Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

RUMPETASKER OG CROSSOVERVESKER TIL DAME

Er du ute etter en praktisk, stilig og anvendelig crossoverveske til hverdag eller til fest? Da har du kommet til riktig sted. Hos Miinto finner du et bredt utvalg av crossovervesker til enhver anledning. Bla deg gjennom vårt store utvalg av crossovervesker i ulike farger, former, materialer og merker, og finn den som passer akkurat deg! Hos Miinto er vi opptatt av å følge de siste trendene og derfor fører vi et rikt sortiment av crossovervesker fra noen av verdens ledende motemerker. Hos oss finner du blant annet merker som Michael Kors, Balenciaga, Givenchy, Emporio Armani, Marc Jacobs og mange flere anerkjente merkevarer. Derfor kan du være sikker på at du alltid vil være med tiden med en veske fra vårt utvalg.  

Her har vi nemlig samlet hele vårt store utvalg av rumpetasker og crossovervesker på samme side. På den måten kan du bla deg gjennom en rekke ulike stiler og varianter og finne den som passer perfekt for deg. Og siden denne populære vesken har kommet tilbake i motebildet, er det også en rekke designere og merkevarer som har hoppet på trenden og designet sine egne utgaver rumpetaske. Derfor kan du være trygg på at du vil finne en som passer perfekt til deg og din smak her på siden. Du kan finne alt fra de helt feminine og søte rumpetaskene til de mer tøffe og svarte rumpetaskene av skinn som gir stilen din en ekstra kant. Uansett hvilken modell du velger, så kan vi nesten garantere deg at det blir ditt nye favoritt-tilbehør. 


Tilføy det lille ekstra med en crossoverveske


Uansett om du ønsker en hverdagslig stil, eller om du vil pynte opp et antrekk, vil en crossoverveske tilføye det lille ekstra til ditt antrekk. Sørg for at du har ulike crossovervesker til ulike anledninger. Velg en fargerik veske for et lekent utseende, eller gå for en av våre klassiske sorte crossovervesker for et mer klassisk utrykk. For eksempel vil de klassiske sorte veskene med rene linjer fra Adax eller Ralph Lauren være et godt valg hvis du ønsker en elegant og tidløs veske. Hvis du ønsker noe mer oppfriskende kan du gå for noen av de fargerike og mønstrete modellene fra blant annet Alexander McQueen eller HVISK, som lover deg et fargerikt, mønstret og stilig utseende. Ønsker du derimot noe mer sportslig noe, vil crossoverveskene fra Rains eller DAY ET være passende. 


En nødvendighet til din garderobe 


Ikke bare er crossovervesker et lekkert tilskudd til ethvert antrekk, men de er også funksjonelle for å kunne oppbevare alle de ting man ønsker å ta med seg når man skal ut av hjemmet. Med en crossoverveske vil du ikke bare ha en smart oppbevaringsløsning, men du vil samtidig se helt fantastisk og gjennomført ut. Derfor er det en nødvendighet i garderoben. Hvem elsker vel ikke å ha alle sine ting organisert i en liten veske, og ha alt det viktigste man har bruk for lett tilgengelig. En crossoverveske, vil dessuten være utmerket til å ha med seg på reiser, da du kan ha alt det viktigste av dine reiseproduktfavoritter og reisedokumenter lett for hånden.  

Høy kvalitet og tidløst design  

Er du opptatt av tidløshet og at din crossover veske skal kunne holde i lang tid? Da kan du være sikker på at vi hos Miinto har det du leter etter. Med fokus på produkter av god kvalitet og bærekraftighet, garanterer vi deg at alle våre produkter er laget av kvalitetsfulle materialer, og at din crossoverveske vil kunne holde i lang tid. Ikke bare er dette godt for deg, men også for miljøet! Velger du i tillegg noen av de klassiske modellene i rene farger, vil du få et tidløst design som du vil kunne bruke i mange år. 


Mote Møter Funksjonalitet: Mobilvesker


Mobilvesker for kvinner er både trendy og praktiske, og har raskt blitt et must-have tilbehør i det moderne liv. De er designet ikke bare for å beskytte din verdifulle smarttelefon mot skader, men også for å komplimentere ditt antrekk og uttrykke din personlige stil. Det finnes et bredt utvalg av kvinnelige mobilvesker på markedet, fra elegante lærvesker, glitrende glittervesker, trendy crossbody-vesker, til sporty armbånd, alle designet for å passe til enhver anledning, enten det er en formell begivenhet, en uformell utflukt, eller en intens treningsøkt. Mange av disse veskene kommer også med ekstra funksjoner, som kredittkortlommer, glidelåslommer for småting, og justerbare stropper for optimal komfort og brukervennlighet. I tillegg til funksjonalitet, er mobilvesker tilgjengelige i et bredt spekter av farger, mønstre og utskrifter, som gir deg mulighet til å velge en veske som perfekt matcher din garderobe og personlige stil. Skaff deg en mobilveske i dag og opplev komforten og stilen den kan bringe til ditt daglige liv.


Rumpetasken – et ikonisk og praktisk plagg er tilbake


Rumpetasken har på mange måter vært gjenstand for både elsk og hat de siste tiårene. Frem til nylig har de fleste av oss nok fått tanker om turister og 80-tallsmote når vi har sett for oss rumpetasken. For det er ingen tvil om at det i stor grad har vært det den har vært kjent for. På 80-tallet hadde denne typen veske virkelig sin storhetstid, og man kan på mange bilder og gamle filmer se at mange gikk rundt med denne formen for vesker. I tillegg har den nok også vært et plagg mange har gjort litt narr av, da mange turister har brukt den for å enkelt bære rundt på lommebok, kart, pass, lommekamera osv.

Er det én ting man ikke kan komme bort fra, så er det at den er praktisk, noe som selvfølgelig er en av de viktigste årsakene til at mange turister rundt om i verden har brukt den. Du får den tett på kroppen og den er veldig praktisk å hente ting inn og ut av. 

Endringen kom for et par år siden da man plutselig så at rumpetasken begynte å gjøre et comeback i gatebildet. Etter hvert som moten fra 90-tallet sakte, men sikkert har kommet tilbake, har mange av de store motehusene etter hvert også begynt å lage dette omstridte tilbehøret igjen. 


Rumpetasker og crossovervesker i alle stiler og varianter


Her på denne siden kan du finne rumpetasker og crossovervesker som passer til deg og nettopp din stil. Her kan du finne alt fra de helt sporty og retro modellene, til de helt røffe, svarte skinnveskene til de klassiske veskene med et tidløst uttrykk. Du kan finne vesker i alle prisklasser og i et hav av forskjellige materialer. 

Side 1 Av 50

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.