Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BADETØY TIL DAME

Uansett om du ønsker en bikini som dekker lite, eller er på utkikk etter en mer dekkende badedrakt har vi på Miinto badetøy til dame. En tankini eller monokini kan være gode alternativer om du ønsker mer dekkende badetøy, men ikke ønsker å ha en hel badedrakt. Enten du er på utkikk etter en sporty badedrakt til svømmehallen eller en mindre bikini til soldager på stranden tror vi du finner din favoritt i vårt sortiment.


Bikinier


Foretrekker du bikini på stranden har du store valgmuligheter! Finn snittet og stilen du er komfortabel i og som passer ditt bruksområde. Ønsker du mye sol på kroppen til late stranddager er det ypperlig med en bandeau-topp for å unngå skille på skuldrene og en cheeky bikinitruse som lar deg få mye sol på kroppen. Skal du spille sandvolleyball kan du gå for en klassisk trekantbikini, eller velg en bikinitopp med mer støtte. For deg som har festivalplaner er en heklet bikinitopp perfekt å bruke som crop-top over olashorts eller slengbukser!


Badedrakter


Vi elsker at badedrakten fortsatt er blant det absolutt hotteste du kan ha på deg på stranden. Med så mange varianter og ulike snitt som nå finnes på markedet er det noe for enhver smak og stil. Selv om du går for badedrakt på stranden i sommer kan du likevel få mye sol på kroppen. Velg en variant med åpen rygg og halterneck så slipper du bikiniskille på ryggen. Du kan også bruke badedrakten som en body til både jeans og shorts – den er med andre ord superanvendelig!


Karakteristikker ved Kvalitets Badetøy


Et godt stykke badetøy skal ikke bare se bra ut, men også føles behagelig og vare lenge. Kvalitetsbadetøy er lagd av materialer som tåler sollys, saltvann og klor mens de beholder formen og fargene sine. Det skal også være elastisk nok til å gi god bevegelsesfrihet uten å miste passformen.


Skap Din Egen Strandstil 


Med riktig styling kan ditt badetøy bli en del av et fantastisk strandantrekk. En lett kaftan eller sarong kan legges over bikinien for et mer dekkende antrekk når du går fra stranden til baren. Tillegg med et par fasjonable sandaler og en stor strandveske, og du er klar for en dag i solen.


Hvordan Velge Riktig Badetøy


Å velge riktig badetøy er ikke alltid en enkel oppgave. Det er mange forskjellige merker og stiler tilgjengelig, og det kan være utfordrende å finne den perfekte passformen. Først og fremst er det viktig å identifisere kroppsformen din og forstå hvilke typer badetøy som komplementerer den best. For eksempel, hvis du har en pæreformet kropp, vil en bikini med høye truser og en topp med innlagt padding være det ideelle valget. På den annen side, hvis du er epleformet, ville en tanksuit eller et badedrakt med halterneck være et flott alternativ. For jenter med atletiske kroppstyper, prøv en bikini med en bandeau-topp for å legge til litt kurve. Merkeverdien er også viktig når du velger badetøy. Kvalitetsmerker som Seafolly, Freya og Fantasie tilbyr høykvalitets badetøy som er både stilige og holdbare. Visst, de kan kanskje koste litt mer, men de vil definitivt vare mye lenger enn billigere alternativer. Sist, men ikke minst, det er viktig å prøve badetøyet før du kjøper det. Passformen kan variere mellom forskjellige merker og stiler, så det er viktig å sørge for at badetøyet føles komfortabelt og ser flott ut på deg.


Inspirasjon fra Motens Verden 


Moteindustrien gir oss alltid nye trender og inspirasjon når det gjelder badetøy. Fra dristige farger og mønstre til minimalistiske design - motens verden har noe for enhver smak. Hold øye med de nyeste trendene for å holde garderoben din oppdatert.


Badetøy Du Kan Finne på Miinto


På Miinto kan du finne et bredt utvalg av badetøy fra mange kjente merker. Enten du leter etter en klassisk sort bikini, en fargerik badedrakt eller et trendy stykke strandklær, har Miinto noe for deg. Utforsk vårt utvalg i dag og finn ditt nye favorittstykke av badetøy!

Hva slags badetøy for kvinner selger Miinto?

Miinto tilbyr et bredt utvalg av badetøy for kvinner, inkludert bikinier, badedrakter, tankini, monokinier og strandklær fra en rekke kjente merker.

Hvordan kan jeg finne riktig størrelse på badetøy?

Du kan bruke størrelsesguiden vår som hjelper deg å finne den perfekte passformen. Hvis du fortsatt er usikker, anbefaler vi at du kontakter kundeserviceteamet vårt for ytterligere veiledning.

Side 1 Av 14

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.