Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

TØFLER TIL HERRE

Her hos Miinto finner du et stort og variert utvalg av herretøfler. Vi vet hvor viktig det er å se bra ut selv om man slapper av der hjemme. Komfort, kvalitet og stil skal gjerne gå hånd i hånd, og nettopp derfor finner du tøfler fra alle de mest kjente og populære merkene her hos oss.Det er ikke mye fottøy som er mer undervurdert enn tøfler. Det er utrolig deilig å putte føttene i et par lune tøfler når man står opp av sengen om morgen, og de hjelper til med å skape en avslappende atmosfære i hjemmet. For mange er det først når man har fått på seg tøflene at man virkelig har fått fri fra jobben. Det behøver ikke å være gulvkaldt der du bor for å merke hvor deilig det er å gå rundt med tøfler. For selv om det er 30 varmegrader, så er det ingenting som slår følelsen av å sette føttene inn i et par komfortable og moteriktige tøfler.


Herretøfler i forskjellige design


Mange sparker av seg skoene med en gang de kommer inn døren der hjemme, og det første de gjør er å ta på seg et par tøfler. Hvorfor skjønner vi godt, og nettopp derfor finner du alle mulige typer herretøfler her hos Miinto. Vi har både praktiske og varme modeller som ulltøfler til de som vil være sikre på at de ikke fryser på føttene om vinteren, i tillegg til stilige varianter med tynt stoff som passer perfekt når været er varmt. Du finner også tøfler i de klassiske og nøytrale fargene svart, grå og blå, i tillegg til forskjellige brune nyanser. De fleste er ensfargede, men det er også mange tøfler med forskjellige mønstre og trykk, i tillegg til tøfler i forskjellige materialer. Som tidligere nevnt, så har vi selvfølgelig flere forskjellige ulltøfler, men du finner også herretøfler i andre varme materialer som semsket skinn, alminnelig skinn og filt. Dessuten er det mange stilige og moteriktige tøfler som er laget av mikrofiber og andre slitesterke materialer. Felles for alle tøflene er at de er laget av de aller beste materialene, og i den aller beste kvaliteten. Utvalget av herretøfler du finner her på siden inneholder tøfler til enhver smak og stil, i tillegg til tøfler som dekker ethvert behov. Hvis det ikke er du som skal ha et par nye tøfler, så er det uansett en opplagt gaveidé til kjæresten, bestevennen, broren, sønnen, faren, bestefaren, morfaren eller farfaren. Man blir aldri for gammel til å gå med tøfler, og man er heller aldri for ung.


Herretøfler til ulike anledninger og med forskjellige formål 


Kanskje du står og skal pakke til din neste hyttetur på fjellet. Du elsker den kalde fjellufta og atmosfæren hytta har om morgenen når du står opp, men gulvet er alltid iskaldt. Da kan et par lekre ulltøfler dekket i semsket skinn, være det du er på leting etter. Et par av disse tøflene og du er garantert at føttene dine holder seg varme resten av dagen. Ikke bare blir du varm, men de gir også føttene dine komfort og deilig velbehag. Å ha et par varme, kvalitetstøfler er en gave hver og en av oss burde gi til oss selv. Hvorfor ikke gi hele familien et par tøfler hver? På den måten er dere alle sikret en god komfort og varme på neste hyttetur. Hvis du skal pakke til din neste storbyferie eller sydenferie, så kan et par tøfler også være både trendy og hendig å ha med. I så fall kan vi anbefale deg å gå for et par luftige tøfler med åpen hel og gummisåle, som vil være helt perfekte til varmere temperaturer. Disse er lette å få av og på, og passer perfekt når du skal ta turen fra hotellrommet, ned til svømmebassenget eller stranden. Er du på storbyferie, da er disse slippersene også smarte å pakke i reisekofferten. De kan brukes når du tar turen ned i den lokale kiosken for å kjøpe is eller snacks til kvelden. Finn slippersene i mange forskjellige varianter og farger her hos oss. 


Funksjonalitet og komfort – kombinert med god stil 


Et par gode herretøfler gir deg det lille ekstra av funksjonalitet og komfort, kombinert med god stil og velvære. Tøfler er derfor en nødvendighet å ha i enhver herregarderobe. Hvis du ofte har problemer med at føttene dine blir for varme, da kan vi anbefale deg å velge noen luftige og lette tøfler når du går rundt hjemme. Hvis du derimot ofte opplever at føttene dine fryser og er kalde, kan du med fordel velge et par ulltøfler. Det finnes utallige mange varianter, både klassiske, moderne, enkle og mer unike – alt etter hva du liker og hvilke behov du har. Hos Miinto gjør vi vårt beste for at du skal bli fornøyd med kjøpene dine. Du får derfor alltid fri frakt på kjøp av varer over 499kr, og fri retur av varer innenfor 14 dager. Hvis du har noen spørsmål om noen av produktene våre, er det alltid bare å kontakte oss. Omfavn deg selv og finn de herretøflene som du bare ikke kan leve uten. Om dette er noen enkle og klassiske, svarte tøfler eller et par tøfler med et morsomt og iøynefallende mønster, så kan du finne det her på siden. Utforsk og finn tøflene som roper på deg. 


Hvorfor herretøfler? 


La oss innse det – etter en lang dag på jobb eller et intenst treningsøkt, vil ingenting føles bedre enn å bytte ut skoene med et par myke og komfortable tøfler. Tøfler gir ikke bare føttene den velfortjente avslapningen, men de kan også bidra til å redusere stress, forbedre blodsirkulasjonen og forebygge fotsmerter. Ikke nok med det, tøfler kan også gi deg en ekstra dose stil og smakfull eleganse hjemme.

Kvalitet og stil i herretøfler – Se nærmere på de 6 nevnte merkene 

Når det gjelder tøfler til menn, er det viktig å velge et merke som gir både kvalitet og stil. Det er mange merker å velge mellom, og vi får stadig inn flere merker underveis, men her skal vi presentere seks ledende merker som tilbys: UGG, SWIMS, Birkenstock, Topaz, Ralph Lauren og Havaianas. La oss ta en nærmere kikk på hvert av disse merkene og oppdage hva som gjør dem unike og verdt å investere i.


Luksuriøs komfort og varme 


UGG er kjent for sine luksuriøse saueskinntøfler, som kombinerer mykhet og varme med et tidløst design. Med deres utvalg av herretøfler, tilbyr UGG komfort og stil som passer perfekt for kalde vinterkvelder. Deres Ascot-modell er en favoritt blant herretøfler og er kjent for sin varme, slitestyrke og allsidighet.

Stil og funksjonalitet for våte dager 

SWIMS, et norsk merke, er kjent for sine innovative og vannavstøtende tøfler. Disse tøflene er ideelle for herrer som ønsker komfort og stil, selv på våte og regnfulle dager. SWIMS tøfler er laget av pustende og hurtigtørkende materialer og tilbyr en antiskli-såle som gir ekstra sikkerhet.

Klassisk design og ergonomisk komfort 

Birkenstock er et tysk merke som har eksistert i over to århundrer, og er kjent for sine ikoniske sandaler og tøfler. De tilbyr herretøfler som kombinerer ergonomisk design og naturlige materialer, noe som leverer optimal komfort og støtte. Birkenstock Boston-modellen er en populær tøffel for både innendørs og utendørs bruk.

Eksklusivt håndverk og tidløs eleganse 

Topaz tilbyr eksklusive tøfler til menn som verdsetter håndverk, kvalitet og tidløs eleganse. Deres modeller er håndlaget av førsteklasses materialer som lær og semsket skinn og gir en perfekt kombinasjon av komfort og stil. Topaz er det ideelle merket for kresne herrer som ønsker å investere i et par luksuriøse tøfler.

Preppy stil og smakfull eleganse 

Ralph Lauren er et verdenskjent merke som bringer sin preppy stil og smakfulle eleganse til herretøflene. De tilbyr en rekke modeller, fra klassiske loafers til mer moderne design, som er laget av førsteklasses materialer og gir en komfortabel passform. Ralph Lauren-tøfler er det perfekte valget for herrer som ønsker et snev av luksus der hjemme. 


Tropisk komfort og fargerik design 


Havaianas, et brasiliansk merke kjent for sine ikoniske flip-flops, tilbyr også et utvalg av tøfler og sandaltøfler for herrer. Disse lettvekts- og pustende tøflene er perfekte for varmere måneder eller som en del av et avslappet ferieantrekk. Med deres tropiske design og fargerike mønstre, gir Havaianas-tøfler en følelse av sommer og komfort til hverdagen.


Miintos herretøffel-univers – Et bredt utvalg for enhver smak og stil


Disse nevnte merkene er bare et lite utvalg av de mange fantastiske merkene som er tilgjengelige her hos Miinto. Utforsk det store utvalget av merker og finn dine nye favoritt-tøfler. Med så mange alternativer å velge mellom, er det gjerne ikke vanskelig å finne det perfekte paret som passer dine preferanser og behov.

Miinto – En moteplattform som tar samfunnsansvar og bærekraft på alvor

Miinto er ikke bare opptatt av å tilby kvalitetsprodukter og gode kundeopplevelser – vi tar også samfunnsansvar på alvor. Vi mener at som en ledende aktør innen moteindustrien har vi et ansvar for å bidra positivt til mennesker og miljøet. Vi er dedikerte til å gjøre en positiv innvirkning på mennesker, miljøet og samfunnet som helhet, og vi vil fortsette å jobbe for å være en pådriver for bærekraft og ansvarlig forbruk innen moteindustrien når du handler hos oss. 

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.