Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

FLIPFLOPS TIL DAME

Finnes det egentlig noen bedre følelse her i verden enn å kunne ta på seg et par enkle, lette og behagelige flipflops? Du vet, de skoene som man bare kan flippe på seg enkelt som bare det? Det er nemlig lite som skriker sommer og sol mer enn disse skoene. Når man tenker tilbake på de gangene man har brukt disse skoene flyr tankene raskt tilbake til det å gå på stranden, være ved et basseng, være på hytta og de varmeste dagene i året hvor man bare ikke har lyst til å ta på seg noen tette og varme sko. 

Her på denne siden har vi laget en oversikt til deg, så du kan sjekke ut vårt store utvalg av flipflops for damer. Her finner du et hav av forskjellige modeller, farger, varianter og merker – alt på ett og samme sted. På den måten har vi gjort det utrolig enkelt for deg å bare bla deg gjennom utvalget og velge deg ut dine nye favorittsko til sommeren i dag. 


Flipflop fra kjente merker


Her hos Miinto er vi så stolte av at vi har muligheten til å tilby sko og klær fra så utrolig mange forskjellige merkevarer til kundene våre. Det samme gjelder også med vårt utvalg av flipflops. Her kan du nemlig finne flipflops i alle mulige farger og varianter fra både rimelige merker til de aller mest eksklusive motehusene som finnes i verden. 

Hva kjennetegner egentlig et par flipflops? Kort fortalt er disse skoene de enkleste skoene som finnes. De er åpne bak i helen, og kan enkelt festes på foten ved hjelp av et belte over fotristen, eller en stropp som også sitter mellom storetåen og de andre tærne dine. Med andre ord er flipflops de skoene du bare hiver på deg når det skal gå raskt. 


Flipflop er sommerens mest lettvinte sko


Som nevnt er flipflops kanskje de mest lettvinte skoene man har. Men det betyr ikke at de ikke kan se flotte ut. For her på denne siden kan du finne varianter av denne skoen i alle mulige former og farger. Du kan finne fargerike flipflops som frisker opp ethvert antrekk, eller så kan du finne de mer diskrete variantene. 

Flipflops er de perfekte skoene til å bare slenge på seg når man for eksempel skal på stranden, i parken eller når man skal til bassenget på solferien.


Karakteristika ved fashionable flip flops


Det mest bemerkelsesverdige kjennetegnet ved flip flops er deres enkelhet. De består vanligvis av en flat såle holdt løst på brukerens fot av en Y-formet stropp. Men moderne versjoner kommer med ekstra funksjoner som buede fotbed for bedre komfort, antiskli-såler for sikkerhet og premium materialer for holdbarhet.


Hvordan bære flip flops med stil


Å style flip flops handler om balanse. Siden de er uformelle av natur, passer de best sammen med lett sommertøy som shorts eller chinos kombinert med poloskjorter eller t-skjorter. Men med de riktige flip flops kan du også skape en stilig resort-inspirert look ved å parre dem med linnedbukser og en løs skjorte.


Velge de rette flip flops for deg


Når du velger flip flops, bør komfort alltid være din førsteprioritet. Se etter dem som har god bue støtte og polstret såle. Stroppens materiale er også viktig; det skal være mykt og ikke gnage mot huden din. Fargen og designet bør reflektere din personlige stil.


Utvalg av flip flops på Miinto


På Miinto finner du et bredt utvalg av menns flip flops fra ledende merker som Adidas, Birkenstock, Tommy Hilfiger og mange flere. Uansett om du leter etter noe uformelt for stranden eller noe elegant for en kveld ute, vil du sikkert finne det perfekte paret her.


Side 1 Av 26

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.