Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

GOLDEN GOOSE SKO

Golden Goose er et anerkjent motemerke, stiftet av det italienske ekteparet Francesca Rinaldo og Alessandro Gallo. Francesca Rinaldo og Alessandro Gallo er gründerne bak skomerket av samme navn, som ble grunnlagt i 2000. Ekteparet har tatt sin italienske ekspertise og erfaring innenfor moteindustrien til å lage håndlaget fottøy som virkelig utmerker seg når det kommer til design, kvalitet og komfort. Golden Goose sko kjennetegnes av den ikoniske slitte stilen med et vintage-utseende. 

Sko fra Golden Goose er i virkelig sko i verdensklasse og har i mange år vært på toppen av verdens motelister med sine ikoniske signatursko, med navnet Super Star Sneakers. Denne modellen kjennetegnes av de slitte detaljene og Golden Goose sitt karakteristiske stjernemotiv. 


Fremhev et modig utseende med sko fra Golden Goose 


Med sko fra Golden Goose kan du på en enkel måte å introdusere et kult og røft uttrykk til enhver garderobe. Med en håndverksmessig, gatestilfølelse gjør den ikoniske Golden Goose Super Star Sneaker antrekket ditt stilig på en uanstrengt måte, mens de sportslige Ball Star og Running-sneakers gir et moteriktig utseende som passer perfekt til dager hvor du ønsker et tilbakelent antrekk. Med disse modellene er du garantert et modig og moderne utseende. 

Liker du et mer klassisk utseende, vil du i sko-kolleksjonen fra Goolden Goose også finne mer klassiske skomodeller. Sko fra kolleksjonen i blant annet svart skinn vil passe godt til både arbeid eller fest, mens moderne hvite sneakers vil gjøre seg like godt til et pyntet antrekk som til et mer nedtonet antrekk. Uansett hvilken stil du velger, vil du finne et par som vil komplementere ditt stiluttrykk. 


Damesko i riktig god kvalitet


Golden Goose sko vil bli et moteriktig element i enhver kvinne eller manns garderobe. Uansett hva man leter etter kan mange alternativ finnes her hos Miinto. Med et bredt utvalg av designersneakers og lekre loafers i luksuriøse materialer, kan man ikke unngå å finne seg et par skjønne og røffe sko fra Golden Goose. Noen skomodeller i kolleksjonen passer til dager hvor en rolig og klassisk stil er ønskelig, mens andre er laget for mer eventyrlystne og aktive dager. 

Med et par sko fra Golden Goose kan man være sikker på at antrekket vil være fullkomment, uansett anledning. Et par sneakers i god kvalitet, som også er behagelige å ha på, er det perfekte valg til føttene. For et feminint, men tilbakelent preg, kan skoene for eksempel kombineres med en nydelig kjole eller skjørt i kombinasjon med en romantisk bluse med volanger. 


Alltid velkledd med fottøy fra Golden Goose 


Fottøymerket Golden Goose har fått oppmerksomhet verden over med sine tidløse og trendy kreasjoner. Man kan nesten ikke unngå å se velkledd ut med et par sneakers, loafers eller boots fra italienske Golden Goose. Skoene står allerede klare her hos Miinto – det eneste du trenger å gjøre er å velge ditt favorittpar, legge det i handlekurven og vente på at de kommer hjem til deg. 

Invester i et tidløst par sko fra Golden Goose her hos Miinto, og få deg en komfortabel og moteriktig skatt i skogarderoben. Golden Goose Star joggesko er en favoritt blant motekjennere – og nå kan du kle deg som en ekte moteentusiast du også! Designernes store lidenskap for mote, med en forpliktelse til å bruke de fineste kvalitetsmaterialene, gjenspeiles i hver eneste sko i kolleksjonen. 

 

Fjern alle filter

Golden Goose

Side 1 Av 5

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.