Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SKULDERVESKER TIL DAME

Skuldervesker kan man aldri få nok av. Det er rett og slett det ultimate tilbehøret som setter prikken over i-en på ethvert antrekk. Enhver damegarderobe fortjener et variert utvalg av skuldervesker, for i tillegg til at de er et fantastisk tilbehør, er de også praktiske. De er tross alt laget for at vi skal kunne oppbevare tingene våre i dem når vi er rundt omkring, men har de siste årene også blitt selve beviset på at du holder deg oppdatert på dagens mote. Derfor har vi på denne siden samlet et enormt utvalg av klassiske, tidløse, stilige, og moteriktige skuldervesker i forskjellige størrelser og fasonger. Fargespekteret er stort, og utvalget av merker er enda større. Alt ligger til rette for at du nå kan gå i gang med jakten på din nye skulderveske her hos oss.


Siste skrik innen skuldervesker


Det å skulle holde seg oppdatert på dagens motebilde krever sitt, og er ikke alltid så enkelt. Derfor har vi gjort det enkelt for deg ved å samle siste skrik innen skuldervesker her på denne siden. Uansett hvilken type skulderveske du er på utkikk etter, er du nesten garantert å finne det hos oss. For et bredere utvalg av både merker, farger, størrelser, fasonger og materialer når det kommer til skuldervesker skal du lete lenge etter.

Du vil finne de klassiske og tidløse som øker i verdi, og som er en investering du ikke kommer til å angre på, samt skuldervesker som skiller seg ut og som forvandler antrekket ditt fra kjedelig til trendy. Utvalget som du vil se på denne siden bærer prislapper fra rimelig til eksklusivt, og gjør det dermed enkelt for de fleste å finne en som er skreddersydd etter deres behov og lommebok.


En stor, fasjonabel skulderveske


En «shopper» er en skulderveske som kan romme alt fra treningstøy, til matvarer man handler i butikken. Den er stor, og laget for å bære med seg det du måtte ønske. En fantastisk fordel med en skulderveske er at du slipper å dra rundt på bæreposer som gnager i hendene så fort de får litt tyngde på seg. I stedet kan du putte dine nyeste kjøp opp i shopper -en, som du behagelig kan bære over skuldrene dine. Den er praktisk og stilig, og ødelegger ikke stilen din slik en bærepose ofte gjør. Snarere tvert imot. Den er trendy, og klassisk.

Utvalget av shopper -vesker som du finner på denne siden byr på ulike farger, mønstre og materialer. Du kan gå for den klassiske sorte i skinn som aldri går ut på dato, eller du kan gå for en litt mer hverdagslig i stoff. De kommer med kule print og unike detaljer, og gjør at du skiller deg ut i mengden. En skulderveske i denne kategorien er svært praktisk da du kan bære med deg laptoppen på vei til skolen eller til jobb, og er du av typen som liker å friske opp sminken i løpet av dagen, vil du også ha mer enn nok rom til å bære med deg sminken du trenger i disse fantastiske utgavene.


Et tilbehør som skiller seg ut i mengden


Det å skille seg ut i mengden har blitt mer og mer populært de siste årene, og det med god grunn. Det har blitt akseptabelt å finne sin særegne stil, og det er ingen ting som er bedre enn nettopp det. Hos Miinto er vi opptatt av mangfold, og skulderveskene som vi har samlet på denne siden bærer derfor preg av det.

For om du skal velge deg ut et tilbehør som skiller seg ut, så er skuldervesker måten å gjøre det på. Som du vil se på denne siden er utvalget enormt, og skattene mange. Noen har store logoer eller print som fanger blikket umiddelbart, mens andre fås i spreke og friske farger som lyser opp selv de gråeste dagene. Hvilken type som appellerer til deg er det bare du som vet, men ved å samle det beste som finnes der ute av skuldervesker her på denne siden, har vi gjort det enklere for deg å navigere deg frem til din favoritt.


En sikker vinner


Den klassiske skuldervesken, den som er nøytral i fargen, ikke gjør for mye ut av seg, men som likevel blir lagt merke til, er alltid en sikker vinner. Den kan brukes i absolutt alle anledninger, og til ethvert antrekk. De fleste merkene designer den klassiske skuldervesken, og merker som Guess, Gucci og Marc Jacobs er intet unntak.

Men en klassisk skulderveske trenger ikke å være kjedelig. Her er det detaljene som utgjør den store forskjellen. De kan fås i uendelige varianter, med gull- eller sølvdetaljer, i både stoff og i skinn. Om du skal gå for en skulderveske i denne kategorien, kan det også være veldig lurt å tenke over hva slags skulderrem du synes er mest behagelig. For om dette er en veske som skal brukes gang på gang i mange år fremover, er det viktig at den er behagelig å bære over skulderen. Hvor bred remmen er, er en god indikator for om den er komfortabel eller ikke.


Din nye skulderveske er bare et klikk unna


Hvor deilig er det ikke å slippe å bevege seg ut av joggedressen, og ut av sofaen for å gå på handletur? Det er ikke akkurat lite typisk at det begynner å hølje ned heller med en gang du spaserer ut døren. Paraplyen kan du ingensteds finne, og støvlene dine trenger alvorlig til en oppgradering.

Da er det godt å vite at selv om du sitter godt plassert i sofaen med beina på bordet og en kaffekopp i hånda, likevel kan se alt det fantastiske som moteverden har å by på, rett foran deg. Og det er nettopp det vi på denne siden gjør tilgjengelig for deg. Her får du en fantastisk anledning til å finne din nye skulderveske, etter dine behov og dine preferanser, uten å måtte bevege deg en meter. Enten du er på jakt etter en unik skatt, eller en klassisk vinner – vil du finne det her hos oss. 

Side 1 Av 25

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.