Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

HELDRESSER TIL BARN

Heldresser og sparkebukser er utrolig praktiske, samtidig som de er komfortable å ha på seg for de minste. Her hos Miinto finner du et stort utvalg av heldresser, sparkebukser, «jumpsuit» og snekkerbukser til både gutter og jenter.

Det kan være mange gode grunner for å kjøpe en heldress eller en sparkebukse. Både nyfødte og litt større babyer ligger stille eller sover en stor del av døgnet. I Norge er det også ganske vanlig at de aller minste ofte sover utenfor. Det gjør de gjerne til de ikke lenger kan være i barnevognen. En «jumpsuit», eller sparkebukse som vi gjerne kaller det på norsk, er praktisk når barna skal være med i barnevognen på handleturen, eller når man skal på kafé med venninnene.

Mange forskjellige modeller

Her hos Miinto finner du som sagt et stort og variert utvalg av komfortable heldresser og sparkebukser til babyer og de som er litt større. Du finner alt fra basisvarer til mer spennende stilarter med et vell av forskjellige motiv og farger du kan velge mellom. Du finner også hele dresser med og uten føtter, i tillegg til et stort utvalg til både jenter og gutter. Dessuten er det mange modeller som kan brukes som unisex. Dette kan være en kjempefordel hvis du skal kjøpe en gave, og ikke vet om barnet er en gutt eller jente.

Stort utvalg

Når du tar en nærmere kikk på det store utvalget av heldresser du finner her på siden, så vil du fort legge merke til hvor mange forskjellige trykk og flotte farger som finnes på sparkebukser til barn. I tillegg til de flotte designene, så kan du være sikker på at kvaliteten er på topp. Det er nemlig viktig at materialene som blir brukt til å lage barneklær er i den aller høyeste kvaliteten, slik at ikke den sarte barnehuden blir irritert. Mange av modellene du finner her på siden kan dessuten også brukes som nattdrakt og til å spasere og krabbe rundt der hjemme. Du finner heldresser i flere forskjellige prisklasser, men kvaliteten er uansett høy og tåler vask etter vask. Du finner alltid gode tilbud på en «jumpsuit», snekkerbukse, sparkebukse, heldress og andre flotte og funksjonelle barneklær her inne hos oss. Utvalget blir også hele tiden utvidet med nye og spennende stilarter du kan kle barnet i. Kom og bla gjennom utvalget her på siden, og la deg bli inspirert av alle de flotte modellene og designene vi kan tilby. Det store utvalget betyr at du helt sikkert kan finne noe som passer perfekt for både deg og det lille barnet.

Side 1 Av 1

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.