Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SMYKKER TIL DAME

Smykker har alltid vært en viktig del av et antrekk. Smykker kan være med på å løfte et alminnelig hverdagsantrekk opp til nye høyder, slik at man plutselig ser både eksklusiv og festlig ut. De kommer i alle former og farger, så uansett om du leter etter halskjeder, øreringer, fingerringer eller noe helt annet, så er vi sikre på at du finner noe her hos oss.

Et smykke er en liten ting som ofte kan ende med å få stor betydning. Det gjelder uansett om det er et lite og elegant smykke som diskret piffer opp antrekket ditt, eller om det er det store prangende smykker som er hovedattraksjonen i hele antrekket. Det finnes uendelig mange forskjellige smykker, uansett om du liker de enkle utgavene du har på hver eneste dag, eller om du elsker å blande og matche smykker i forskjellige farger og former.


Smykker til hverdag og fest


Med de riktige smykkene kan du uttrykke din egen personlige stil. De rette smykkene kan få et enkelt antrekk til å bli noe spesielt. På den måten kan man fort gå fra hverdag til fest, når det er fredag ettermiddag og tid for å feire helgen med et glass god vin. Vi har alle forskjellige preferanser når det gjelder smykker. Og det er nettopp derfor det finnes så mange forskjellige utgaver.

Her hos Miinto har vi derfor samlet et stort og bredt sortiment, slik at du kan finne alt fra halskjeder til ringer, hårspenner, tåringer og mye annet som passer perfekt for deg. De passer både til hverdag og fest, så du kan helt sikkert finne det nye favorittsmykket ditt her, uansett om det er for å gi deg selv en ekstra velfortjent gave, eller om det er for å skrive det ned på ønskelisten.


Uendelige muligheter


Det er som om man aldri kan få nok smykker. De glitrende små gjenstandene av gull, sølv eller et annet materiale har rett og slett bare noe helt spesielt og magisk over seg. Selv om et smykke kanskje får lov til å ligge i smykkeskrinet en stund uten å bli brukt, så er det ikke noe bedre enn å finne frem et gammelt smykke man kan bli forelsket i på nytt. Smykker kan noe helt spesielt, og de gjør at man kan gjøre klærne sine enda mer spennende ved å kombinere de riktige øreringene eller et perfekt halskjede med den riktige festkjolen, eller når man kombinerer klumpete ringer med et par smarte jeans og en T-skjorte. Smykker kan gjøre deg mer elegant eller være med på å skape et mer rått og rocka uttrykk. Nettopp det er det som gjør dem så fantastiske. Med de riktige smykkene er mulighetene tilnærmet uendelige.


Smykker gjennom tiden


Smykker har egentlig ikke noe annet formål enn å få en til å se flott ut. Likevel har de historisk sett vært et betydningsfullt symbol på rikdom og makt. Konger og dronninger hadde de dyreste smykkene for å vise at de var de rikeste og mest betydningsfulle menneskene. Smykker forbindes ofte med metaller som gull og sølv og flotte steiner og perler, men mennesker har laget smykker av metall siden man for 6000 år siden lærte å tilvirke kobber. Før det igjen, så brukte man materialer som ben, skjell og tre for å pynte seg litt ekstra. Alle disse materialene blir fortsatt brukt den dag i dag, og her hos Miinto kan du finne alle typer forskjellige smykker i alle mulige materialer. Ta bare en kikk rundt i sortimentet vårt, for det er helt sikkert noe for deg også.

Side 1 Av 54