Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VINTERJAKKER TIL HERRE

Det finnes uendelig mange forskjellige varianter og modeller å velge mellom når man skal kjøpe en herrevinterjakke. Her hos Miinto har vi samlet et stort og variert utvalg av moteriktige og varme jakker, slik at du lettere kan finne en som passer perfekt til deg.

Vinterjakker til menn fås i mange forskjellige modeller som alle har hver sine formål og funksjoner. En vinterjakke skal jo selvfølgelig først og fremst få deg gjennom vinteren på varmest mulig måte, i tillegg til at du kan være bevisst om at du bevarer den gode stilen. I tillegg til dette er det jo selvfølgelig også andre faktorer som spiller inn. Har du en aktiv livsstil, eller har jobben din en formell dresskode? Er du mye ute om vinteren, eller tar du som oftest bilen? Uansett hvilke krav du måtte stille til den nye vinterjakken din, så finner du garantert en her på siden.


Varme jakker til de aktive


Til den aktive mannen som gjerne sykler på jobben, går tur med bikkja og leker med barna i snøen, så kan det være en veldig god idé å velge en dunjakke. Denne vinterjakken er nemlig blant de aller varmeste på grunn av den varme fôringen av fjær. Et annet populært valg når man skal kjøpe en varm jakke, er parkas. Denne typen jakke med fôr og hette er genial på de virkelig kalde dagene, og er dessuten et moteriktig valg for deg som ikke liker å fryse. En parkas er ofte utstyrt med en pelskant som kan være enten ekte pels eller fuskepels, og gir et eksklusivt uttrykk.


Vinterjakke til den sofistikerte


Hvis du er en mann som heller vil ha et sofistikert og klassisk uttrykk, så er peacotaen helt klart noe for deg. Denne type vinterjakker ble opprinnelig brukt av folk til sjøs fra den amerikanske flåten, og er en tidløs klassiker. Den hoftelange vinterjakken kjennetegnes ved at den er bred bak, har en dobbeltradet lukning og store knapper. Dessuten kommer den som oftest i marineblå. Denne modellen er både behagelig og stilfull, og den vil uten tvil bli en favoritt i vintergarderoben. En annen modell som ligner litt på denne vinterjakken, er duffelcoaten. Dette er også en klassiker som har mange tiår på baken, men som fortsatt er aktuelt på motescenen den dag i dag. Den kjennetegnes blant annet ved knappelukninger av spesielt formede knapper som gjerne kalles hvalrosstenner. Og når du først har sett en duffelcoat, så skjønner du hvorfor.


Vinterjakke til den urbane


Til sist skal vi nevne en vinterjakke som passer til en mer ungdommelig og bynær stil, og det er den såkalte bomberjakken. De fleste forbinder kanskje denne typen med sommerhalvåret, men hvis du finner en modell med ullfôring og shearling-krage, så fungerer den også veldig godt som en varm vinterjakke.

Finn en vinterjakke hos Miinto

Dette er kun noen få utvalgte av alle de forskjellige typene av varme og gode herrevinterjakker du kan finne her inne hos oss. Det finnes som sagt ufattelig mange forskjellige varme jakker i ulike varianter, modeller, design, farger, størrelser og materialer. Nettopp derfor er vi sikre på at du kan finne en som passer helt perfekt til deg her hos Miinto.

Side 1 Av 17

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.