Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SMYKKER TIL HERRE

Skinn, børstet stål og mørke farger er elementer som ofte går igjen i herresmykker. Et smykke gjør utrolig mye for antrekket, enten det er til hverdags eller fest. Herresmykker tilfører gjerne en diskret touch og vitner om at antrekket er gjennomtenkt uten at det føles påtatt ut. Bruk et enkelt armbånd i skinn, eller en røff ring; Det skal ikke så mye til. Et litt langt kjede med et kult anheng kan pynte opp et ellers enkelt antrekk. Hos Miinto har vi mange forskjellige herresmykker slik at du kan finne noe du liker.


Herresmykker som hever antrekket  


Smykker er den beste måten å heve et antrekk på. Kanskje har du altfor mange ganger stått foran speilet før du skal ut døren og følt at antrekket ditt mangler det lille ekstra. Her er et smykke en fantastisk mulighet til å friske opp antrekket. Med små detaljer vil du fremstå moderne og gjennomført – uten at det blir for mye. Det er ikke uten grunn at kjente artister som Harry Styles også elsker smykker. Harry Styles blir ofte sett på den røde løperen med et halskjede rundt om halsen eller en kul ring på fingeren. Her på siden kan du finne akkurat det du leter etter. 

Du kan bruke flere smykker samtidig, eller gå for noe enklere ved å kun velge ett smykke. Bruk for eksempel et langt gullkjede over en hvit skjorte og et enkelt antrekk får med en gang noe unikt og en dybde over seg. Er du typen som liker å bruke flere smykker til ett antrekk? Da kan vi anbefale å velge en klokke med brun skinnreim sammen med et armbånd laget i forskjellige farger. Her kan du med fordel kle deg i en brun dressjakke og antrekket ditt vil fremstå både trendy og avslappet. Slipp fantasien løs og prøv deg frem. 


Smykker for enhver smak, i god kvalitet 


Selv om det er moderne at menn går med smykker, er ikke dette et nytt fenomen. Helt tilbake til middelalderen brukte menn kroner, ringer og halskjeder for å uttrykke skjønnhet, rikdom og makt. I dag er herresmykker en trendy og moderne måte å gi antrekket personlighet. Hos Miinto har vi et bredt utvalg av smykker i forskjellige materialer. Dette gjør at smykkene har forskjellig stil og kan brukes på mange ulike måter. Du kan derfor være trygg på å finne noe som passer helt perfekt til deg og din garderobe. 

Vi har blant annet mansjettknapper, ringer, armbånd, klokker, halskjeder og øredobber. Smykkene våre er laget i god kvalitet og i ulike materialer. Her kan du finne smykker laget av metall, skinn, sølv, gull og meget mer. Kanskje drømmer du om å få litt mer sprell i dit hverdagsutseende? Da kan et lekent armbånd med forskjellige farger være noe for deg. Bruk det til en skinnjakke og et par jeans og du har et motebevisst antrekk. 

Et herresmykke gjør at du oser av selvtillit og overskudd. Hvis du er til det mer rå, maskuline og urbane, kan vi anbefale et skinnarmbånd. Liker du å eksperimentere og ikke er redd for å prøve nye ting, så kan du velge en sølvring og et par metalløredobber. Kombiner dette med et fargerikt antrekk. Dette gjør at du kombinerer flere stiler, noe som vil gi et unikt og interessant utseende. 

Vi hos Miinto er opptatt av at du blir fornøyd med kjøpet av ditt neste herresmykke. Derfor står vi alltid klare til å veilede deg om ditt neste kjøp. Vi garanterer lynrask levering og gratis frakt for kjøp over 499 kr. Skulle du bli i tvil om et kjøp du har gjort, har du også alltid 14 dagers gratis returrett. Utforsk de mange forskjellige stilarter her på siden og finn inspirasjon til ditt neste herresmykke.

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.