Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SKOLETTER & ANKELSTØVLETTER

Det som kjennetegner skoletter, er at de dekker mer av foten enn for eksempel pumps. De er også kjent som ankelstøvletter, og er som navnet tilsier en mer dekkende sko. Derfor passer de også bedre enn et par åpne sko til de litt mer kjølige dagene. Her hos Miinto finner du selvsagt et rikholdig utvalg av skoletter som passer til noen og enhver, også hva stil og smak forøvrig angår.

Skoletter fungerer perfekt som et par hverdagssko, siden de kan brukes sammen med alle typer klær. Du kan for eksempel sette dem sammen med en kjole for å få en litt snerten stil, eller kombinere de med lekre og elegante tettsittende jeans. De passer dessuten også godt både på jobben og til mer formelle anledninger. Skoletter, ankelstøvletter eller ankelboots er med andre ord et utrolig allsidig fottøy som nærmest er uunnværlig i enhver kvinnes garderobe.


Anvendelige ankelboots


En av årsakene til at skoletter er så anvendelig, er at de kan fås i utrolig mange forskjellige design. Du kan for eksempel finne mange modeller som uten tvil vil gi antrekket ditt et mer rått og klassisk utseende med en subtil feminin brodd. De kan også fås i mange andre modeller, som for eksempel skoletter med et mer Rock-and-Roll-preg med nagler og remmer. Hvis du vil ha de helt enkle og stilrene designene, så finner du selvfølgelig også det. Ankelboots er også perfekt til de mer vågale kvinnene, og du kan alltids finne ett godt utvalg av sesongpregede og litt mer prangende skoletter her hos oss. De fås dessuten med flat såle, chunky og kort hæl, chunky høy hæl eller tynne stiletthæler for en gjennomført feminin stil.


Skoletter i mange varianter


Når man tenker på skoletter og ankelstøvletter, så kan man selvfølgelig ikke komme utenom klassikeren i skinn med spenner. De aller fleste skomerkene, i hvert fall de med respekt for seg selv, har en utgave av denne klassikeren i kolleksjonen deres. Disse skolettene fås selvfølgelig også i andre farger enn svart, og brun og grå er noen av de aller mest populære valgene. Men du finner også ofte hvite, røde, blå eller støvletter med trykk, og modeller med mange forskjellige detaljer. Slike detaljer kan for eksempel inkludere lisser, remmer, spenner, kjeder, metallpanel på såle og støvle, glidelås, knapper, tykk og tynn såle i tillegg til pyntesøm. Det er som sagt mange forskjellige utgaver av denne populære skoen. Nettopp på grunn av det store og allsidige utvalget, er skoletter et utrolig populært valg av fottøy i moteverden. Det er alltid et par som passer perfekt både når det gjelder stil og komfort, og her hos Miinto kan du finne et par som passer perfekt til deg.

Side 1 Av 27

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.