Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SKINNJAKKER TIL HERRE

En skinnjakke er et sikkert element i enhver herregarderobe. Sammen med dongerijakken, har skinnjakken helt klart den lengste historien og har fulgt oss i mange tiår. Kule og flotte skinnjakker fås i dag i mange forskjellige design og prisklasser, og her hos Miinto har vi et stort og variert utvalg av skinnjakker slik at du kan finne den som passer perfekt til deg.

Uansett hvilken type skinnjakke du leter etter, så finner du den her. Her kan du blant annet finne en rå bikerjakke, en tøff brun skinnjakke og en virkelig lekker svart skinnjakke av det mykeste og mest holdbare skinn. Du finner også skinnjakker med nagler, knapper, glidelås og flotte detaljer, i tillegg til skinnjakker i forskjellige farger og lengder. Det er med andre ord en skinnjakke til enhver smak her på siden.


Enhver mann trenger en skinnjakke


Hvis man har en skinnjakke, så har man mer eller mindre en jakke til enhver anledning og til alle situasjoner. Det finnes utrolig mange forskjellige design og modeller, men uansett hvilken type man velger, så er jakken perfekt til våren, sommeren og høsten. Man kan til og med kose seg vinterstid med en skinnjakke med hette og pels som holder deg varm en mild vinterdag.


Skinnjakker er rå klassikere


Når man kjøper en herreskinnjakke så er det en investering. En skinnjakke i ordentlig kvalitet varer nemlig i mange år, og kan være din faste følgesvenn resten av livet hvis du passer ordentlig på den. Som tilfellet er med alle skinnprodukter, så blir skinnet faktisk bare flottere med tiden. Kombinasjonen av en svart skinnjakke, dongeri og støvler er ikke lenger synonymt med tøff holdning, rebeller og motorsykler. Skinnjakker kan kombineres med mer eller mindre hva som helst, og passer like godt til et par grå chinos og sneakers som til olabukser og kraftige boots. Uttrykket er rått, men ikke uten humør og stilbevissthet.

En brun skinnjakke har blitt enormt populært blant mange menn. Den tar brodden av stilen, og gjør den litt mykere, og er et lekkert valg til en lyseblå skjorte og svarte jeans. Hvis vårværet tillater det, så kan du brette opp buksene dine og ta på et par tøffe sneakers. De gamle rullebrettsklassikerne gir stilen litt ekstra gatetroverdighet.


Invester i en ny skinnjakke


Hvis du kjøper en klassisk skinnjakke, så kan du være sikker på at den aldri blir umoderne. Herreskinnjakker vil alltid være en del av det moderne motebildet, og man kan alltid sette den sammen med mange forskjellige plagg. Det er en jakke som er perfekt som overgangsjakke eller på de kjølige sommerkveldene. En skinnjakke er et allsidig klesplagg, og du kan være sikker på at en klassisk skinnjakke vil være en veldig god investering og en fast del av garderoben din i veldig mange år fremover.

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.