SUMMER SALE - Spar min. 25% på de fleste styles | Fri frakt ved kjøp over 499,-

Spar min. 25% på de fleste styles

Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Ryggsekker til herre

Ryggsekker er ikke bare et praktisk hjelpemiddel for å bære rundt på ting. Det har blitt et like så viktig tilbehør som skjerf, sjal, vesker og smykker – uansett om du skal bevege deg rundt i fjellheimen eller gå rundt i byen. De kommer i alle mulige forskjellige utforminger, farger og størrelser, og i det store sortimentet vårt kan du finne noe for enhver smak.

Leter du etter en sekk du kan ta på ryggen når du skal på nattklubb, eller kanskje en skinnsekk som flørter litt med 90-tallets motebilde? Uansett hvilken type ryggsekk du leter etter, så finner du en som er perfekt for deg her. Ryggsekker har nå etterhvert utviklet seg fra å bare være et praktisk hjelpemiddel til å bære ting fra a til å, til å bli noe alle moteinteresserte menn og kvinner bare må ha. Vi hos Miinto elsker mote, og har derfor selvfølgelig fylt sidene med inspirasjon og sekker fra de aller mest trendy merkene for tiden.

Ryggsekker som en del av motebildet

Ryggsekker finnes i alle mulige forskjellige former og farger, og i materialer av alle slag. Prøv for eksempel en lekker skinnveske i forskjellige farger og mønstre, eller kanskje en i enkelt semsket skinn. Som alt annet av tilbehør og klær, så følger også ryggsekker trendene i moteverden, og hvis du har lyst til å følge med på hva som skjer innenfor moteverden, så er det viktig at du også har en trendy sekk. De finnes i alle størrelser, og spesielt lette ryggsekker preger i dag det urbane motebildet.

Disse lette ryggsekkene er like flotte som de er funksjonelle, og kan henge på ryggen hvor enn du går i verden. Her har du plass til det helt nødvendige, og gjerne litt ekstra. Dette kan være greit hvis du skal ha plass til litt innkjøp på vei hjem fra byen eller jobben. Dessuten er ryggsekken mer behagelig å gå rundt med, siden begge skuldrene og ryggen tar all vekten, i forhold til en skulderveske hvor det bare er den ene skulderen som belastes.

Et nødvendig tilbehør

I sortimentet finner du massevis av forskjellige ryggsekker i forskjellige modeller og størrelser. Noen ganger når man skal ta med seg treningstøy, computer, matpakke osv., er det ekstra godt med en god størrelse på ryggsekken, for eksempel en på 30 liter. Den har nemlig plass til alt dette, og litt til. Det kan være en god investering å skaffe seg en god ryggsekk. Ikke bare for de som skal frem og tilbake fra jobben, men definitivt også de som lever et aktivt liv.

Her er det virkelig en nødvendighet med en god sekk, og hvis man investerer i en god modell er det noe man aldri kommer til å angre på. Materialvalget er alltid avhengig av hva man skal bruke sekken til. Hvis man er et friluftsmenneske, så skal man selvfølgelig gå etter slitesterke og vannavstøtende materialer, mens sekker som for det meste bare skal brukes for å bære rundt på de mest essensielle tingene i byen kan være laget av andre materialer. Prøv for eksempel en klassisk skinnsekk. Skinnet får nemlig en overflate som bare blir flottere og flottere jo eldre den blir.

Husk å ta vare på ryggsekken din

Forskjellige sekker krever forskjellige pleie og oppmerksomhet. Det kan for eksempel være nødvendig å impregnere skinnsekken din i ny og ne, mens en ryggsekk av stoff ofte kan vaskes for hånd med lunkent vann og mildt vaskemiddel. Ikke glem å passe på innsiden av sekken. Det kan lett samle seg alle mulige småting i bunnen, noe som lettere kan føre til at det kommer hull i sekken.KJØP RYGGSEKKER FRA POPULÆRE MERKER SOM:

Bergans of Norway

Eastpak

Flällräven

Haglöfs

Herschel

Rains

Swims

Filter

125 resultater

  • 1
  • 2
  • 1
  • 2