Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

BUKSER TIL DAME

Bukser ble først vanlig blant damer i Norge etter 2. verdenskrig. I dag er buksen en av de mest brukte plaggene blant damer, og de finnes i en rekke passformer, lengder og materialer. Det har vært store svingninger når det kommer til buksetrender opp gjennom tidene, og i tillegg til motebildet, avgjør også yrke, anledninger og interesser hvilke bukser en dame har i sin garderobe. En dressbukse gir en klassisk og profesjonell stil, mens en skinnbukse gir en mer røff og edgy look. De siste årene har slengbukser også kommet tilbake for fullt, og blant disse finner du modeller til både formelle og uformelle anledninger, avhengig av materiale, farge og snitt.


Klassisk i bukser på kontoret


Ønsker du et jobbantrekk som gir et seriøst og klassisk uttrykk uten å se kjedelig ut, finnes det en rekke trendy bukser i feminine snitt. High-waist bukser er perfekte for å fremheve kvinnelige former, og velger du en variant med vide bukseben ser du både trendy og sofistikert ut. Kombiner med en plissert overdel eller kanskje en matchende eller rutet blazer? For litt variasjon i jobbantrekket kan du også oppgradere garderoben din med et par mønstrete, pene dressbukser.


Pynt deg i bukser på fest


Mange jenter og kvinner tyr til bukser på fest, og med så mange stilige varianter som i dag finnes på markedet er det et enkelt plagg å skape en pyntet look med. Gå for en vid, svart bukse og style den opp med en smal genser, høye hæler og lekre smykker for et stilig festantrekk. På varmere dager kan du fint bytte ut buksen med et par culottes for en sommerlig look. Foretrekker du smale bukser finnes det et hav av både mørke og svarte skinny jeans, eller du kan gå for smale skinnbukser som gir et perfekt festantrekk. Kombiner med blonder i duse farger for et søtere uttrykk, eller velg en mørk bluse i silke, sateng eller viskose for en mer minimalistisk finish.


Styling av bukser med finesse


Å style bukser handler om mer enn bare å velge riktig topp. Det handler også om å balansere proporsjonene i antrekket ditt. Hvis du bruker løstsittende bukser, prøv å pare dem med en mer montert topp for å balansere volumet. På den annen side, hvis du har på deg skinny jeans eller andre stramme bukser, kan en løstsittende topp bidra til en flatterende silhuett.


Velg det perfekte paret med bukser


Valget av det perfekte paret med bukser handler ikke bare om stil - det handler også om passform og komfort. Husk at størrelsen kan variere mellom forskjellige merker og stiler, så det er alltid lurt å prøve før du kjøper. Tenk på hva som passer din kroppstype og hva du føler deg mest komfortabel i.


Uttrykk din stil gjennom buksene dine


Bukser er utrolig allsidige og gir deg muligheten til virkelig å uttrykke din personlige stil. Fra trendy mønstre til klassiske ensfargede modeller – valget av bukse kan si mye om hvem du er. Så hvorfor ikke eksperimentere litt? Kanskje oppdager du en helt ny stil som du elsker!


Utforsk vårt brede sortiment av kvinners bukser på Miinto


På Miinto finner du et bredt utvalg av kvinners bukser fra noen av de mest anerkjente merkene i moteverdenen. Uansett om du leter etter noe trendy som culottes eller palazzo-bukser, eller noe mer klassisk som rette ben jeans eller chinos, har vi noe for deg. Utforsk vårt sortiment i dag og oppdag ditt nye favorittpar!

Side 1 Av 137

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.