Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SHORTS TIL HERRE

Gleder du deg også til sommeren kommer? Hva er det beste du vet når sommeren begynner å melde sin ankomst? Er det muligheten til å bade? Muligheten til å få sol i ansiktet? Eller er det det at vi endelig kan kaste vekk de lange buksene våre og kunne ta på seg et par shorts. Det er ingen tvil om at det er en fantastisk følelse, og det er et sikkert tegn på sommer når man ser menn i shorts ute på gatene – da kan vi endelig si at sommeren for alvor har kommet.Her på denne siden kan du finne hele vårt store utvalg av herreshorts. Vi har laget en god og praktisk oversikt for deg, sånn at du enkelt kan finne din favorittshorts her. Det finnes et så stort utvalg der ute, og vi i Miinto er på plass for å gjøre det enklere å finne veien. Vi samarbeider med et stort utvalg av selvstendige og lokale butikker over hele landet. Hele utvalget vårt består derfor av disse lokale butikkenes sortiment – noe som er grunnen til at du her kan finne et så stort utvalg av herreshorts på én og samme side.Når du handler via Miinto vil du dessuten alltid få fri frakt på kjøp over 499 kr, og du får dine nye shorts i løpet av få dager.


Herreshorts – det beste sommertegnet


Det er umulig å ikke elske den tiden når sommervarmen endelig slår innover landet vårt, og man på nytt kan bytte til noen kule shorts. For herreshorts er et uformelt og behagelig klesplagg som hjelper med å holde en kjølig på de varme dagene hvor de lange buksene blir for varme for oss. I tillegg til dette er shorts et plagg som gir et friskt og ungdommelig preg på antrekket ditt. Herreshorts er dessuten utrolig behagelig. Det er fantastisk når man endelig kan få litt frisk luft på bena igjen. Å kjenne sommersola på leggene igjen, at sommervarmen tar tak i huden, det må jo være noe av det beste med noen gode sommershorts. Etter en lang og mørk vinter er vi kanskje litt på underskudd med solvitaminet, og shorts som gjør at vi får sol på beina er med på å hjelpe på det.


Herreshorts i alle varianter


Her hos Miinto kan vi tilby et utrolig stort utvalg av ulike varianter og typer for herreshorts. For eksempel vil du også kunne finne lange shorts her på denne siden. De lange herreshortsene er fantastiske dersom du ikke ønsker å vise for mye av bena dine, men fortsatt vil ha et litt mer luftig og behagelig antrekk. Motsatt kan du gå for et par kortere shorts som går til litt over knærne dersom du ønsker å gi illusjonen av at du er høyere.Våre herreshorts kan også være fantastiske innslag til garderoben din, som viser frem stilen og antrekket ditt. Du kan for eksempel bruke et par cargo-shorts dersom du ønsker en litt rødd stil, eller så kan du med fordel kombinere noen flotte chino-shorts med en lekker skjorte eller en pique-skjorte for et mer preppet utseende. Her på siden kan du også finne et godt utvalg av jeansshorts også. Jeansshorts er det perfekte plagget for herrer som kanskje skal på festival i sommer, eller som man kan bruke når det er tid for en tur i parken med venner. Et par herreshorts sammen med en sweatshirt eller en hettegenser vil gi deg et avslappet og sportslig antrekk – og hjelper deg samtidig med å holde bena kjølige på de varme sommerdagene.Med andre ord – her hos Miinto kan du finne herreshorts som passer til enhver smak og personlige stil. Bruk din shorts som en del av antrekket, og føl deg frisk og fin hele sommeren.

Side 1 Av 37

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.