Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SKO TIL BARN

Det kan være litt av en utfordring å kjøpe barnesko. Det er tross alt utrolig viktig at skoene passer perfekte til barnet, og gir den best mulige støtten. Her på siden har vi samlet og stort og bredt utvalg av barnesko i alle størrelser, design og materialer, slik at du kan finne et par som egner seg best til barnet ditt.

Mange velger å kjøpe tykke anti-skli-sokker eller sko med en myk såle av lær til små babyer som stort sett bare kravler rundt. Når barnet er i denne alderen har man som forelder relativt frie tøyler, for det viktigste er bare å passe på at man ikke kler barnet i sko som kan gjøre at det glir og faller under krabbeturen. Når barnet blir litt større og skal lære å gå, er det derimot viktig at fottøyet gir god støtte til både anklene og selve føttene, slik at bevegelsesfriheten er så stor som mulig. Og når barnet blir enda større, så er det selvfølgelig viktig at de er slitesterke og tåler all aktivitet og lek både innenfor og utendørs. De skal både være varme, og ha gode pusteevner, og tåle å bli tatt av og på utallige ganger.

Vårt fundament er føttene

Føttene er noe vi helst skal ha glede hele livet, og det er derfor viktig at vi tar godt vare på dem. Det betyr at jo tidligere føttene får den omsorgen de fortjener, desto bedre. Gode barnesko er med andre ord alfa og omega. Når man kjøper sko til barn anbefales det ofte å kjøpe sko med gummisåler, fordi dette gjør det enklere for barnet å få kontakt med bakken og stabilt balansere sin egen vekt.

Dette gjør også at de fortere utvikler en følelse av deres naturlige positur, skrittlengde og så videre. Det viktigste når man kjøper barnesko, er at man unngår stive sko som ikke er fleksible. Dette kan hemme barnas bevegelse, gi gnagsår og dårlige opplevelser med de første spaser- og løpeturene. Og er det noe gode barnesko skal, så er det å være med til å oppfordre og inspirere til fysisk aktivitet og lek.

Barn i vekst

Barn vokser jo som kjent utrolig fort, og det er derfor viktig å investere i sko som er av høy kvalitet og ikke hindrer en naturlig vekst og utvikling av føttene i den kritiske vokseperioden.

Avhengig av hvilken type sko barnet skal ha, så kan det være en god idé å kjøpe sko som har litt ekstra plass. Noen ganger opplever man at barn regelrett hopper over et skonummer, så det er derfor viktig å ha plass til vekst. De skal jo selvfølgelig ikke være for store heller, men det er virkelig ikke sundt for barnet å gå rundt i et par sko som er for små. Hvis skoene er en centimeter eller halvannen for store, så kan de ofte fylles ut med et par ekstra sokker i den korte tiden de er for små.

Dette gjelder selvfølgelig mest sko som brukes om høsten og vinteren, og ikke lette sommersko. Barn skal ha sko som passer til hver eneste sesong, og derfor har vi et stort og variert utvalg av fantastiske barnesko til barn i alle aldre. Her finner du både slitesterke og varme vintersko, i tillegg til lette og luftige sommersko. Felles for alle skoene er at de er laget i høy kvalitet, og har lekre farger og design. Det er med andre ord garantert et par barnesko som passer perfekt til barnet ditt her hos oss.

Side 1 Av 6

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.