Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

JEANS TIL DAME

Hva skulle man ha gjort uten jeans? Det finnes nok ikke et klesplagg som er like kult, fleksibelt og funksjonelt som et par dongeribukser. Det beste av alt er at det finnes så utrolig mange varianter å velge mellom, at man aldri blir lei av dem. Her har vi samlet et stort og bredt utvalg av fantastiske jeans i alle mulige varianter, og vi garanterer at du finner et par som er perfekte for deg.


Jeans går til alt


Det blir liksom aldri helt galt med et par skikkelige jeans. Du kan for eksempel velge et par kule denimbukser med sleng, avslappede og klassiske «straight legs», eller kanskje et par stramme og tettsittende «skinny» jeans. Vi må heller ikke glemme «mom»-trenden som er særdeles aktuell for tiden. Med disse buksene får du et par jeans som har høy talje og litt mer rette ben. Det passer helt perfekt i kombinasjon med en topp som er puttet ned i buksene, og med et par åpne pumps. Hvis ikke det er en perfekt hverdagsstil, så er det ingenting som er det. Dongeribukser kommer i alle mulige forskjellige modeller og farger, og de kan alltid kombineres og varieres med andre plagg, slik at du hele tiden kan få et nytt antrekk og ny stil. Med jeans er det nesten ingenting som ikke fungerer.


Behagelige og flatterende jeans fra kjente merkevarer 


Enhver fasjonabel kvinne bør ha minst ett par denimjeans i garderoben! En god damejeans skal være behagelig og flatterende, og vi tilbyr et solid utvalg av de beste jeansene damer kan få til overkommelige priser her i vår nettbutikk. Hold deg oppdatert med de nyeste designerjeansene fra merker som blant annet Wrangler, Mos Mosh, Red Button og Frame, og se ut som et stilikon hele året! 

Moteekspertene våre holder seg oppdatert på alle de siste trendene for å holde varelageret vårt fylt med friske jeans til damer. I tillegg til de nyeste jeansstilene, kan du hos Miinto også finne topper sko og annet tilbehør som passer godt sammen med jeans-antrekket ditt – alt på ett praktisk sted! 


Fargerike jeans – Sesongens heteste trend 


Ønsker du å legge til et litt friskere og moderne preg på garderoben din? Da skal du ta en titt på alle våre fargerike jeans! I kolleksjonen av jeans til damer finner du alt fra jeans med pastellfarger til dristige og lyse nyanser. Fargerike jeans er en virkelig fin måte å live opp ethvert antrekk på, i tillegg til at det er sesongens absolutt mest populære trend! Ikke bare setter de en fargetone på antrekket, men de ordner også med en unik vri på den klassiske denimjeansen. 

Dessuten kan et par fargerike damejeans brukes hele året! Kombiner dem med en koselig genser om høsten, en lys bluse om våren eller en blomstrete T-skjorte om sommeren, og du vil ha et uslåelig antrekk. Ikke vær redd for å mikse og matche farger og mønstre for et virkelig unikt og modig utseende! Med så mange jeansalternativ å velge mellom til damer, er det ingen grunn til ikke å prøve ut denne morsomme og stilige trenden. Så hvorfor ikke legge til et par fargerike jeans i handlekurven din i dag og heve stilspillet ditt?


Kle jeansen opp eller ned 


Jeans er enkle å kle opp eller ned avhengig av humøret ditt og anledningen som jeansen skal brukes til. Jeans kan brukes året rundt hvis du kombinerer dem med sesongens riktige, trendy plagg, og de kan enkelt styles med plagg som du allerede har i garderoben. 

Det er dusinvis av stiler, farger og jeansalternativ å velge mellom til damer når du handler jeans her hos oss, så det er ingen grunn til å slå seg til ro med et par du ikke elsker. Bestill et par forskjellige jeans hjem til deg og finn et perfekt par for deg! 


Hvilken modell passer du?


Hvis man har en god jeansgarderobe, så har man selvfølgelig flere forskjellige modeller å velge mellom. Når man skal være litt mer avslappet, småtøff og hverdagslig, så fungerer et par slitte dongeribukser perfekt. Det eneste du behøver å gjøre, er å kombinere buksene med en T-skjorte og kule «boots» eller hvite sneakers, så burde alt være på plass. Et par sorte denimbukser er også utrolig viktige å ha i garderoben, og er et sikkert valg når det ikke er noe annet som føles riktig. Liker du boho-stilen? Da kunne det være en god idé å teste et par bukser med sleng. På den måten får du en hip 70-tallsstil som kan forsterkes med flate sko og en blomstret bluse.


Ta vare på jeansene dine


Når man endelig har funnet et helt perfekt par med jeans man vil ha med hjem, så er det viktig at man tar godt vare på dem. Det er tross alt bukser du gjerne vil kunne bruke i lang tid fremover, og det kan du – hvis du bare tar riktig vare på de. For det første, så skal du huske å ikke vaske jeans for ofte. Faktisk er det nok å lufte de skikkelig en gang i ny og ne. For det andre, så bør du heller ikke putte buksene dine i tørketrommelen. Det sliter nemlig utrolig mye på stoffet. Når du endelig skal vaske buksene, så må du for all del også unngå bleke- og skyllemiddel.


Appetittlige damejeans får du hos Miinto


Når du handler hos Miinto vil du alltid være på mote. Med en jeans fra vårt rike utvalg vil du ha gleden av å komplementere jeansene dine med forskjellige typer av antrekk og tilbehør. En kvalitetsjeans som sitter perfekt på kroppen vil gi deg et garderobeelement som garantert vil trekke alles øyne mot deg. 

Vårt utvalg av damejeans oppdateres i tillegg kontinuerlig med de nyeste stilene slik at du alltid kan få tak i de aller ferskeste sesongnyhetene. Oppgrader jeansgarderoben din med vår rike samling av allsidige jeans fra kjente merker slik som blant annet Balmain, Iro, Lois, Stella McCartney og Camilla Pihl. 

Side 1 Av 64

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.