Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

KOFFERTER OG BAGGER

Det er deilig når det endelig er tid for et par ukers ferie. Du kan begynne å fylle koffertene med badetøy og sommerkjoler til ferien, som går mot lunere himmelstrøk, der du skal slentre langs stranden, spise god lokal mat og drikke kald drikke og god vin. Eller kanskje det er på tide å finne frem skibukser, vinterjakker, luer og hansker til skiferien på fjellet, der flotte skiturer kan kombineres med festlige afterski og koselige kvelder.

Uansett om det er sommerferien, skiferien eller den korte helgeturen til en spennende storby, så skal det pakkes mye klær, toalettsaker, sko, bøker og alle slags andre ting, så du er sikker på å ha alt du trenger til alle tenkelige situasjoner. Derfor er det også viktig å ha gode kofferter der du enkelt kan få plass til alle nødvendige ting, og det er plass til både uformelle og festlige klær.


Ulike behov


En god koffert skal kunne tåle litt av hvert, enten det er i et fly hvor den skal kunne klare hardhendt behandling, eller om den skal være bak i bilen eller trekkes opp bratte brosteinsbelagte gater når du kommer til reisemålet. Det er et hav av forskjellige kofferter i mange forskjellige størrelser og kvaliteter, så det kan være en vanskelig oppgave å finne ut hvilke kofferter som passer best for deg. Noen klarer seg med en kabinkoffert eller en duffelbag de kan ta med inn i flykabinen, mens andre behøver store kofferter som har plass til det hele. Vi er alle forskjellige med ulike behov, og nettopp derfor finner du et stort utvalg av kofferter og bager i alle mulige størrelser og design her på siden. Mange av produktene kommer fra noen av de aller mest kjente produsentene og designerne av kofferter og bager, slik at du kan være sikker på at alle tingene dine er trygt oppbevart og kommer trygt både frem og tilbake igjen.


Kabinkoffert og duffelbag til helgeturen


Noe av det aller beste som finnes er å dra på en helgetur til en storby. Det behøver ikke å være verken langt borte eller eksotisk, for målet og meningen med det hele er å komme litt bort fra hverdagens mas og kjas. Siden det kun er snakk om en helgetur, er det ikke nødvendig å passe på så fryktelig mye. Det er selvfølgelig avhengig av hva man skal, men som regel får man plass til det man behøver i en kabinkoffert eller en duffelbag.

Det er mange kvinner og menn som har vanskeligheter med å begrense seg når man skal pakke. Man forestiller seg mange forskjellige scenarier, og man har derfor klær med til enhver anledning. Som oftest kommer man hjem igjen med kofferten full av urørte klær og sko. Det er derfor viktig å kunne begrense seg når man skal pakke til en helgetur. Siden en kabinkoffert har den lille størrelsen den har, så kommer det egentlig litt av seg selv. Det samme gjelder en duffelbag, hvor størrelsen som regel er liten nok til å kunne passere som håndbagasje. Husk likevel alltid på å sjekke hva de ulike flyselskapene har av krav til størrelse og vekt. Det kan variere ganske mye, og det ville være ergerlig hvis man ble nødt til å starte storbyferien med enten å måtte betale ekstra for å få kofferten med seg, eller i verste fall ble nødt til å la noe være igjen.

Kofferter og bager er en nødvendighet, uansett hvilken størrelse det dreier seg om. Her på siden finner du et stort utvalg av kofferter og bagger i alle mulige design og størrelser fra de mest kjente og beste produsentene.

Side 1 Av 9

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.