Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

DUNVESTER TIL HERRE

Mange forbinder kanskje yttervester til herrer, slik som dunvester og boblevester, med noe som er forbeholdt aktive friluftsmennesker på vei til marka på fisketur. Det er heller ingen tvil om at en dunvest egner seg helt perfekt til dette formålet, men i dag finnes det et enormt utvalg av lekre og stilige modeller som overhodet ikke bare kan brukes på fisketur. Her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av yttervester som passer herrer perfekt.

En dunvest brukes i dag av alle typer mennesker, ikke kun aktive friluftsmennesker. Det er et klesplagg som de seneste årene har sett dagens lys på mange store og internasjonale catwalker. En stilig boblevest anses i dag som å være en sikker investering til den motebevisste vinter-, vår- og høstgarderobe. Det er i disse periodene kulden fortsatt kan bite fra seg, og det er derfor deilig med et ekstra og ikke minst moteriktig vern mot de norske værgudene.


Praktisk dunvest


Noe av det aller beste ved mange av de modellene som du finner på markedet i dag, er at de er det perfekte valget som overgangsjakke eller som et lekkert tilbehør som kan gi stilen din et mer sportslig og avslappet utseende. Du kan for eksempel bruke den utenpå en svart eller hvit T-skjorte, skjorte eller en tynn genser om høsten. Om vinteren kan du kombinere den med en tykk hettegenser eller varm ullgenser. På den måten får du ekstra varme og beskyttelse mot vinden. Mange av de designene du finner i dag, er dessuten laget med vindtette og vanntette materialer. Dette gjør jo selvfølgelig at en herreyttervest bare egner seg enda bedre som en overgangsjakke. En annen fordel er også at en boblevest som oftest er veldig lett, noe som igjen betyr at du enkelt kan bære den over armen hvis solen plutselig viser seg fra sin gode side og det blir for varmt å ha den på.


Finn en dunvest hos Miinto


Hos oss finner du herreyttervester fra alle de mest populære og kjente motehusene i verden, i tillegg til modeller fra nye og talentfulle designere fra både inn- og utland. Det som kjennetegner alle, er at de kombinerer funksjon og stil på best tenkelig måte. Derfor finner du blant annet modeller i tidenes mest moderne og fargerike design, i tillegg til elegante klassikere. Alle varierer i design- og materialevalg, men felles for dem alle er den høye kvaliteten. Du behøver med andre ord aldri å gå på kompromiss med verken funksjon, design eller kvalitet når du velger en dunvest her hos oss. Ta meget gjerne en nærmere kikk på det store og varierte utvalget her på siden, og la deg inspirere. Vi kan garantere at du finner en som passer perfekt til deg og din stil!

Side 1 Av 11

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.