Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

SNEAKERS FRA GOLDEN GOOSE

Golden Goose er et italiensk merke for høymote for de som elsker unikt håndverk og god kvalitet. Skomerket ble lansert i Venezia i 2000 av Alessandro Gallo og Francesca Rinaldo. Designerne lager personlige og autentiske sneakers basert på italiensk tradisjon. Dette forener de med inspirasjon fra reiser de har vært på gjennom årene. Hver sko er derfor unik og et stykke kunst i seg selv. Her på siden kan du finne et stort utvalg av Golden Goose-sneakers til kvinner. Du kan lett gjenkjenne skoene på signaturstjernen som hver sko har. Hvilken stjerne er du?


Italiensk tradisjon forent med nåtidige tendenser


Hvis du har en forkjærlighet for italiensk kunst og kultur, så er dette skoene for deg. Golden Goose er merket for deg som er opptatt av kvalitet, tradisjon og komfort, uten at det skal gå på kompromiss med utseende. Skoene lages basert på prinsipper om autentisitet og grundig håndverk. Med et par Golden Goose-sneakers skiller du deg ut i mengden. Samtidig gir du uttrykk for at du er opptatt av tradisjon og aktuelle motetendenser. 

Du kan både bruke skoene i hverdagen og når du skal pynte deg til fest. Style et par fargerike Golden Goose-sneakers med en T-skjorte og jeans i hverdagen. Da har du et avslappet antrekk, hvor skoene dine er i fokus. Til fest kan du med fordel bruke samme par fargerike sko. Velg da å style skoene med en androgyn dress for et unikt og moderne antrekk. Elsker du skjørt og kjoler, kan du også bruke skoene kombinert med en blomstret sommerkjole eller et midiskinnskjørt.

Skoene er på en og samme tid klassiske og friske. Med godt håndverk og unike detaljer, skaper designerne sko som baserer seg på avtrykk fra både fortiden og nåtiden. Dette gjør disse skoene til en god investering, da de år etter år vil være aktuelle. Samtidig er de funksjonelle og lette å ha på seg og kan brukes i en aktiv hverdag. Du kan kjøpe et par som kan brukes på jobben eller et par som er egnet til en løpetur. Her er det mange muligheter.


Golden Goose-sneakers i mange farger og stiler  


Du kan kjøpe alt fra essensielle hverdagssneakers til fargerike og unike festsneakers. Her er det mange forskjellige modeller å velge mellom, alt etter hva du liker. Liker du et enklere og mer klassisk utseende, da kan du gå for et par laget i hvitt skinn. Disse er enkle og gjør at de passer med det meste fra garderoben din. Elsker du farger og morsomme dyremønstre, så kan du gå for en modell i leopardmønster og med fargerik stjerne. Da er du sikker på at folk legger merke til skoene dine.

Ifør deg en av disse Golden Goose-skoene, og dra ut på en reise til italiensk kultur og tradisjon med inspirasjon fra hele verden. La deg forføre av merkets ulike og unike stiler, og finn den som skriker etter deg. Hos Miinto ønsker vi at du skal bli fornøyd med ditt neste par Golden Goose-sneakers. Du har derfor alltid 14 dagers fri returrett. Vi vil også alltid hjelpe deg med spørsmål omkring stiler eller andre ting du lurer på. Kjøp skoene som får din personlighet til å skinne.  

Fjern alle filter

Golden Goose

Side 1 Av 4

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.