Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VESKER FRA BALENCIAGA

Balenciaga er kjent for «haute couture» (eller høymote på norsk) med kunstnerisk teft, og de verdenskjente veskene anses som en genistrek, noe som kjennetegner merkevarens grunnlegger, Cristobal Balenciaga. Helt siden han som ny og uerfaren designer fikk motvillig ros fra Christian Dior for sin mesterlige teknikk til dagens unike kolleksjoner inspirert av globale kulturer, har Balenciaga vesker utstrålt den dristige kreativiteten som huset alltid har vært kjent for. Nå som merkevarens globale popularitet er på topp, er veskene mer populære enn noensinne før. 


Mange forskjellige populære typer Balenciaga-vesker


Balenciaga er kjent for flere typer vesker, blant annet de ikoniske motorsykkelveskene. De er sexy, stilige og iøynefallende, og passer perfekt sammen med en bekymringsløs holdning og unik klesstil. Motorsykkelvesker fra Balenciaga er laget av mykt skinn og pyntet med nagler, noe som gir et uformelt uttrykk og en spesiell vintage-estetikk, samtidig som man unngår prangende logoer og overdreven og åpenbar merkevarebygging. Skinnkonstruksjoner i deilige farger er ikke begrenset til disse veskene, for andre Balenciaga-vesker som f.eks. Hourglass- og Sharp-modellene kommer i forskjellige nyanser i kombinasjon med vattert eller preget kalveskinn som etterligner mer eksotisk dyreskinn. Den er perfekt for et mer polert uttrykk som skiller seg ut ved enhver anledning. Sharp- og Hourglass-vesker kommer i flere størrelser og har en ren, metallisk logo på frontklaffen som en elegant finish.


Minivesker og nyfortolkninger


De mest lekende kolleksjonene av vesker fra Balenciaga, er de såkalte miniveskene. Her finner du design som utfordrer grensene for moderne surrealisme og modeller formet som mini-handleposer, eller crossbody Balenciaga-vesker designet for bare å ha plass til en mobiltelefon. Populære varianter av minivesker inkluderer også merkets wallet-on-chain, som er designet for å brukes som en crossbody for et «ultra-chic» minimalistisk utseende. Disse mindre veskene passer også perfekt sammen med dristige og iøynefallende plagg ogtilbehør, og er med på å gi hele antrekket litt ekstra glamour. 

Balenciaga er også kjente for å fortolke klassikere, som for eksempel den velkjente rompetasken. Her blir den en sofistikert versjon av en retro «fanny-pack», og er en elegant måte å fullføre antrekket ditt på. Det gir øyeblikkelig stil, uansett om den bæres rundt livet, crossbody eller over skulderen.


Vesker fra Balenciaga tar du med deg overalt


Selv om vesker fra Balenciaga kan være iøynefallende, blir man mer og mer glad for veskene jo lenger tid det går, og du kan ha glede av en godt vedlikeholdt veske i flere tiår. Uansett størrelse og form, så tilfører veskene praktisk og vakker stil til alle livssituasjoner. Motehuset har en rik og dramatisk historie, og sammen med fantastisk håndverk og spansk høymote av beste kvalitet, utstråler veskene en sans for mote og stil, samtidig som man verdsetter det historiske og det moderne. Med sin evne til å levere stil og klasse til enhver anledning, kan en Balenciaga-veske ses på som en investering du aldri kommer til å angre på, og som du alltid kan ta med deg – uansett anledning.

Fjern alle filter

Balenciaga

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.