Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

PUMPS TIL DAME

Leter du etter et par pumps høyhælte sko? Vi har et enormt utvalg, og sortimentet består av de mest komfortable, mest sexy, dristige, konservative og fargerike pumps og høyhælte sko i plast, skinn, stoff og semsket skinn fra alle de beste designerne og motehusene i inn- og utland. Her finner du med andre ord akkurat det du er ute etter.

Det kan være vanskelig å finne helt riktige pumps. Det er ikke fordi det er vanskelig å finne et par, men heller fordi utvalget er så stort. Det er jo bare slik at vi elsker sko, og siden det er så vanvittig mange flotte modeller, så er det vanskelig å finne bare ett par. Det er som å slippe et barn inn i godtebutikken og si at hun eller han bare skal velge én eneste ting. Da er det viktig å tenke seg nøye om, og slik er det også når man skal velge et par høyhælte sko. Det er på mange måter noe av det flotteste man kan eie, og derfor er det viktig at man treffer blink med valget.


Elegant og forførende


Det er alltid bra med litt bakgrunnshistorie før man foretar et valg. Hvorfor er vi så fanatisk opptatte og forelskede i nettopp høyhælte sko? Sko med hæler kan spores langt tilbake i tid. I antikken brukte grekere, romere og etruskere styltesko med såler i tre eller kork, og i de gamle greske skuespillene ble skoene brukt for å indikere forskjellige grader av sosial status. Av en eller annen merkelig grunn var hæler på skoene varemerket til de prostituerte i Romerriket.

Det var først på 1400-tallet at stylteskoene ble populære blant overklassekvinnene i Europa. Veldig praktiske var de likevel ikke, for ofte var de så høye at de var nødt til å støtte seg til en tjener for å kunne gå. I 1598 dro de to brødrene Anthony og Robert Shirley til Persia for å trene sjahens hær til det forestående opprøret mot det osmanske riket. Da de kom hjem i høyhælte persiske ridestøvler, skapte de øyeblikkelig mote. Hælene gjorde det lettere å ri, noe de amerikanske cowboyene på 1800-tallet også innså. I samme periode ble de høye hælene satt inn i en ny sammenheng, i og med fremveksten av det erotiske fotografiet hvor kvinnene poserer i høyhælte sko. Denne forbindelsen mellom høye hæler og erotikk var kommet for å bli. I dag forbinder man ikke bare høyhælte sko med erotikk, men også eleganse og kraft.


Mange varianter og bredt utvalg


Det finnes også de mer nedtonede pumps som fungerer perfekt til hverdagsbruk, men som fortsatt oser klasse, eleganse og femininitet. Det finnes her mange forskjellige typer, for eksempel høyhælte sko med kilehæl og platåsåler, i tillegg til omtrent 20 andre hæltyper. Hælenes utseende har endret seg mye gjennom tiden, siden de alltid har blitt påvirket av trender og mote. Til tider har de også skremt livet av mange føtter, og fått mennene til å få nakken ut av ledd når damene går forbi. Pumps og høyhælte sko har kommet for å bli, og det er vi utrolig glade for. Derfor har vi også et stort og bredt utvalg her hos Miinto, og vi kan garantere at du finner et par som passer perfekt til deg, uansett anledning og preferanser.


Perfekt passform og komfort


Vi forstår at det å finne den perfekte pumpen handler ikke bare om stil, men også om komfort. Hos Miinto verdsetter vi både mote og bekvemmelighet, og derfor har vi nøye utvalgt pumps som gir en fantastisk passform. Våre pumps er konstruert med ekstra polstring, ergonomisk utformede såler og støttende hæler for å sikre at du kan gå hele dagen uten ubehag. Uansett om du trenger pumps til et langvarig arrangement eller en hektisk dag på jobben, kan du stole på at våre sko leverer både stil og komfort.


Skreddersydd stil for enhver anledning


Enten du skal på en formell middag, et elegant selskap eller bare ønsker å gi antrekket ditt en ekstra touch av glamour, har vi pumps som passer perfekt til enhver anledning. Vårt omfattende utvalg inkluderer klassiske sorte pumps for et tidløst utseende, fargerike og dristige pumps for å uttrykke din unike stil, samt subtile og elegante pumps som passer til enhver profesjonell setting. Uansett hvilken stil du foretrekker, kan du stole på at Miinto har et bredt spekter av pumps som vil gi deg den perfekte looken.


Bærekraftige valg for et bedre miljø


Vi bryr oss om miljøet og tar et aktivt valg for å tilby bærekraftige pumps som ikke går på bekostning av stil eller kvalitet. Vårt utvalg inkluderer pumps laget av resirkulerte materialer, vegetabilsk garvet skinn og andre miljøvennlige alternativer. Nå kan du se fantastisk ut samtidig som du tar et skritt mot en mer bærekraftig fremtid. Med Miintos bærekraftige pumps kan du være sikker på at du gjør et positivt bidrag til miljøet.


Enkel nettbasert handel


Vi ønsker at din shoppingopplevelse hos Miinto skal være både praktisk og effektiv. Derfor har vi gjort det enkelt for deg å bestille dine favorittpumps online. Du kan utforske vårt omfattende utvalg, filtrere etter dine preferanser og legge til ønskede produkter i handlekurven din med bare noen få klikk. Når du har fullført bestillingen, kan du være trygg på at vi vil behandle den raskt og levere pumpsene dine til deg så snart som mulig. 


Kvalitetssikret og pålitelig


Vi forstår at når du investerer i et par pumps, ønsker du at de skal vare lenge og beholde sin stil og komfort. Derfor jobber vi nøye med å velge ut pumps fra anerkjente merker og designere som er kjent for sin kvalitet og pålitelighet. Vårt sortiment består av pumps laget av holdbare materialer og med grundig håndverk, slik at du kan føle deg trygg på at skoene dine vil være med deg i lang tid. Vi står bak hvert eneste produkt vi selger og er dedikert til å tilby deg bare det beste når det gjelder stil, komfort og varighet.


Ekspertveiledning for ditt pumpskjøp


Vi forstår at det å velge riktig par pumps kan være utfordrende, spesielt med det store utvalget som er tilgjengelig. Derfor er våre eksperter alltid klare til å hjelpe deg med å finne den perfekte passformen, stilen og størrelsen. Enten du har spørsmål om materialer, hælhøyde eller hvordan du kan matche pumpsene med antrekket ditt, kan du stole på at vårt team av moteeksperter er der for å veilede deg gjennom kjøpsprosessen. Med Miinto er det enkelt å finne dine drømmepumps.

Side 1 Av 38

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.