Fri frakt på kjøp over 499,- | Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Shop fra de beste uavhengige klesbutikkene
Meny
GRATIS FRAKT OVER 499,- OG ALLTID GRATIS RETUR
Kurv
0

Din shoppingbag er tom...

Tilbake

Dressbukser til dame

Dressbukser til damer er et klassisk plagg som aldri er kjedelig. Det finnes utrolig mange forskjellige varianter man kan velge mellom, og valgmulighetene er nærmest uendelige når det kommer til snitt, farger og stoff. Her hos Miinto har vi samlet et stort og bredt utvalg, og vi kan nærmest garantere at du finner noen som passer perfekt til deg.

Dressbukser kan kombineres på utrolig mange forskjellige måter. For som det er med alle pene bukser, så kan de enkelt pyntes opp og ned og styles til mange forskjellige anledninger og situasjoner. Med få og enkle grep kan du forvandle antrekket fra å være et formelt arbeidsantrekk, til å passe perfekt når du skal ut på byen med venninnene lørdag kveld. Damedressbukser er en nødvendighet for alle stilbevisste kvinner, og plagget har en allsidighet få andre klær kan måle seg med.

Feminint og lekkert

Damedressbukser kommer som sagt i mange forskjellige former og farger. Hvilke bukser du velger er selvfølgelig avhengig av smaken og preferansene dine. Et par pene bukser, som f.eks. en svart dressbukse, fungerer alltid godt som basisplagg, og gir deg alltid muligheten til å være riktig påkledd til de aller fleste anledningene. Bytt ut de joggeskoene du bruker i hverdagen, den formelle hvite skjorten med en lekker blondebluse, og du har fort et lekkert og feminint antrekk. Hvis du gjerne vil fremheve de kvinnelige formene dine, så kan du velge et par pene bukser med høyt liv for å få en flatterende silhuett. På denne måten får du et klassisk og tidløst uttrykk som aldri blir umoderne.

Avslappet og formelt

En svart dressbukse er et godt alternativ til dongeribuksene, og gir deg muligheten til å variere utseendet og stilen på flere forskjellige måter. Det er kanskje noen som forbinder pene bukser med kontor og formelle anledninger, men det blir kun hva man selv gjør det til! Kombiner gjerne et par dressbukser med en alt for stor genser og moteriktige sneakers, så har du automatisk et avslappet og stilig antrekk som fungerer perfekt i hverdagen.

Finn et par pene bukser her hos Miinto

Pene bukser passer selvsagt spesielt godt ved de mer formelle anledningene. Buksene utgjør et perfekt utgangspunkt, og gir deg rike muligheter til å kombinere og mikse med forskjellige overdeler og jakker. Du kan kombinere buksene med en passende blazer som en klassisk drakt, eller velge en moteriktig rutete jakke for å gi antrekket litt mer brodd. Uansett om du foretrekker den ensfargede, tidløse eller mer moderne stilen med farger og mønstre, så finner du garantert et par damedressbukser her hos oss som passer perfekt til deg. Det er bare å bla gjennom det store og varierte utvalget her på siden, og la deg bli inspirert!POPULÆRE BRANDS TIL DAME:

Baum und Pferdgarten

byTiMo

Designers Remix

Filippa K

FWSS

Ganni

Inwear

Ravn

Samsøe & Samsøe

Tiger of Sweden

Filter

151 resultater

  • 1
  • 2
  • 1
  • 2