Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VINTERSKO TIL DAME

Her i Norge har vi et røffere klima enn i de fleste andre land i verden. Vi har fire forskjellige årstider som alle krever sitt, og for hver sesong som kommer og går skifter vi også ut garderoben vår. Når for eksempel sommeren er over, går vi alle i gang med å pakke ned alt fra sommerkjoler til sandaler. Vi pakker det ned i esker og flytter dem opp på loftet eller hvor vi nå har plass til å oppbevare klærne. Samtidig går vi i gang med å finne frem de klærne og skoene vi pakket ned bare noen måneder tidligere. Frem kommer vinterklærne som skal holde oss varme de neste månedene. For noen er dette en trist tid, siden det betyr at man ikke kan bruke de lette klærne og skoene lenger, men for andre betyr det at man endelig kan begynne å gå med kule boots og støvler, lag-på-lag-klær og deilige ullskjerf. 

Når vi skifter ut garderoben vår, så handler det ikke bare om mote og hva vi helst vil gå med. Klimaet vi har her i landet krever nemlig at vi varierer garderoben vår på denne måten. Det er også derfor vintersko til damer som er varme og funksjonelle er en absolutt nødvendighet for oss i Norge. 


Robuste vintersko til damer 


Dersom du er på utkikk etter noen gode vintersko til dame som skal holde vintersesong etter vintersesong, anbefaler vi å gå etter noen behagelige vintersko som er godt fôret, har en stabil og robust såle som tåler et glatt føre, og gjerne også et par sko som har litt høyde på skaftet slik at de dekker anklene.

Det finnes mange gode merker der ute som tilbyr vintersko for damer. På det norske markedet finnes det et hav av varianter, og noe for enhver smak. Her hos Miinto er vi så heldige å samarbeide med en rekke selvstendige butikker på tvers av hele landet. Det betyr at vi kan tilby et stort utvalg av vintersko for damer, og dermed også noen av de beste, mest solide, varme og funksjonelle vinterskoene for damer som Norge har å by på. 

Er du for eksempel glad i noen kraftige vintersko eller -støvler som sitter stødig og sikkert på foten, og som tar mye fokus og dermed blir en del av et kult antrekk? Da har vi et stort utvalg fra merker som blant annet Dr. Martens, Ugg og Timberland. Dette er alle svært anerkjente merker som har valgt å fokusere hele sin virksomhet og merkevare på å utvikle kule og robuste støvler og vintersko. 


Vintersko til damer med et lettere uttrykk 


Er du mer komfortabel med å bruke litt enklere sko som sitter litt mer diskret og lett på føttene? Da har du sikkert opplevd at det ofte kan være litt vanskelig å finne passende sko til vintersesongen. De skal jo tross alt fortsatt holde deg varme, være behagelige å gå i og hjelpe deg med å stå støtt og stabilt på isete underlag. Her hos Miinto har vi gjort det lettere for deg å finne frem til nettopp slike sko, og her på siden finner du en rekke merker som tilbyr nettopp dette.

Uansett hva det er du ønsker å gå i når vinteren er her, så anbefaler vi deg å kjøpe noen vintersko som har god plass til en deilig og varm ullsåle, samt noen tykke sokker så du kan være sikker på å holde varmen på føttene. Det er nemlig ekstra viktig at vinterskoene ikke er for små, da dette lettere kan føre til kalde tær. 


Vintersko for damer på glatt føre 


Flere vintersko for damer er dessverre fryktelig glatte når det er frost og is på bakken. I tillegg gjør mange ofte en liten feil når de kjøper nye vintersko; de kjøper modellen som har en kraftig og grov såle uten å undersøke hvilket materiale sålen er laget av. Det er nemlig mindre vesentlig hvor grove spor sålen har, for det er materialet på sålen som avgjør om vinterskoene er glatte eller ikke. Såler av gummi gir best gripeevne på glatte veier, mens plast er det absolutt glatteste. I tillegg blir plast enda glattere i lav temperatur. Gå derfor innom en skomaker som kan bytte såle for deg hvis dine nye vintersko er glatte å gå med.

Her hos Miinto har vi et stort utvalg av vintersko til dame, og det er garantert noe for deg - uansett personlig stil og ønsker. La deg inspirere av vårt flotte utvalg av vintersko fra lokale butikker over hele Norge, og klikk hjem ditt favorittpar i dag. 


Vintersko fra anerkjente designere 


Mote har virkelig blitt et omfattende område, og kaldt vær skal i hvert fall ikke stå i veien for at stilsikre kvinner skal kunne holde seg fasjonable. Derfor er ikke et par vintersko bare en absolutt nødvendighet, men også et moteelement til antrekket. Våre boutique-partnere følger de seneste trendene, og derfor får du både varme, praktiske og moteriktige vintersko hos Miinto fra anerkjente designere som blant annet Kastel, UGG, Guess, Timberland og Topaz. Kombiner et par stilfulle vinterstøvler til et elegant vinterantrekk med en strikket genser, en lekker ullkåpe og et par stilsikre sorte jeans for det ultimate vinterantrekket som vil stråle av selvsikkerhet og motesans. Legg til en fargerik veske for prikken over i-en på antrekket, samt for å sette litt farge på en ellers kald vinterdag. 


Få deg populære vinterskofavoritter


Gjør ditt stilskritt denne sesongen og få deg et par av de beste designerskoene for vinteren. Er du ute etter et par klassiske vintersko eller støvletter i skinn eller semsket skinn, da kan du gå for modellene fra Gabor eller Tamaris. Disse klassiske vinterskomodellene vil passe utmerket til det klassiske arbeidsantrekket eller når du skal pynte deg til mer formelle anledninger på en kald vinterdag. Er du ute etter et par virkelig varme, forede vintersko som passer til et uformelt utseende, som også er superpopulære denne sesongen, er de klassiske månestøvlene, «Moon Boot», eller vinterskoene fra UGG sikre valg. Husk på at stilen selvfølgelig ikke er komplett uten et par elegante, luksuriøse ankelstøvletter eller knehøye støvletter fra blant annet motemerker som Copenhagen Shoes, Inuikii eller UGG

Ta en kikk på vintersko for kvinner hos Miinto 

Hvis du lurer på hvordan du skal bruke vinterskoene denne sesongen, trenger du ikke lete lenger. Her i vårt omfattende, men spesielt utvalgte sortiment av de beste designer-vinterskoene som finnes, får du inspirasjon til ditt neste stilfulle vinterutseende. Liker du best en minimalistisk stil, da vil et par elegante vinterstøvler i sort eller brunt skinn gjøre seg utmerket til et stilrent antrekk. Foretrekker du noe litt mer enestående og iøynefallende, bør du rette blikket mot et par kraftige boots eller mer pompøse modeller i en lysende farge med mange detaljer. Hvis du ser etter et par prisverdige vintersko kan du være sikker på å finne et par prisgunstige vintersko i utvalget vårt. I Miintos utvalg av vintersko finnes det noe for enhver kvinne, anledning og lommebok. 


Finn damevintersko på salg hos Miinto 


Leter du etter et godt tilbud på vintersko? Klikk på salgsikonet ved filtreringsalternativene på siden og se nærmere på et bredt utvalg av de beste vinterskoene på salg her hos Miinto. Finn et par vintersko som passer deg og dine behov, og få deg et par kvalitetssko som vil holde deg varm hele vinteren! I salget her på Miinto finner du merkevarer av god kvalitet til en gunstig pris. Er du ute etter gode vintersko på salg som vil tåle Norges harde vær- og vindforhold, da skal du passe på å handle varer på salg før det blir utsolgt. Filtrer på søkefeltet og finn dine nye og flotte vintersko til en billig penge. Bare bla gjennom det omfattende utvalget av de beste vinterskoene her hos Miinto og filtrer etter egne preferanser eller pris for å finne et par sko som passer deg.

Side 1 Av 9

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.