derfra, vil nok alle tenke: for en kul veske. Vesker i alle prisklasser Alle kvinner kjenner til kampen med å finne den perfekte vesken i en prisklasse som passer lommeboken – uansett om det er når man er på utkikk etter en veske til kontoret eller en pen crossbody-veske som man enkelt kan ha med seg til alle hverdagens anledninger. Hos Miinto dekker vi heldigvis både veskebehovet, samtidig som vi tar vare på budsjettet. Det å ha en veske som virkelig dekker alle dine behov til en fornuftig pris er en absolutt nødvendighet for enhver kvinne, og her har du kommet til det riktige stedet! 

En veske i god kvalitet, som ikke tømmer hele sparegrisen, er gull verdt. Ofte vil vi kvinner gjerne ha flere forskjellige vesker, til forskjellige anledninger, og derfor kan du med noen av våre mer budsjettvennlige vesker få råd til flere. Er du til helt eksklusive vesker fra noen dyrere merkevarer, har vi også lekre modeller fra luksuriøse merker som blant annet Louis Vuitton, Bottega Veneta, Dolce & Gabbana og Fendi. Uansett hvilket merke, stil eller prisklasse du er ute etter, finner du akkurat det du leter etter innen vesker her hos Miinto! Hundrevis av merkevarevesker hos Miinto Hos Miinto er vi stolte av å kunne tilby hundrevis av merkevarevesker her på siden. Er du ute etter en veske fra et spesifikt merke er vi nesten helt sikre på at du vil finne det i vårt brede veskeutvalg. Ulike merkevarer har forskjellige stiler på veskene sine, og her gjelder det om å finne sine preferanser. Er du ute etter en minimalistisk veske så har DKNY noen lekre modeller i klassiske farger og fasonger. Heller du mer mot noe iøynefallende og pompøst? Da bør du se nærmere på det dristige utvalget fra Stella McCartney. 

Trenger du noe som passer sammen med din nye bag? Hos Miinto vil du også kunne finne lekkert tilbehør, klær og sko som vil passe utmerket til din nye veske, slik at du kan skape et helt komplett utseende. Så hvorfor vente lengre enn nødvendig? Begynn å handle i dag og finn ditt nye favoritt-veskemerke her hos Miinto! Alltid oppdatert utvalg Vi får inn nye veskestiler hele tiden, og vi passer alltid på å legge til nye designervesker i kolleksjonen vår. Det betyr at det alltid er noe friskt og spennende å oppdage, uansett når du besøker nettbutikken vår. 

I tillegg har vi en rekke bærekraftige veske-alternativer i utvalget her på siden. Vi vet at våre motebevisste kunder bryr seg like mye om miljøet som om mote, og derfor tilbyr vi en rekke bærekraftige bags laget av miljøvennlige materialer. Velg blant vesker laget av resirkulerte materialer, vegansk skinn og mer – og føl deg vel med å vite at du gjør en forskjell for miljøet med kjøpet ditt. 

Gå inn på en spesifikk veske for å lese mer om materialer og spesifikasjoner. Er du ute etter en bærekraftig veske, da har for eksempel Stella McCartney et bredt utvalg som du vil finne her hos oss. 
Side 1 Av 239

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.