Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Toalettmapper til herre

En toalettmappe er et av de tilbehørene som man sjelden tenker noe særlig over, men som man virkelig merker verdien av når man får bruk for den. Toalettmappen er vår trofaste følgesvenn over land og strand, og hjelper oss å holde styr på alle toalettsakene våre når vi reiser, enten vi reiser langt og lenge eller om vi bare skal på en hyttetur med kompisene.

Uansett om man skal legge i vei på en rundtur rundt jorda, eller om man bare skal være borte en helg. En toalettmappe er en helt essensiell del av ethvert reisende menneskes liv.

Toalettmappe til herre

For kvinner er det gjerne en smal sak å kjøpe toalettmapper – det handler stort sett om å kjøpe en toalettmappe som er så stor som mulig så man får plass til alle de tusen og én tingene man bare må ha med når man reiser, og så må toalettmappen gjerne være i en flott farge. For herrer kan det være litt mer utfordrende. De har gjerne litt færre toalettsaker enn kvinner, og det kan derfor være vrient å velge seg en toalettmappe. Hvor stor skal en herretoalettmappe egentlig være? Hvor ofte kan man regne med at den blir brukt? Mange menn er jo praktisk anlagt, og kunne nok ofte godt tenke seg å bare reise på tur med tingene sine i en plastpose.

Det er dog mange uante fordeler ved å reise med toalettmapper, og det gjelder også for herrer. Det kan kanskje virke som unødvendig med en toalettmappe med mange rom og muligheter for organisering hvis man ikke har så mange toalettsaker, men kvinnene kan skrive under på at det faktisk er utrolig praktisk, uansett hvor mange toalettartikler man tenker å ta med seg på tur. Hvis man for eksempel skal ha med barbermaskinen, er det veldig praktisk å ha en toalettmappe slik at den ikke behøver å ligge samme sted som tannbørsten og tannkremen.

Dette gjør seg også gjeldende hvis man skal ha med en håndkrem eller hårvoks – dersom dette har et separat rom i toalettmappen, så minsker man også risikoen for søl over alt annet. Dermed er man på noenlunde trygg grunn, også hvis uhellet skulle være ute og hårvoksen plutselig flyter utover.

Forskjellige typer toalettmapper

Toalettmapper kommer i mange former og varianter. Det finnes for eksempel toalettmapper som kun har ett eller to rom. Disse kan være egnet for dem som ikke har så mange toalettartikler, og som ikke vil bruke tiden sin på å lete gjennom 15 forskjellige rom for å finne den ene tingen de er på jakt etter. Den mer klassiske toalettmappen har derimot flere rom, for eksempel ett stort et med flere inndelinger integrert i det store rommet, og en to–tre rom på utsiden.

Disse er særlig egnet for folk som har et ordnet sinn og har god oversikt over hva de har hvor, ellers kan man fort risikere å rote bort ting og miste overblikket. Uansett om du er en praktisk anlagt type og foretrekker en enkel toalettmappe, eller om du elsker toalettmapper med intrikate inndelinger, er én ting sikkert – toalettmapper er praktiske, uansett.KJØP TOALETTMAPPER FRA POPULÆRE MERKER SOM:

Rains

Saddler

Still Nordic

Swims

Tiger of Sweden

Filter

97 resultater

  • 1
  • 1