Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

JAKKER TIL HERRE

Yttertøyet ditt utgjør en helt særlig del av stilen din, spesielt gjennom høsten og vinteren hvor du har på deg yttertøy hver eneste dag. Derfor er en jakke i god kvalitet et klesplagg det virkelig er verdt å investere i. Her på siden har vi samlet et stort utvalg av herrejakker av høy kvalitet fra de beste merkene.

Vi har gjort jakten på den perfekte jakken lett for deg ved å samle en lang rekke av lekre jakker til menn fra merker som både vi og kundene våre liker. Kvaliteten og den eksklusive stilen er helt på topp hos disse merkene, som alle er med på å sette standarden for hvordan motebildet ser ut. Du finner både jakker og frakker i klassiske materialer og design, og de mer sportslige jakkene eller jakker med morsomme, skjeve og fantasifulle detaljer. Med andre ord så finner du massevis av inspirasjon her på siden, og vil med stor sannsynlighet finne en jakke som passer perfekt til deg.


Tenk deg godt om


Du kommer til å ha på deg jakken sammen med hele garderoben din. I hvert fall hvis du som de fleste av oss har én jakke som du nesten alltid går i. Derfor er det viktig at du finner en jakke som passer til din stil, og som passer med alle yndlingsbuksene og favorittskoene dine. Nettopp derfor er det mange som velger en herrejakke med en klassisk utforming og i en farge som passer til det meste, slik som svart, grå eller brun.


Kombiner jakken på flere forskjellige måter


Hvilken jakke som er den rette for deg avhenger av hvem du er og hvordan du identifiserer deg stilmessig. Hvis du for eksempel liker et sportslig utseende, så kan det hende du finner størst inspirasjon ved å lete etter en jakke for menn blant merker som spesialiserer seg på utendørsaktiviteter. Her finner du flere merker som er kjente for å kombinere det moteriktige med det praktiske og funksjonelle.

Du kan også velge en jakke som har flere forskjellige bruksområder, og som passer til flere forskjellige anledninger. En dressjakke er og blir en klassiker som passer til det meste. Her kan du altså finne en jakke som passer til dressen din, og som kan brukes i jobbsammenheng eller på diverse sammenkomster sammen med et par dongeribukser eller de mer avslappede chinosene. Hvis du har en dyr jakke eller blazer hengende i skapet som du har problemer med å finne de riktige anledningene du kan bruke den i, så kan du altså overveie om jakken kan være med på å fullende en avslappet stil. Hvis du har en jakke som du er veldig glad i, og som sitter perfekt på deg, så er det i hvert fall ergerlig hvis den kommer i bruk kun en sjelden gang iblant.


Funksjon og stil hører sammen


Når det kaldt har du mulighet til å tenke jakkevalg inn i en mer overordnet stil. Hvilke hansker kommer du til å gå med i løpet av vinteren? Kommer du til å gå med lue? Hvilket skjerf setter prikken over i-en? Hvis du koordinerer alle disse elementene slik at de passer sammen både når det gjelder nyanser og materialer, så går du en særdeles stilig vinter imøte. Det er likevel først og fremst jakken som er viktig. Det er den som skal holde deg varm og eventuelt skjerme for vann og vind. Det betyr ikke at den ikke også kan være stilig. Når du ser nærmere på sortimentet vårt, så ser du fort at både funksjon og design hører sammen. Jakken er det første klesplagget som blir lagt merke til av andre, og har derfor stor betydning for hvordan du gjerne vil uttrykket din egen personlighet og stil. Ta deg derfor god tid og velg en du virkelig liker.

Side 1 Av 128

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.