Enkel retur innen 14 dager

Enkel retur innen 14 dager

Verdens beste klesbutikker på et sted I Gratis frakt over 499.- og enkel retur

Gratis frakt over 499.-

Returner enkelt innen 14 dager

VESKE FRA MULBERRY

Mulberry er den største produsenten av luksuriøse skinnvarer i Storbritannia og er et anerkjent motemerke. Merket ble grunnlagt i Somerset i 1971, og ble opprett av grunnleggeren Roger Saul som startet den familiedrevne virksomheten ved å bruke rester og avkapp fra den lokale lærfabrikken. Motivert av sin mor, som ønsket at han skulle produsere belter og chokers, ble materialer fra fabrikken brukt til å lage slitesterke skinnprodukter. Produktene solgte han senere på et marked i London. Søsteren designet den ikoniske Mulberry-logoen som var inspirert av et Mulberry-tre som befant seg på skoleveien til motegrunnleggeren Roger Saul.

Med sin eksepsjonelle lidenskap for håndverk, begynte Roger Saul å videreutvikle produksjonen fra belter og chokers til lekre skinnprodukter, deriblant vesker som motemerket etterhvert har gjort seg verdenskjent for. Mulberry har vokst til å bli den største produsenten av luksuriøse skinnvarer i Storbritannia, med to fabrikker i Somerset som står for halvparten av produksjonen av Mulberry-produkter. Lekkert tilbehør for både menn og kvinner fra dette luksuriøse motemerket er nå tilgjengelig i mer enn hundre butikker i nærmere 30 land, også i Norge.


Luksuriøst, bærekraftig design og materialer i høy kvalitet


Hos Mulberry er god kvalitet og unikt håndverk to av de viktigste prioritetene i produksjonen. Merket er kjent for bruken av materialer som holder en ekstrem kvalitet, og har derfor slitesterke produkter som varer år etter år. Bruken av lær i produktene er et av hovedkjennetegnene til Mulberry. Derfor er motemerket opptatt av å ha en ansvarlig tilnærming til skinnproduksjon. I alle deres produkter bruker de skinn som er et biprodukt fra næringsmiddelindustrien. På denne måten sørger de for å bruke etisk forsvarlige skinnprodukter i kolleksjonen sin.

Mulberrys design- og innkjøpsteam leter også stadig etter innovative materialer som er bærekraftige og hensiktsmessige for miljøet. Derfor anvender de blant annet bioplast og bærekraftig bomull i produktene sine. Når du gjør et motekjøp fra Mulberry her hos Miinto kan du derfor være sikker på at du får et produkt som er produsert med hensyn til både bærekraft og dyrevelferd.

Nå har vi hos Miinto gleden av å kunne tilby våre moteglade kunder et bredt utvalg av Mulberry-produkter i lekre luksuriøse design av høyeste kvalitet. I utvalget nedenfor finner du alt fra fargerike skinnvesker til lekre lommebøker og kortholdere. Bla gjennom Mulberry-produktene i vår nettbutikk eller bestill hjem varer fra samlingen dersom du ønsker å ta en nærmere kikk på den ekte varen. Husk at vi hos Miinto alltid har gratis retur.


Ikoniske Mulberry-vesker til kvinner


Ikonisk, ambisiøs og lukrativ – dette er ordene som beskriver det britiske motemerket, som virkelig har begeistret kvinner og kjendiser på verdensbasis. Mulberrys ikoniske vesker har gjort seg kjent innen moteindustrien, og de fleste veskeelskende kvinner har hørt om den ikoniske Alexa-vesken og den elegante Canvas-vesken fra Sadie-Satchel. Mulberrys vesker gir deg balanse mellom det klassiske og det nyskapende, og deres design går aldri på bekostning av verken kvalitet eller design. Tidløse kvalitetsvesker utformet i spennende konstruksjoner kjennetegner veskene i Mulberrys kolleksjon, og gjør de ettertraktet blant kvinner.

Mulberry er opptatt av å designe vesker som fungerer som en praktisk forlengelse av antrekket. En veske skal dekke dine praktiske behov til å bære med deg alt du trenger på en stilfull og elegant måte. I tillegg skal en veske gjenspeile din egen personlighet og særegne stil. Derfor finner du i utvalget her et hav av veskemodeller i et bredt spekter av farger og design. Mulberry jobber hele tiden for å utvikle unike vesker som skiller seg ut fra andre vesker når det kommer til kvalitet, detaljer, utforming og utseende.


Et lekkert designerstykke til garderoben


Det er ingen tvil om at alle kvinner ønsker seg en designerveske i garderoben. Med et glamorøst stykke fra Mulberrys kolleksjon kan du være trygg på at du vil gjøre en livslang moteinvestering som vil fungere som et iøynefallende tilskudd til mange lekre antrekk. Mulberrys luksuriøse vesker i lekkert lærmateriale, med nydelige detaljer slik som den ikoniske merkelogoen i gull og lekre reimer i kjededesign, vil gi deg en designerveske som kommer til å fremheve din indre kraftkvinne.

Uansett hvilken designerveske fra Mulberry du drømmer om, vil du garantert finne en du elsker i utvalget nedenfor. Miinto leverer håndvesker og skuldervesker som både er tidløse og dristige fra et av verdens mest ikoniske motemerker.


Mulberry gir deg evig eksklusivitet


Invester i en personlig signatur med en designerveske hvor du finner klassisk og tidløs estetikk eller kos deg med en opprørende, moderne clutch i en flott nøytral jordfarge. Miintos enorme utvalg av hånd- og skuldervesker for kvinner fra Mulberry, i overdådige og slitesterke materialer, vil ta deg til nye motehøyder hver gang du piffer opp antrekket med en lekker og eksklusiv veske.

Mulberry lager veskene sine for å vare livet ut – deres kvalitetsnivå og oppmerksomhet på detaljer betyr at hver enkelt veske kan brukes og elskes, og deretter overføres til neste generasjon. Dette kan bli det tidløse motestykket som arves fra generasjon til generasjon. Få deg et av verdens mest ikoniske motetilbehør som vil bli din følgesvenn gjennom tykt og tynt, og gjennom alle dine stilepoker.

En fortryllende og eksklusiv designerveske for kvinner vil bli den sterkeste bærebjelken i din personlige moteverden. I tillegg til smarte vesker, er også lommebøker fra Mulberry kjennetegnet av genialt design, suverent håndverk og eksepsjonell funksjonalitet. En lekker lommebok gir et nydelig og sofistikert utseende, og setter prikken på plass over i-en i stiluttrykket.


Kjøp designervesker fra Mulberry hos Miinto


Takket være Mulberrys minneverdige design, enestående kvalitet og masseappell, henvender dette motemerket seg til kvinner i ulike aldre og med ulik stilsmak. Mulberry er å se på kjente stilikoner som blant annet prinsesse Kate Middleton og moteguruen Kate Moss – og nå får også du mulighet til å få fingrene i lekre produkter fra dette elskverdige merket.

Pene pasteller og gulldetaljer fanger alles oppmerksomhet, mens stilfulle clutcher i eksklusivt lær vil få alle omkring deg til å snakke. En cross-body-veske fra Mulberry vil passe perfekt til hverdager og til arbeidslivet, mens Mulberrys større veskemodeller vil passe til motebevisste studiner eller karrierekvinner. Miinto tilbyr alt du kan tenke deg fra Mulberrys skinnkolleksjon. Alle deres varer passer utmerket til alle livets anledninger og kan kles både opp og ned med dine favorittklær- og annet tilbehør. La Miinto bli din favorittbutikk når det kommer til kjøp av dine drømmevesker fra en av verdens fremste motedesignere!

Fjern alle filter

Mulberry

Side 1 Av 2

Registrer deg for å bli oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort til en verdi av 2500,-

Ved påmelding aksepterer du våre vilkår og betingelser. Du kan alltid melde deg av nyhetsbrevet her.